You are here: Home » Tags en vragenlijstjes » Instagram tag

Instagram tag

van 3 naar 2

Van mijn lieve (blog)vriendinnetje Evelien heb ik deze Instagram tag doorgekregen die ik heel graag wil invullen! Dank je wel! Nu moet ik wel meer met Instagram doen denk ik, want dat valt als ik er over nadenk nog wel een beetje tegen. Soms kijk ik er op, maar ook niet heel vaak. Natuurlijk vind ik het wel leuk om er zelf foto’s op te zetten en… de likes te ontvangen, haha.

Instagram tag

1. Wat is je Instagram gebruikersnaam, en waarom?
Op Instagram heet ik DoorMariska. Eerder heette ik volgens mij MissMarissX omdat dat voor mijn blog mijn soort van internet nickname was. Vond het toch mooier, net als mijn Twitter account, dit aan te passen zoals mijn blog.

2. Hoeveel foto’s post je gemiddeld?
Bijna niets. Denk maar een paar in een week of 2 tijd. Zou ik eigenlijk meer moeten doen! Zal er eens even over nadenken, haha.

3. Laat je favoriete Instagramfoto zien.
Hmmm.. ik zal eens even moeten kijken tussen de Instagram foto’s die ik heb gemaakt, maar ik denk dat ik wel weet welke het gaat worden. Dit is namelijk een foto waar ik (links) met mijn broertje en zusje op sta. Dit vind ik dan ook een van de leukste foto’s waar we überhaupt met z’n drieën op staan.

4. Laat de Instagramfoto zien met de meeste likes.
Oeh, dat weet ik niet zo en ook niet echt waar ik dit kan zien? Maar ik heb wel een hele leuke waar ik wel vrolijk van werd. Hoop jullie ook!

Deze kreeg ik van mijn zusje toegestuurd. Vond ze zo leuk!

5. Welke apps gebruik je in combinatie met Instagram?
Nou eerlijk gezegd gebruik geen app daarbij. Vind het wel leuk altijd om foto’s op te leuken, maar het geduld om allemaal verschillende apps daarvoor te gebruiken heb ik niet echt. Ik kies daarom vaak gewoon voor een filter die al standaard in Instragram zit.

6. Welke celebrities volg je?
Eigenlijk alleen de Kardashians en de meiden die in de serie zaten van Girls of the Playboy Mansion. Bridget, Kendra en Holly. Vind ik gewoon leuk, alleen aangezien ik de app niet zo vaak open zie ik ook niet heel veel foto’s.

7. Welk Instagramfilter gebruik je het meest?
Dat is meestal het eerste en die heet ‘Avaro’. Gewoon simpel, maar maakt het net iets mooier.

8. Welke hashtags gebruik je het meest?
Hashtags gebruik ik sowieso eigenlijk nooit.

9. Laat je laatste Instavideo zien.
Oh die vind ik zo irritant! Zelf hou ik namelijk helemaal niet van video’s maken en ook niet echt van het bekijken eerlijk gezegd. Hier ben ik dus niets van.

10. Welke dierenaccounts volg je?
Ik volg geen enkele dieren account.

11. Welke (grote) bedrijven volg je?
Dan ga ik eventjes de app openen en dat bekijken, weet ik niet uit mijn hoofd. Komt ie: Coty Beauty, MooiPR, China Glaze Official, The Beauty Bakery, Herome Cosmetics en dat waren ze al. Eigenlijk niet zo heel veel dus!

12. Heb je veel familieleden op Instagram?
Alleen mijn zusje.

Op dit moment heb ik 669 foto’s gepost, 195 volgers en volg ik er zelf 217. Niet van die schrikbarend hoge getallen. Wel zou ik het erg leuk vinden als jullie mij natuurlijk gaan volgen! Dit kun je hier doen.
Ik geef deze tag aan niemand door, omdat het ik het idee heb dat heel veel hem al hebben gedaan. Als jullie de Instagram Tag hebben gedaan, laat het mij dan even weten 🙂

Lees ook:
Volgers kopen, ben je nu trots op jezelf?! + ik beken..
Tag: Mijn blog content tag
Instagram foto’s bewerken

Volg:
Mariska
Mariska

Bedankt voor het bezoeken en lezen van het artikel en ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat. Met meest actief ben ik op Twitter, Instagram en Facebook!

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook