Bloggende Leeuw Miranda Meijer

Bloggende Leeuw Miranda Meijer

Zelf ben ik 20 augustus jarig en dat maakt mij een Leeuw als sterrenbeeld. Hier heb ik me wel een klein beetje in verdiept, veel over gelezen en opgezocht en het leek mij leuk wat interviews met bloggende Leeuwen te plaatsen op mijn blog. In deze komende periode vind je een aantal interviews van mede bloggers die Leeuw zijn van sterrenbeeld. Het artikel is ook geplaatst op de dag dat ze jarig zijn 🙂

Bloggende Leeuw Miranda Meijer

Hi, wat is je naam
Miranda Meijer

En je geboortedatum
05 augustus 1990

Ze zeggen dat personen met het sterrenbeeld Leeuw graag in de spotlights staan, jij ook?
Dat valt wel mee, soms vind ik het helemaal niks maar als ik dan eenmaal erin sta (de spotlight) dan gaat het vanzelf en kom ik ook wel helemaal los haha.

Ook zeggen ze dat de Leeuw van veel luxe houdt. Hoe zit dat bij jou?
Nou nee, ik vind luxe fijn maar ik heb niet heel erg veel luxe. Vroeger veel gekampeerd en altijd in tentjes geslapen niet echt luxe is dat. Ik heb zelf  een huisje van 2 kamers dus echt luxe is het niet.

Slechte eigenschappen zijn o.a. overal drama van kunnen maken, met geld smijten en arrogant gedrag vertonen. Past dit bij jou?
Eerder eigenwijs. Ik vind mijzelf niet echt arrogant ofzo. Misschien dat andere dat wel vinden maar sorry voor als dat zo is dan haha. Met geld smijten? Nee niet echt nee. Tenminste nu ik op mijzelf woon moet je veel dingen laten en kan j niet echt met geld smijten haha.

Leeuwen zijn gul, aardig en openhartig. Herken jij je hierin?
Ik ben wel openhartig inderdaad. Vooral naar vrienden toe of als ik mij fijn voel bij iemand. Ik ben ook eerder te lief ofzo. Dat krijg ik vaak te horen in ieder geval.

Geloof jij überhaupt in horoscopen? En waarom wel of niet?
Het ligt eraan wat erin staat maar vaak kloppen dingen wel als je het leest. Meest van tijd lees ik het alleen en doe er niks mee.

Je bent blogger, leuk! Wat is de URL van je blog?
https://meijerbeautylifestyle.wordpress.com

Wat is je favoriete quote?
Believe, dit staat overigens ook op mijn arm 🙂

Wat wil je verder nog kwijt aan iedereen?
Heb lief, geniet & leef je eigen leven.
Leuk dat je de vragen in wilde vullen Miranda en natuurlijk een hele fijne verjaardag vandaag!

Mariska

Bedankt voor het bezoeken en lezen van het artikel en ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat. Met meest actief ben ik op Twitter, Instagram en Facebook!

Find me on: Web | Twitter | Facebook

dit artikel kan affiliate links bevatten
Share:

6 Reacties

 1. Evelyne
  5 augustus 2017 / 13:51

  Gefeliciteerd aan Miranda Meijer! Mijn ouders zijn beiden Leeuwen, maar ik merk een enorm verschil bij beiden. Zelf lees ik wel eens de horoscoop, maar meer uit nieuwsgierigheid. Ik ben ook niet altijd wat men beweert in mijn horoscoop 😉

  • Mariska
   Auteur
   5 augustus 2017 / 14:21

   Ja dat merk ik ook wel, al kan ik me wel vinden in de vragen van de andere bloggende Leeuwen. De overeenkomst is bijvoorbeeld dat we allemaal niet echt van de spotlights houden 🙂

 2. Miranda
  5 augustus 2017 / 10:08

  Bedankt voor de felicitatie 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *