Bloggende Leeuw Jill Martin

Bloggende Leeuw Jill Martin

Zelf ben ik 20 augustus jarig en dat maakt mij een Leeuw als sterrenbeeld. Hier heb ik me wel een klein beetje in verdiept, veel over gelezen en opgezocht en het leek mij leuk wat interviews met bloggende Leeuwen te plaatsen op mijn blog. In deze komende periode vind je een aantal interviews van mede bloggers die Leeuw zijn van sterrenbeeld. Het artikel is ook geplaatst op de dag dat ze jarig zijn 🙂

Bloggende Leeuw Jill Martin

Wat is je naam
Jill Martin

En je geboortedatum
11 augustus 1989

Ze zeggen dat personen met het sterrenbeeld Leeuw graag in de spotlights staan, jij ook?
Eigenlijk ben ik best een verlegen persoon, zeker bij mensen die ik nog niet goed ken. In de spotlights staan is dan niet meteen iets wat ik graag doe. Maar bij mensen die ik al lang ken, neem ik dan wel weer het voortouw. Het hangt er dus een beetje vanaf met welke mensen ik ben.

Ook zeggen ze dat de Leeuw van veel luxe houdt. Hoe zit dat bij jou?
Dat valt eigenlijk best mee. Ik kan wel van luxe genieten, maar ik zou ook best zonder kunnen. Het valt ook te zien wat er onder de noemer luxe valt. Ik ben blij dat ik een dak boven mijn hoofd heb en iedere dag eten op mijn bord heb. Dat is ook luxe. Maar om te zeggen dat wanneer ik op reis ga ik in een 5-sterrenresort moet verblijven, nee dat niet. En op gebied van mode draag ik net zo goed kleren van bij Wibra of Zeeman als een handtas van Moschino. Ik zou best zonder die luxe kunnen.

Slechte eigenschappen zijn o.a. overal drama van kunnen maken, met geld smijten en arrogant gedrag vertonen. Past dit bij jou? Veel drama maken, ja dat past echt wel bij mij. Ik ben echt een drama queen, haha. Ik ben nogal een gevoelig persoon en dat uit zich vaak in drama. Met geld smijten doe ik dan weer niet. Ik denk dat ik best goed met geld kan omgaan en er zeker niet mee smijt. En arrogant ben ik totaal niet. Althans, niet dat ik zelf weet. 🙂 Maar ik ben er zeker van dat mensen die mij kennen mij nooit zo zouden omschrijven.

Leeuwen zijn gul, aardig en openhartig. Herken jij je hierin?
Hier ken ik mij dan weer wel helemaal in. Ik cijfer mezelf soms wel eens weg voor anderen. Ik probeer voor iedereen aardig te zijn en praat graag met anderen over mijn gevoelens.

Geloof jij überhaupt in horoscopen? En waarom wel of niet?
Dat is een moeilijke. Het hangt er van af wat er die maand in de sterren geschreven staat, haha. Al heb ik soms wel al ondervonden dat dingen kloppen. Maar dat kan natuurlijk puur toeval zijn.

Je bent blogger, leuk! Wat is de URL van je blog?
http://cosmompolitan.be

Wat is je favoriete quote?
“There’s a million fish in the sea.. but I’m a mermaid.”

Wat wil je verder nog kwijt aan iedereen?
Pluk de dag. Doe wat je graag doet en jaag je dromen na. Geniet van ieder moment. Het is zo cliché, maar zo waar.

Bedankt voor het invullen van de antwoorden, heel leuk om van jou te lezen 🙂 En gefeliciteerd met je verjaardag vandaag!

Mariska

Bedankt voor het bezoeken en lezen van het artikel en ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat. Met meest actief ben ik op Twitter, Instagram en Facebook!

Find me on: Twitter | Facebook

dit artikel kan affiliate links bevatten
Share:

3 Reacties

  1. Jill
    12 augustus 2017 / 21:31

    Heel leuk Mariska, dankjewel! xxx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *