IJmuiden Newcastle trip

by Mariska

banner passief inkomen membership rowena rousseau

Ik ging van IJmuiden naar Newcastle. Als je me volgt heb je al kunnen lezen dat ik afgelopen vrijdag samen met mijn zusje een tripje van IJmuiden naar New Castle had geboekt. Wij gingen met de grote King Seaways vrijdagavond op weg naar Engeland, New Castle. Nu heb ik geprobeerd veel foto’s te maken, maar eigenlijk ben ik dat een beetje vergeten. Jammer eigenlijk. Toch heb ik wel een aantal foto’s gemaakt die ik ga laten zien!

Het zijn voornamelijk ook foto’s van de make-up en nagellak merken die ik daar heb gezien 🙂 En heel veel foto’s van Lush in New Castle. Daar zijn op dit moment (en op de Engelse Lush website) producten te koop speciaal voor moederdag. Die zijn hier niet verkrijgbaar en Evelien vroeg me dat voor haar mee te nemen. Maar natuurlijk! Klaar voor de vele foto’s? Ze staan niet op volgorde.. ijmuiden newcastle

Inhoudsopgave

IJmuiden Newcastle

ijmuiden newcastle


Dit was op terug weg op de terminal waar je aankomt en vertrekt als je met de boot mee gaat. De slurf is waar je doorheen loopt om vanaf de douane op de boot te komen.

ijmuiden newcastle


Ciaté nagellak en Nails Inc. Er zaten zeker wel mooie kleuren tussen, maar ik heb alles kunnen weerstaan!

ijmuiden newcastle


En we hebben ook Sally Hansen Gem Crush. Op zich vind ik dit ook wel hele mooie lakjes om te zien.

ijmuiden newcastle


Hier een paar schappen naast elkaar.

ijmuiden newcastle


Soap & Glory is een merk die je daar best wel veel ziet en hier in Nederland helemaal niet (voor zover ik weet). Leuke producten heeft dat merk ook!

ijmuiden newcastle


Dit van Sensationail heb ik eigenlijk nog nooit in een winkel gezien, maar hier dus wel een heel schap. Heel veel verschillende kleuren én je kunt de lamp daar ook aanschaffen.

ijmuiden newcastle


Butter London vind ik op zich ook een leuk merk. Er zijn mooie kleuren en de flesjes zijn heel simpel en strak, maar wel leuk. Maar om 12 pond voor een nagellak uit te geven vond ik een beetje teveel van het goede.

ijmuiden newcastle


Ook was er heel veel te zien van Orly! Sowieso heb ik een beetje een zwak voor Orly nagellak. Hier ook hele mooie super felle neon kleuren. En wederom heb ik dit kunnen weerstaan.

ijmuiden newcastle


Een foto van het moment dat we zaterdagochtend aankwamen in Engeland. Wat je hier ziet is een soort van oude grot die er al heel erg lang lijkt te zijn. Misschien iets van rond de oorlogstijd? Wel heel vet om te zien.

ijmuiden newcastle
ijmuiden newcastle

Wij hebben geen gebruik gemaakt van de ontbijtjes en maaltijden op het schip, alleen namen we de tijd voor een lekkere uitsmijter zaterdagochtend. Op zich vond ik het best allemaal aan de prijs qua eten en drinken daar. Wij kochten dan ook zelf eten en drinken voor de heen en terugweg. Misschien heel gierig, maar ik had het er gewoon niet voor over om zoveel uit te geven. En geloof me, dan geniet je nog meer van zo’n uitsmijter 😉

ijmuiden newcastle


De zonsopgang op zaterdagochtend. Voor, achter, links en rechts: alleen maar zee. Dit is op een dek gemaakt.

ijmuiden newcastle


In de Sea Shop heb je heel veel eten en drinken wat je kunt kopen, waaronder dus drank.

ijmuiden newcastle


Deze flessen waar echt heel erg groot! Vond het wel leuk om het vast te leggen.

ijmuiden newcastle


Dit vond ik ook wel leuk! In het hele schip hangen er van dit soort reclames van verschillende merken. Van ARTDECO heb je dus ook makeup die je kunt kopen op het schip in de shop.

ijmuiden newcastle


Dit doet me wel een beetje denken aan de Titanic die smalle lange gangetjes overal.

ijmuiden newcastle


En dit is in de hut, je ziet mijn zusje hier 😉 Heel charmant! Het was een hut zonder raampje naar buiten en met twee bedden boven elkaar.

ijmuiden newcastle


Dit is voor we vertrokken naar Engeland.

ijmuiden new castle lush 8 » DoorMariska


Dit zijn dus de moederdag producten op één tafel, die zij verkopen bij Lush in New Castle. De producten zijn ook verkrijgbaar op de LUSH UK website.

ijmuiden new castle lush 9 » DoorMariska
ijmuiden new castle lush 10 » DoorMariska
ijmuiden new castle lush 11 » DoorMariska
ijmuiden new castle lush 12 » DoorMariska
ijmuiden new castle lush 13 » DoorMariska
ijmuiden new castle lush 14 » DoorMariska
ijmuiden new castle lush 15 » DoorMariska
ijmuiden new castle lush 16 » DoorMariska

Deze cocktail dronken we in de bar. Beach Bomb heet ‘ie en smaakt naar meloen. Zo lekker! Ook namen we allemaal nog een Sex on The Beach.

De foto’s heb ik met de camera gemaakt van Nikon die je kon zien in het vorige artikel. Zeker niet de beste kwaliteit maar het kan er zeker mee door.

Lees ook:
Lunchen bij Van der Valk Hoorn
Primark Amsterdam shoplog juni 2019
5x to do op Ibiza

Related Posts

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Adblock Detected

Please support us by disabling your AdBlocker extension from your browsers for our website.