iPhone 6 CaseApp hoesje met eigen logo

by Mariska

banner passief inkomen membership rowena rousseau

Even geleden werd ik benaderd door Case App met de vraag of ik hen producten kende en of ik het een goed en leuk idee vond om een hoesje uit te kiezen die ik zelf mocht ontwerpen. Nu heb ik al best wel veel telefoonhoesjes, maar de hoesjes van CaseApp zijn anders, dat zag ik eigenlijk direct. Maar als je al zoveel hoesjes hebt dan weet je niet meer zo goed wat voor ontwerp je moet maken ondanks dat je dat zelf mag beslissen. Ik besloot om het logo van mijn blog er op te laten zetten. Dat is nog eens uniek en zo maak ik stiekem reclame voor mijn blog 😉

iPhone 6 CaseApp hoesje 5 » DoorMariska

En dit is hoe het iPhone 6 CaseApp hoesje eruit ziet. Eigenlijk wilde ik eerst iets met wat Instagram foto’s doen maar het bleek nog lastig te zijn om een mooi ontwerp te maken zonder dat het te druk zou worden. Ook wilde ik eigenlijk roze maar dat bleek weer niet heel mooi te zijn omdat de kleur in mijn logo ook roze is.

Wat ik trouwens erg op prijs stelde is dat ik een hoesje had ontworpen en blijkbaar kwam het logo niet goed uit en was wat korrelig. CaseApp mailde mij uit zichzelf om aan te geven dat het niet mooi zou worden en dat zij toch echt een beter bestand nodig hadden. Die had ik gelukkig en heb ik toegestuurd. De mail kwam van een echt persoon en was geen geautomatiseerde email. Groot pluspunt!

iPhone 6 CaseApp hoesje 3 » DoorMariska
iPhone 6 CaseApp hoesje 4 » DoorMariska

Als ik de keuze heb dan kies ik vrijwel altijd voor siliconen hoesjes of van die zachte bumpers. Van die harde plastic hoesjes vind ik eigenlijk helemaal niks. Toen ik deze binnen kreeg had ik eigenlijk niet verwacht dat hij van hard plastic / kunststof zou zijn. Ik deed hem om mijn telefoon en was eigenlijk blij verrast. En nee dit zeg ik niet omdat ik hem opgestuurd heb gekregen, maar ik meen het echt! Zoals je op de bovenstaande foto’s ziet sluit het iPhone 6 CaseApp hoesje heel erg mooi aan en heb ik nog geen foutjes kunnen ontdekken. Hij is aan de zijkant ook iets langer waardoor die niet direct op het glas valt als hij op de grond dondert. Nog een pluspunt!

iPhone 6 CaseApp hoesje 1 » DoorMariska
iPhone 6 CaseApp hoesje 2 » DoorMariska

Hij is dus wit en mijn logo komt er op die manier heel erg mooi uit. Zwart met roze op wit gedrukt vind ik nu eenmaal erg mooi. De kwaliteit vind ik ook erg goed en het logo is er mooi op gedrukt. Ook daar zie ik geen rare foutjes of extreem pixelige lelijke stukjes. Nu denk je vast; maar is er dan ook nog iets NIET fijn aan het hoesje? Nou, dat heb ik dus niet kunnen ontdekken! Hij is mooi, beschermd mijn telefoon goed en hij houd heel fijn vast. Mijn iPhone 6 blijft ook nog redelijk dun.

De CaseApp hoes is verkrijgbaar voor iPhone 6 voor €29,00 en dan kun je hem zelf ontwerpen. Mocht je zo’n hoesje ook graag willen hebben en zelf willen ontwerpen, door bijvoorbeeld ook je blog logo te gebruiken? Dan krijg je met de code MARISKACASE 20% korting! Kijk, dat is dan altijd leuk meegenomen, vind je niet?

Ennnn… binnenkort geef ik zo’n hoesje, die je dan uiteraard zelf kunt ontwerpen, weg via mijn Instagram account. Ik zou zeggen; om te weten wanneer die online komt zou ik mijn account gewoon gaan volgen!

Wat vind jij van dit hoesje? Heb jij er zelf al een ontworpen?

Related Posts

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Adblock Detected

Please support us by disabling your AdBlocker extension from your browsers for our website.