You are here: Home » Media, internet en tv » Ja, daar is MMagazine.nl!

Ja, daar is MMagazine.nl!

Jullie weten ondertussen dat ik achter het internet nooit stil zit. In die zin dat ik vaak bezig ben om te kijken hoe ik mijn blog kan verbeteren, dat ik Blogwise ben gestart met Astrid om onze blogtips (en alles eromheen) te delen en dan is er nu nog een! En dat is MMagazine.nl geworden. Nu hoor ik je denken: “Uh, alweer een nieuw domein?”. Klopt. En ik snapt dat je dat denkt. Eerder was ik natuurlijk een blog samen met mijn zusje gestart dat nergens op uitdraaide, uiteindelijk ging ik samenwerken met toen een vriendin voor MKzine en dat liep wegens privé redenen ook stuk. Niet leuk, maar dat betekent niet dat ik me uit het veld laat slaan. Zo kwam ik op het idee om naast doormariska.nl nog een domeinnaam te kopen (ook bij MijnDomein). Vol goede moed ben ik dus begonnen aan nog een nieuw domein en die hoop ik ook goed te kunnen laten lopen. Hoop ik? Ik ga het gewoon doen!

Waarom MMagazine?

Een nieuw domein is leuk, maar waar begin je met het bedenken van een domeinnaam? Aangezien ik niet in het Engels blog (en ook niet van plan ben, want daar is mijn Engels te slecht voor), wilde ik een simpele Nederlandse domeinnaam kiezen die aanduidt wat de site inhoudt.  Er waren een paar Engelse woorden die ik heel mooi vond, maar nee. Iedereen weet denk ik wel wat een magazine is, maar helaas was die domeinnaam al bezet. En ineens dacht ik: hoezo een hele fancy naam? Waarom niet gewoon de M (eerste letter van mijn voornaam) ervoor zetten? Dan is het makkelijk te onthouden, een simpele en duidelijke naam én mijn letter erin zodat het enigszins herkenbaar is. Het is niet de bedoeling (voorlopig sowieso niet) dat MMagazine in de plaatst komt van doormariska. De reden waarom ik het heb gedaan is dat ik zoveel persberichten ontvang en soms best veel inspiratie heb van onderwerpen die ik niet vind passen bij doormariska. Doormariska is namelijk een persoonlijke blog met onderwerpen als lifestyle en beauty, maar dan wel passend bij mij als persoon. Ik post wat bij mij past. Alles wat ik niet op doormariska vind passen ga ik dus plaatsen op MMagazine.nl.

Wat ga je vinden op MMagazine?

Het is nu duidelijk waarom ik MMagazine heb opgericht 🙂 , maar wat ga je daar vinden? Het komt dus niet in de plaats van doormariska maar als verlengstuk van doormariska.nl. Ik wil er een heel breed scala aan onderwerpen voorbij laten komen. Gisteren ben ik begonnen met het plaatsen van een oproep op een Facebookpagina om mijn eerste berichten te kunnen plaatsen en die staan er nu. Op dit moment is het natuurlijk heel erg klein, maar ik wil veel mensen kunnen bedienen met mijn nieuwe website. Persberichten over kinderwagens, sommige soort make-up, reizen en hotspots vind ik niet passen op doormariska, maar kan ik wel plaatsen op MMagazine. Op dit moment sta ik ook zeker open om persberichten te ontvangen en daarom heb ik ook al een aantal interessante persberichten geplaatst.

Zelf hoop ik dat ik daar ook mijn creatieve ideeën kwijt kan die hier niet passen en natuurlijk hoop ik ook dat jullie mij daar in de gaten gaan houden! 🙂 Ik heb ervoor gekozen om niet elk Social Media kanaal aan te gaan maken voor MMagazine, maar alleen een Facebookpagina. Het is namelijk een verlengstuk van doormariska en daarom houd ik mijn eigen Instagram en Twitterpagina aan die iedereen kan volgen. Ik ga dit (tot nu toe) helemaal alleen doen en daarom ga ik er ook zeker vanuit dat het niet fout loopt net als de vorige Cashualtoday en Mkzine.

Lees ook:
Achter de (technische) schermen van mijn blog en veranderingen
Hoe krijg je meer Bloglovin volgers?
Tag: Mijn blog content tag
Risico gaat mis, inkomsten, bezoekersaantallen.. klaar mee!

Volg:
Mariska
Mariska

Bedankt voor het bezoeken en lezen van het artikel en ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat. Met meest actief ben ik op Twitter, Instagram en Facebook!

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook