Kiko 479 Pearly Golden Sesame nail lacquer swatch

by Mariska
Kiko 479 Pearly Golden Sesame

banner passief inkomen membership rowena rousseau

Ik ging afgelopen week naar een event van Hema in Amsterdam en ja, dan kom je dus langs de Lush en de Kiko onder andere. Zelf had ik nog nooit wat gekocht bij Kiko dus ik was erg benieuwd! Had wat tijd over dus ik ging even neuzen tussen de producten (lees: vooral nagellak) en kwam erachter dat er hele mooie kleuren nagellak waren! Enige wat me direct opviel is dat Kiko geen namen gebruikt maar nummers op het flesje. Via de website ben ik erachter gekomen dat het gaat om Kiko 479 Pearly Golden Sesame! Mooie naam! Zelf koos ik deze Kiko 479 Pearly Golden Sesame uit (samen met nog drie die later komen). Hij viel direct op, wat een mooie lak!

Lees ook: Kiko Pearly Glaze Pink 504

Kiko 479 Pearly Golden Sesame

kiko 479 pearly golden sesame nail lacquer
kiko 479 pearly golden sesame nail lacquer 1

Op het moment dat ik dit lakje zag wist ik dat ik hem mee moest nemen. Dit is een kleur waar ik sowieso van hou, mede omdat hij goed te combineren is en hij niet zo van je nagels afspat. Ik hou wel van felle kleuren die wél van mijn nagels afspatten, maar dit soort kleuren waardeer ik ook erg. De kleur is eigenlijk heel gewoon en simpel maar de mooie shimmer die erin zit maakt het echt een unieke lak. Het is een taupe kleurige lak en er lijkt gouden shimmer in te zitten zo op het eerste gezicht. Als je goed kijkt lijkt het er ook op dat er wat gele en groen kleuren shimmer zijn toegevoegd wat het wel enorm leuk maakt! En dat niet alleen.. want ik vind dit ook wel uniek en heb nog nooit zo’n lakje gezien.

kiko 479 pearly golden sesame nail lacquer
kiko 479 pearly golden sesame nail lacquer

Oh, ik ben zo blij met dit lakje! Enorm mooi vind ik hem en ben dan ook blij dat hij heel goed op de foto overkomt zoals hij daadwerkelijk is. Dat is soms nogal eens lastig met én een softbox én een externe flitser, but I did it! Mocht je van lakjes houden die vrij neutraal zijn en toch een bepaalde touch hebben, dan raad ik deze zeker aan!

Kiko 479 Pearly Golden Sesame nail lacquer kost op dit moment €2,50 en bevat 11ml aan lak. Hij is sowieso te koop bij Kiko op Amsterdam Centraal en anders kun je hem hier op de website krijgen.

Lees ook:
Essie Decadent Dish
Primark nagellak Chianti & Ballerina

Related Posts

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.