Hema Rapid Grey review

hema rapid grey

Het werd wel eens tijd om een nagellak te laten zien die ik de laatste tijd best wel vaak draag. Het gaat om een nagellak van de Hema, Hema Rapid Grey. Heb hem inmiddels al een tijdje in mijn bezit maar nooit op de blog laten zien! Dus vandaag is de dag 😉 De kleur is heel draagbaar en goed te combineren. Het is best wel een kleur die met zo goed als iedere kleur te combineren is. Lees mee met mijn review.

Lees ook: 4x Hema nagellak

hema rapid grey


De naam van de kleur is Rapid Grey, waarvan je dan eigenlijk denkt dat het een grijze kleur is. Dat is het niet. Zelf vind ik het taupe, maar het kan ook goed door als een goede mix van paars en grijs. Oké, dan komt de grey in de naam toch nog van toepassing. Zelf vind ik de lakjes van de Hema altijd erg goed. Ze blijven goed lang zitten en de combinatie van droogtijd en dekking is gewoon goed. Op de foto’s heb ik twee laagjes gebruik wat eigenlijk heel normaal is.

Hema Rapid grey


Misschien had ik mijn handen even moeten insmeren, sorry! Maar het geeft de kleur wel heel erg goed weer. Vind de kleur dus erg mooi en draag hem vaak! Hema heeft laatst enorm uitgebreid met het assortiment en er zijn dus ook heel veel verschillende kleuren nagellak. Ook vast die hier op lijken of kleur die net een tintje donkerder of lichter zijn mocht je dat mooi vinden. Ook op Hema.nl kun je heel veel make-up vinden die je online kunt bestellen! 🙂

hema rapid grey

Lees ook:
Catrice Spectra Light nail polish
Hema festival make-up
Essence Grey Matters (I love trends – The Darks)
Anny Urban Jungle nagellak

Wat vind jij van Hema Rapid Grey? En jouw mening over nagellak van de Hema?

25 Reacties

 1. 7 mei 2015 / 22:08

  Ik vind het wel wat hebben! Al ben ik niet altijd fan van grijze nagellak ^^

 2. 6 mei 2015 / 22:45

  Mooi kleurtje, lijkt me echt mooi als basis voor nailart 🙂

 3. 6 mei 2015 / 21:54

  Mooi kleurtje inderdaad. Even onthouden. Ik wil binnenkort even mijn (kleine) nagellak stash uitzoeken. Ik heb heel veel uitgedroogde flesjes nagellak en die kunnen wel weg. En dan tijd voor wat nieuws.

 4. NailTalk
  6 mei 2015 / 16:23

  Ooohhw ik hou van grijs!! Prachtig kleurtje! En mooie foto’s meid!

 5. Michaela
  6 mei 2015 / 12:21

  Grijze nagellak vind ik echt super chic staan, geen idee waarom 😉 Ook dit kleurtje vind ik prachtig!

 6. Julie
  6 mei 2015 / 11:30

  Ik vind de kleur erg mooi, maar ik ben geen fan van Hema lakjes! 🙂

  • 6 mei 2015 / 19:20

   Dat is jammer. Wat is de reden dat je daar geen fan van bent? 🙂

   • Julie
    7 mei 2015 / 09:46

    Ze chippen ongelooflijk snel heb ik al van meerdere mensen horen zeggen 🙂

 7. 6 mei 2015 / 06:48

  Dit soort kleurtjes zijn zo leuk! Ik vind de lakjes van de Hema sowieso erg fijn.

 8. 5 mei 2015 / 23:27

  Mooi kleurtje ! Zag hem laatst liggen en was nog aan het twijfelen of ik niet al zo’n kleur had.
  En warempel ik heb al een dupe. Bedankt voor het swatchen 😀 Bespaart me een dubbele kleur aankoop.

  • 6 mei 2015 / 19:19

   Dat zou inderdaad zonde zijn. Nu kun je van het bespaarde geld wel een mooie nieuwe kleur kopen 🙂

 9. Juliet
  5 mei 2015 / 22:53

  Hij lijkt me heel erg fijn en wat leuk dat de nagellakjes nu ook namen hebben. Klinkt heel suf, maar eerst hadden ze alleen een nummer en vind dit altijd wat leuker! Liefs

  • 6 mei 2015 / 19:18

   Ja dat klopt, met namen vind ik het altijd veel leuker. Zou Miss Sporty ook moeten doen!

 10. 5 mei 2015 / 21:39

  De kleur grijs als nagellak blijf ik verrasssend vinden, heel erg mooi en zeker iets wat ik ook graag eens erbij aan wil gaan schaffen…Ik heb zelf 1 lak van de hema en die is heel mooi van kleur en erg goed van kwaliteit

 11. Manon
  5 mei 2015 / 21:27

  wat een mooi kleurtje

 12. 5 mei 2015 / 21:12

  Wat een prachtige kleur! Ik hou wel van zulke kleurtjes! X

 13. 5 mei 2015 / 21:00

  Zo’n kleur is inderdaad makkelijk te combineren! Ik heb ook een grijs lakje van de Hema 🙂 Ik vind het alleen wel altijd fijn om de wat grotere versie met 11 ml te kopen in plaats van zo’n kleinere. Mooie foto’s heb je gemaakt trouwens! 🙂

  Liefs,
  Eva

 14. 5 mei 2015 / 20:54

  Ik heb vandaag ook een quick & go op. Vooral omdat ze zo lekker snel drogen vind ik ze fijn.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.