Kiko 511 Metallic mercury purple nail laquer swatch

by Mariska
kiko 511 Metallic mercury purple

banner passief inkomen membership rowena rousseau

Gisteren zag je de prachtige lak Kiko 479 Pearly Golden Sesame en vandaag heb ik een andere lak van Kiko om te laten zien die ik tegelijkertijd kocht. Dit keer is het Kiko 511 Metallic Mercury Purple, een metallic paarse lak met hele mooie zilveren shimmer erin. Zelf hou ik enorm van de wat donkere nagellakken dus ik was erg benieuwd hoe deze uit de verf lak kwam! Op het eerste gezicht zag het er zeker veelbelovend uit namelijk.

Lees ook:  Catrice Crystallized Amethyst eyeshadow palette review

Kiko 511 Metallic mercury purple

kiko 511 Metallic mercury purple

Kiko 511 Metallic mercury purple is toch iets lichter uitgevallen dan dat ik had gehoopt. Stiekem had ik gehoopt om een mooie donkerpaarse lak met mooie zilveren shimmer erin. De mooie zilveren shimmer zit er zeker in en vind ik ook echt een toevoeging, maar wat mij betreft had de lak zeker een paar tinten donkerder mogen uitkomen. Met een laagje dekt hij net wel / net niet om het zo maar te zeggen en daarom heb ik op de foto’s ook twee lagen op mijn nagels zitten. Dan dekt hij wel perfect!

kiko 511 Metallic mercury purple
kiko 511 Metallic mercury purple
kiko 511 Metallic mercury purple

Maar ondanks dat hij wat lichter uitvalt dan gehoopt vind ik hem toch wel mooi. De combinatie van paars met zilver vind ik gewoon erg mooi altijd. Hij dekt dus prima in twee laagjes en de droogtijd is ook helemaal in orde. Wel zou ik aanraden om een goede base coat te gebruiken, waarmee je later de nagellak er goed mee kunt verwijderen. Bijvoorbeeld de NYC Strip me off base coat. Dat is echt een uitvinding 🙂

Kiko 511 Metallic mercury purple bevat 11ml aan lak en is alleen te verkrijgen bij Kiko in de winkel of online bij Kiko. Op dit moment kosten deze nagellakken maar €2,50 per stuk!

Vind jij paars in combinatie met zilver een mooie kleur? Of zou je dit niet zo snel dragen?

Related Posts

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.