Jeffree Star Velvet Trap lipstick The Perfect Red

door Mariska

Bij Jeffree Star zag ik laatst op Instagram voorbij komen dat hij nieuwe lipsticks ging lanceren, namelijk de Jeffree Star Velvet Trap lipstick in The Perfect Red. Ik hou van rood en de kwaliteit van de producten die ik van hem heb vind ik goed dus die bestelde ik. Nieuw én prachtig en nu ga ik mijn mening hierover delen. Wat rood is zo een enorm mooie, krachtige en klassieke kleur 🙂

Note: ik kreeg vragen over hoe ik over Jeffree Star denk nav een rel over dingen op YouTube. Ik heb dat niet gekeken, volg hem niet op YouTube en vind zijn producten fijn dus als ik die mooi vind koop ik die. Ieder zijn mening.

Lees ook: Jeffree Star Designer Blood liquid lipstick

Jeffree Star Velvet Trap lipstick The Perfect Red

jeffree star velvet trap lipstick the perfect red

De Jeffree Star Cosmetics Velvet Trap Lipstick is een lipstick met een rijk gepigmenteerde, luxe formule die de lippen in slechts één beweging voorziet van een prachtige kleur met een lichtgewicht, fluwelen matte finish  De Velvet Trap lipsticks ruiken ook nog eens heerlijk naar vanille crème brûlée! (de Velvet Trap lipsticks vervangen de Jeffree Star Cosmetics Lip Ammunitions). De naam The Perfect Red verklapt het al: deze lipstick heeft de perfect helderrode kleur! 

En kijk eens wat een plaatje deze Velvet Trap lipstick is! In de lipstick zelf zijn sterren te zien met het logo van Jeffree. En de omschrijving geeft ook al aan dat het een goed gepigmenteerde lipstick is in een mooie helderrode kleur. Vooral de sterren op de lipstick zelf vind ik heel erg mooi en straalt luxe uit.

De roze huls komt in een mooi roze doosje met opdruk in het wat donkerdere roze. De huls voelt zwaar aan en sluit door middel van een magneet die best wel sterk is. Fijn, zo heb je minder kans dat hij ineens opengaat in je tas of toilettas.

De Jeffree Star Velvet Trap lipstick brengt heel erg fijn aan en voelt ook romig aan op de lippen. Wat dat betreft klopt de omschrijving dus goed en voldoet dat zeker aan mijn verwachting. De kleur is intens, maar zelf ben ik 2 keer over mijn lippen heen gegaan. Dan werd de kleur net iets meer intens namelijk.

Conclusie, info en verkrijgbaarheid

En hier de Jeffree Star Velvet Trap lipstick op mijn lippen. Is het geen plaatje deze kleur? Ik ben echt verliefd!

In het begin geeft hij wel wat af als je net zoals ik 2 laagjes op je lippen hebt, maar daarna blijft hij heel erg goed zitten. Na het aanbrengen vanmorgen heb ik inmiddels een stuk chocoladeletter op en een blikje drinken en het zit nog als een huis. Brokkelt niet, je voelt hem bijna niet op je lippen en heeft een aangename smaak. Aan de binnenkant is hij ietwat gesleten maar dat is normaal en zelfs niet echt noemenswaardig.

Ik kocht deze Velvet Trap lipstick van Jeffree Star bij themakeupspot.nl voor €19,95.

Gerelateerde artikelen

6 reacties

Kelly 19 november 2020 - 16:45

Ik ben zo benieuwd naar deze formule! De kleur is in ieder geval prachtig. 🙂

Reageer
Bianca 19 november 2020 - 09:40

De kleur en uiterlijk is prachtig! Maar zoals je weet koop ik niks meer van dit merk x

Reageer
Maaike 18 november 2020 - 23:38

Deze kleur is wel heel gaaf! Sowieso vind ik het een erg fijn merk.

Reageer
Deb 18 november 2020 - 19:48

Alleen de vormgeving vind ik al geweldig ?. Mooie kleur ook, staat je heel goed. Maar vind rood jou sowieso altijd erg goed staan.

Reageer
Engelina 18 november 2020 - 13:52

Wat een mooie kleur ! Ik zelf heb de rel wel meegekregen maar vind het niet zo ernstig dat ik zijn producten niet zou kopen, al heb ik niks van hem in mijn bezit. Ben vroeger wel fan geweest in zijn myspace jaren. De lipstick staat je erg goed en hoe fijn, een rode lipstick die lang blijft zitten.

Reageer

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.