Hema longer lasting lipstick 06 (dé perfecte rode kleur en houdbaarheid?)

Hema longer lasting lipstick 06 (dé perfecte rode kleur en houdbaarheid?)

Goed, lipstick droeg ik echt nooit! Nu schreef ik laatst al over MAC Please Me die ik had gekocht en nu kocht ik Hema longer lipstick 06. Helaas hebben ze geen herkenbare naam en alleen een nummer. Ik was op zoek naar een lipstick die wat langer zou blijven zitten, budget en ook drankjes zou kunnen overleven voor als ik een avondje ga stappen. Ik testte hem zaterdagavond direct uit!

Lees ook: Hema B.A.E. dry matte lipstick True Kiss review

Hema longer lasting lipstick 06

hema longer lipstick 06

En dit is het plaatje! Ik wilde dus een mooie rode kleur omdat ik dat echt super vind. Eigenlijk had ik gewoon van MAC een rode lipstick moeten kopen, maar dat was niet zo. Bij Hema zag ik ontzettend veel lipsticks dankzij het grote beauty schap bij ons op het dorp en zag daar dus ook de longer lasting lipsticks staan en dat deed mij wel erg benieuwen naar de kwaliteit. Ik zou hem voornamelijk gaan gebruiken voor als ik uit ging en dan moet hij toch aardig wat wijntjes kunnen doorstaan 😉

hema longer lipstick 06

Ik ging zaterdagavond ook uit dus ik vond het de ultieme kans om deze prachtige lipstick te proberen! Hij leek op mijn hand in ieder geval mooi diep rood, ik zelf denk een beetje klassiek van kleur. Er was nog een andere kleur, de 05, en deze was net iets lichter en feller. Toch koos ik voor deze. Ik laat je hem zien zoals hij er op mijn lippen uit ziet.

En dit is hoe hij er uit ziet! Op mijn hand lijkt hij wat donkerder dan de kleur die uiteindelijk op mijn lippen komt, maar toch gelukkig niet te fel. Het is echt een super mooie rode kleur die ik graag draag.
En dan natuurlijk de vraag; maakt hij zijn belofte waar met de longer lasting naam?

JA! Heb hem rond een uur of 10 ’s avonds aangebracht, gegeten en gedronken en we waren pas rond half 4 in de nacht thuis gekomen. De lipstick zat er zelfs na al die wijntjes nog prima op! Wel kan hij aan de binnenkant van je lippen gaan vervagen en ontstaat er een heel raar gezicht. Dit zul je dan wel af en toe moeten bijwerken maar voor de rest heb ik niets op aan te merken. Ik heb voor deze Hema longer lasting lipstick 06 gekocht voor €3,50 wat echt een koopje is voor de kwaliteit die je er voor terug krijgt. Ook is hij online te koop bij Hema. Hij is wel mat, dus je ziet velletjes wel goed en ook is het misschien handig om je lippen even in te smeren en te verzorgen.

Heb jij al een van de Hema longer lasting lipsticks in huis? Ben je tevreden?

12 Reacties

 1. 13 juni 2015 / 09:26

  Ahh, dit is een toppertje! Ik heb exact dezelfde tint 🙂 Bij mij vervaagt ‘ie ook snel aan de binnenkant, waardoor ik een vrij rood omrande mond krijg. Dit stift ik overdag dan een keertje bij. Veel plezier ermee, meid!
  Lees het laatste blogbericht van Beautyjuf – Ai, een confronterend getal…My Profile

 2. Mandy
  9 juni 2015 / 01:15

  Wauw, mooie kleur is het! Fijn ook dat ie zo goed blijft zitten. Volgens mij heeft Hema de laatste tijd echt kwalitatief goede make-up in het assortiment.
  Lees het laatste blogbericht van Mandy – Kiko Unlimited Stylo lipsticksMy Profile

 3. jonne
  8 juni 2015 / 20:50

  Ja! Ik heb hem ook! Ik weet eigenlijk niet precies welke ik heb maar ook een rood. En ik ben er heel blij mee!
  Liefs. Jonne

 4. 8 juni 2015 / 20:35

  Ooh gurl, ik ben ook echt een enorme fan van dit plaatje, alleen dan in nummer 05! Haha inderdaad, dit is ook mijn to-go-lipstick voor het uitgaan. Alleen wat aan de binnenkant van mijn lippen is het wat weg, terwijl een gemiddelde lipstick niet eens een avondje volhoudt. De matte finish pakt mij in, de oudvertrouwde lipstick geur en dan die kleur.. fenomenaal.
  Lees het laatste blogbericht van Cynthiiaa – FOTD: ARTISTIC SUMMER!My Profile

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.