You are here: Home » Tags en vragenlijstjes » I love sleep tag

I love sleep tag

Jullie weten dat ik best gek ben op het invullen van tags en daar hoort de I love sleep tag ook helemaal in thuis. Vroeger vond ik uitslapen maar stom en kon ik het ook niet echt, maar (gelukkig!) gaat dat nu steeds beter. Ik maakte een foto van mijn slaapkamer en ging aan de slag met het invullen van deze leuke vragen.

I love sleep tag

♥ Hoe laat ga je meestal naar bed?
De laatste tijd is het heel vaak echt pas rond half 12 / 12 uur voordat ik ga slapen. Dan wil ik vroeg naar m’n bed maar ondertussen ben ik aan m’n blog bezig en als ik dan eenmaal in bed lig ga ik nog tv kijken of Candy Crush Soda spelen… (iets met kauwgomballenberg waar ik op de troon wil komen).

♥ Wat is jouw vaste ritueel voor het slapen gaan?
Tanden poetsen, tv aan (niet altijd…), spelletjes doen, social media checken en dan ongeveer wel slapen geloof ik.

♥ Wat doe je als je niet kan slapen?
Spelletjes spelen op mijn telefoon en alles checken.. Snapchat, Facebook, Twitter etc.

♥ Wat is je favoriete slaaphouding?
Op mijn linkerzij. Daar lig ik altijd op, maar dat komt ook omdat ik vaak last van maagzuur heb (sorry!) en als je op je linkerzij ligt dan gaat dat gevoel weg. Heel gek, maar het is echt waar! Vind je ook op Google trouwens 😉

♥ Waarvoor mag je jou altijd wakker maken?
Pizza, Jagermeister met Red Bull, lasagne of als de miljoen heb gewonnen 😉

♥ Hoe laat gaat je wekker ‘s ochtends?
Die gaat om 6:00 of 6:30, net waar ik zin in heb. Rond half 8 gaat de bus naar m’n werk dus die moet ik dan wel altijd hebben en dan moet ik klaar zijn.

♥ Snoozen of direct opstaan?
Snoozen doe ik niet aan en direct op staan ook niet. Als m’n wekker gaat ga ik alle dingen op mijn telefoon weer checken.

♥ Slaap je uit in het weekend?
Ja gelukkig lukt dat de laatste tijd wel erg goed. Waar ik een jaar of twee geleden nog wakker werd rond 8 uur, is dat nu al snel rond 10 uur. Dan ben ik wel 1 of 2 keer wakker geweest tussendoor.

♥ Welke rare dingen doe je in je slaap?
Ik word wel eens wakker van mijn eigen geschreeuw of gepraat. Het komt wel eens voor dat ik heel naar droom en heel eng (iets met geesten en stemmen) en dan word ik heel bang wakker. Of door m’n eigen gesnurk *lachend gezichtje met tranen*

♥ Hoeveel kussens liggen er in je bed?
6! Maar uiteindelijk gebruik ik er maar 1 om echt op te slapen.

♥ Wat heb je aan in bed?
Sinds kort heb ik een heerlijke zachte soort van joggingbroek van Kruidvat waar ik in slaap. Die is zo fijn!

♥ Slaap je met je sokken aan?
Nee, dan kan ik dus écht niet slapen! Zelfs in de winter heb ik die niet aan.

♥ Hoe groot is jouw bed?
Ik heb een boxspring van 160×200.

♥ Als ik ’s ochtends wakker word, is het eerste wat ik doe
Daar komt ‘ie weer… social media checken, mail, Snapchat etc. 🙂

♥ Droom je elke nacht?
Dat zal best, maar veel weet ik daar niet meer van. Heel soms onthoud ik wel dromen, maar niet vaak. Vaak droom ik (of onthoud ik die droom althans..) als ik ’s ochtends wakker word en dan weer in slaap val.

♥ Welke droom of nachtmerrie kan je je goed herinneren?
Een 6e zintuig droom, zo noem ik het maar even. 5 jaar geleden had ik een vriendje en zijn ex was nogal vervelend. Ik droomde op een nacht dat hij vreemd was gegaan en zei dat ook tegen hem. Dan krijg je het praatje dat het allemaal niet zo is en je niet zo gek moet denken. Nog geen week daarna… Met z’n vervelende ex, op de kermis bij mij in ’t dorp, op die ene avond van de 4 dat ik thuis zat met vriendinnen. Lul.

En tot slot, de laatste vraag:

♥ Wat is jouw grootste droom?
Eigenlijk ben ik niet zo’n dromer.. maar als ik écht 1 droom mag hebben zou dat zijn; kunnen leven van mijn blog. Dat lijkt mij écht het allerleukste en allermooiste om te doen.

De I ♥ Sleep-tag is in het leven geroepen door Energy+, bekend van Living Comfort. Wil je de tag op je eigen blog/website/social media invullen? Dat mag altijd! Graag wel met vermelding van de credits 🙂.
[gesponsorde post gesponsordepost=””]

Volg:
Mariska
Mariska

Bedankt voor het bezoeken en lezen van het artikel en ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat. Met meest actief ben ik op Twitter, Instagram en Facebook!

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook