iPhone bookcase hoesjes roze en zilver

door Mariska

iPhone bookcase hoesjes
iphone bookcase hoesjes

banner passief inkomen membership rowena rousseau

En dit zijn de iPhone bookcase hoesjes bij elkaar. Roze en zilver zijn precies de kleuren die ik echt het mooiste vind ik ook dus de keuze was op zich heel makkelijk toen ik deze zag. Het print op de zilveren vond ik dan ook leuk, weer eens wat anders dan gewoon een effen hoesje. Maar een gewone effen vind ik ook leuk, begrijp me niet verkeerd 😉 Ik ging ook vooral kijken of deze hoesjes mij bevielen.

iphone bookcase hoesjes
iphone bookcase cover

En dit zijn de prachtige hoesjes. De zilveren heeft een soort van bolstaande ruitjes doordat er naden in zitten. Dit werkt op zich niet heel vervelend maar een minpuntje is wel dat daardoor het hoesje heel dik wordt. Hij gaat lastiger in je broekzak en wordt gewoon een dikker geheel.

De roze is glad van structuur en daardoor ook een stuk dunner. Allebei de hoesjes sluiten door middel van een magneetsluiting aan de zijkant.

iphone bookcase cover

De roze vind ik er van de binnenkant best wel goed en soort van chique uitzien door het bruin uitziende kleurtje. Hij voelt stevig aan en je kunt er buiten je telefoon 2 pasjes in kwijt. Zelf kies ik dan voor mijn pinpas en mijn buskaart. Dat zijn de pasjes die ik het meeste gebruik. Deze blijven ook prima zitten!
Het zwarte stuk waar je telefoon in gedaan wordt is ook enorm stevig en je krijgt met moeite je telefoon er maar uitgehaald eigenlijk. Dat is wel een minpunt, maar hoe vaak haal je je telefoon er uit?

iphone bookcase hoesjes

Hoewel ik de zilveren heel mooi vind is hij van de binnenkant iets minder. Van de binnenkant is hij ook zilver en je kunt er in totaal 3 pasjes in kwijt met nog een gedeelte achter de pasjes. Dat is leuk, maar het werkt niet als je er zoveel in doet en kunt doen. Met je telefoon erbij wordt het geheel te dik waardoor deze niet goed meer sluit. Ook het gedeelte waar je telefoon in zit is naar mijn idee minder stevig.

Zelf moet ik wel aan de hoesjes wennen maar buiten dat vind ik ze wel fijn. Ik ben iemand die vaak op zijn telefoon kijkt (je zal maar iets missen hè 😉 ) en dat gaat dan niet even met een druk op de knop. Je moet het hoesje openen en dan kun je pas kijken. Ook met het vasthouden om berichten te sturen is het heel anders vasthouden en dat moet ook erg wennen. Daarentegen is het scherm van je telefoon wel heel goed beschermd!

Beide hoesjes komen bij Phonegigant.nl vandaan. Hier kun je dus zoals je ziet terecht voor iPhone 6 hoesjes maar ook vele andere dingen zoals Samsung onderdelen.

Lees ook:
iPhone 6 hoesjes van eBay besteld

Related Posts

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.