Hema Rapid Grey review

by Mariska
hema rapid grey

banner passief inkomen membership rowena rousseau

Het werd wel eens tijd om een nagellak te laten zien die ik de laatste tijd best wel vaak draag. Het gaat om een nagellak van de Hema, Hema Rapid Grey. Heb hem inmiddels al een tijdje in mijn bezit maar nooit op de blog laten zien! Dus vandaag is de dag 😉 De kleur is heel draagbaar en goed te combineren. Het is best wel een kleur die met zo goed als iedere kleur te combineren is. Lees mee met mijn review.

Lees ook: 4x Hema nagellak

?c=25436&m=1502643&a=224567&r=&t=html » DoorMariska
hema rapid grey


De naam van de kleur is Rapid Grey, waarvan je dan eigenlijk denkt dat het een grijze kleur is. Dat is het niet. Zelf vind ik het taupe, maar het kan ook goed door als een goede mix van paars en grijs. Oké, dan komt de grey in de naam toch nog van toepassing. Zelf vind ik de lakjes van de Hema altijd erg goed. Ze blijven goed lang zitten en de combinatie van droogtijd en dekking is gewoon goed. Op de foto’s heb ik twee laagjes gebruik wat eigenlijk heel normaal is.

Hema Rapid grey

hema rapid grey 2 » DoorMariska


Misschien had ik mijn handen even moeten insmeren, sorry! Maar het geeft de kleur wel heel erg goed weer. Vind de kleur dus erg mooi en draag hem vaak! Hema heeft laatst enorm uitgebreid met het assortiment en er zijn dus ook heel veel verschillende kleuren nagellak. Ook vast die hier op lijken of kleur die net een tintje donkerder of lichter zijn mocht je dat mooi vinden. Ook op Hema.nl kun je heel veel make-up vinden die je online kunt bestellen! 🙂

hema rapid grey 3 » DoorMariska
hema rapid grey

Lees ook:
Catrice Spectra Light nail polish
Hema festival make-up
Essence Grey Matters (I love trends – The Darks)
Anny Urban Jungle nagellak

Wat vind jij van Hema Rapid Grey? En jouw mening over nagellak van de Hema?

Related Posts

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.