You are here: Home » 30plusvrouw.nl » Hoe ging het zakelijk met Pinky Promise Media in 2019?

Hoe ging het zakelijk met Pinky Promise Media in 2019?

pinky promise media wat gaat er veranderen vanaf 1 november

Je zult wel denken; Pinky Promise Media? Ja, dat klopt! In oktober heb ik een nieuw bedrijf ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en wilde het dit keer een andere naam geven dan doormariska.nl. Mijn blog is wel mijn bedrijf, maar nu heb ik ervoor gekozen om een overkoepelende naam te kiezen zodat ik eventueel ook gewoon kan uitbreiden. Je weet nooit wat er op je pad komt 🙂 Maar hoe ging het zakelijk met Pinky Promise Media dit kwartaal? Het is natuurlijk ook echt maar een kwartaal geweest.

Bezoekersaantallen

Qua bezoekersaantallen merk ik dat ik nu wel weer aan het groeien ben, maar omdat het een tijdje op een lager pitje stond is het weggezakt. Wel zonde, want bezoekersaantallen betekent natuurlijk ook een deel van je inkomen. Al met al heb ik er misschien wel een beetje spijt van dat ik het niet consequent heb opgepakt en zo nu en dan een aantal dagen mis waarop ik post. Aan de andere kant zeggen bezoekersaantallen ook niet alles meer omdat er vooral een focus op Instagram ligt vaak. Toch zie ik mijn bezoekersaantallen wel groeien de laatste maanden en wil die groei ook verder laten stijgen. Ik heb genoeg ideeën qua artikelen en content dus dat komt helemaal goed. Het had dus iets beter gekund.

Social media

Op social media ben ik nog steeds net zo actief als voorheen, maar op Instagram wel meer actief. Mijn blogartikelen worden bijvoorbeeld automatisch gedeeld op Twitter en Facebook en merk dat daar ook wel bezoekers vandaan komen. Facebook zeker! Ook ben ik actiever geworden op Pinterest en ja, het is echt zo. Pinterest is een perfect social media platform om je blogartikelen te promoten. Wat mij betreft is Pinterest een perfecte combinatie van social media en een zoekmachine die je erg goed kunt gebruiken. Ook zakelijk! Op Instagram plaats ik tegenwoordig ook vaker (bijna elke dag) en ik merk dat dat ook zijn vruchten afwerpt. Een aantal maanden geleden ben ik met mijn account helemaal opnieuw begonnen en de volgers blijven komen gelukkig. Ook belangrijk! Ook had de groei wat beter gekund maar ik ben zeker niet ontevreden.

Moneywise

Als het op inkomsten aankomt ging het vrij goed moet ik zeggen. Het was (en is nog steeds!) erg spannend met Pinky Promise Media dat ik nu niet meer einde van de maand standaard een bedrag op mijn rekening gestort krijg en nu grotendeels mijn eigen inkomen bij elkaar moet krijgen. Vorig maand is het me voor het eerst gelukt om mijn vaste lasten bij elkaar te verdienen met mijn blog en social media. Ik kan je zeggen dat ik daar echt apetrots op ben en hoop dat dit nog doorzet. Met mijn flexibele baan kan ik natuurlijk het een en ander dekken zodat ik alsnog voldoende inkomen heb, maar uiteraard hoop ik daar ooit mee te kunnen stoppen. Wel ben ik veel gelukkiger dat ik op deze manier kan leven en niet perse voor een baas. Het is een uitdaging, maar ook wel erg leuk om te doen.

Nu is de tijd aangebroken om nog wat artikelen klaar te zetten voor de laatste week van het jaar, spullen op te sturen en dan beginnen we 1 januari weer met een hele frisse start. Ik heb er zin in! 🙂

Lees ook:
Doormariska in de media
Zakelijke hoogtepunten en dieptepunten van 2018
Onvoldoende inkomen als zzper is toch wel een angst

Volg:
Mariska
Mariska

Bedankt voor het bezoeken en lezen van het artikel en ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat. Met meest actief ben ik op Twitter, Instagram en Facebook!

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook