Kiko 511 Metallic mercury purple nail laquer swatch

kiko 511 Metallic mercury purple

Gisteren zag je de prachtige lak Kiko 479 Pearly Golden Sesame en vandaag heb ik een andere lak van Kiko om te laten zien die ik tegelijkertijd kocht. Dit keer is het Kiko 511 Metallic Mercury Purple, een metallic paarse lak met hele mooie zilveren shimmer erin. Zelf hou ik enorm van de wat donkere nagellakken dus ik was erg benieuwd hoe deze uit de verf lak kwam! Op het eerste gezicht zag het er zeker veelbelovend uit namelijk.

Lees ook:  Catrice Crystallized Amethyst eyeshadow palette review

Kiko 511 Metallic mercury purple

kiko 511 Metallic mercury purple

Kiko 511 Metallic mercury purple is toch iets lichter uitgevallen dan dat ik had gehoopt. Stiekem had ik gehoopt om een mooie donkerpaarse lak met mooie zilveren shimmer erin. De mooie zilveren shimmer zit er zeker in en vind ik ook echt een toevoeging, maar wat mij betreft had de lak zeker een paar tinten donkerder mogen uitkomen. Met een laagje dekt hij net wel / net niet om het zo maar te zeggen en daarom heb ik op de foto’s ook twee lagen op mijn nagels zitten. Dan dekt hij wel perfect!

kiko 511 Metallic mercury purple
kiko 511 Metallic mercury purple
kiko 511 Metallic mercury purple

Maar ondanks dat hij wat lichter uitvalt dan gehoopt vind ik hem toch wel mooi. De combinatie van paars met zilver vind ik gewoon erg mooi altijd. Hij dekt dus prima in twee laagjes en de droogtijd is ook helemaal in orde. Wel zou ik aanraden om een goede base coat te gebruiken, waarmee je later de nagellak er goed mee kunt verwijderen. Bijvoorbeeld de NYC Strip me off base coat. Dat is echt een uitvinding 🙂

Kiko 511 Metallic mercury purple bevat 11ml aan lak en is alleen te verkrijgen bij Kiko in de winkel of online bij Kiko. Op dit moment kosten deze nagellakken maar €2,50 per stuk!

Vind jij paars in combinatie met zilver een mooie kleur? Of zou je dit niet zo snel dragen?

13 Reacties

 1. 13 december 2015 / 22:47

  wauw, wat een heerlijk kleur, echt eentje waar ik verlangend naar kan kijken, de shimmers in deze lak vind ik echt supermooi….

 2. Kelly
  13 december 2015 / 20:20

  Hey, deze heb ik ook! ik vind hem heel erg leuk!

 3. 11 december 2015 / 18:03

  Hey Mariska,

  Wat een mooi lakje zeg! De kleur en de shimmes vind ik echt gaaf!
  Van mij had hij niet echt donkerder gehoeven, vind het wel mooi zo 🙂 .

  Liefs!

 4. Daphne
  11 december 2015 / 16:44

  niet helemaal mijn kleur,maar jou staat ‘ie goed.

 5. 11 december 2015 / 14:39

  Was twee dagen geleden nog bij Kiko, maar deze kleur heb ik daar niet gezien volgens mij. Ik vind de kleur mooi! Hij is dan misschien wel aan de lichte kant, maar ik vind het wel wat hebben. 🙂

 6. Darina
  11 december 2015 / 10:55

  Ja zeker wel! Ik hou van deze kleur! Staat feestelijk!

 7. Svenja
  11 december 2015 / 08:19

  Ik vind het stiekem wel mooi dat het lakje wat lichter uitvalt, vind deze kleur namelijk echt perfect. De subtiele glitters in het lakje vind ik ook heel pretty!

 8. Carmen
  11 december 2015 / 08:02

  Paars en zilver vind ik ook echt een mooie combinatie! Dit lakje ziet er ook echt top uit!

 9. 11 december 2015 / 06:28

  Ik vind de kleur mooi juist met de zilveren shimmers. Twee laagjes vind ik vaak bij elk lakje wel het mooiste en daardoor gaat het ook minder snel chippen dan bij 1 laagje.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.