Hema Cedar lijn (kaars, handcreme, handzeep, douchgel en bodycreme)

by Mariska
hema cedar

banner passief inkomen membership rowena rousseau

Zelf begin ik te ontdekken dat hema echt zoveel leuke spulletjes begint te krijgen! Sinds kort heb ik de Cedar geurkaars ontdekt toen ik bij Hema langs ging en was direct verliefd. De kaars nam ik mee (en heb ik nu voor de 2e keer gekocht), maar je hebt dus van deze lijn ook een handcrème, handzeep, douchegel en een bodycrème. De geur is hema Cedar (nummer 42) en de verpakking geeft aan dat het gaat om een geur die amber en musk bevat. Dat zijn ook echt mijn favoriete geurnoten dus ik ben helemaal blij. Zelf heb ik alleen de kaars, maar de overige producten ga ik écht aanschaffen.

hema cedar

Hema Cedar

hema cedar

Cedar douchegel – €3,00
Cedar handcrème – €3,00
Hema Cedar geurkaars – €4,00
Hema Cedar bodycrème – €4,00
Hema Cedar handzeep – €3,00
Hema Cedar geurstokjes – €12,00

Deze Hema Cedar lijn vind ik dus helemaal geweldig maar ik kan me voorstellen dat iemand anders dat niet vind. In dat geval heb je nog meer keuze uit verschillende lijnen. Zo heb je onder andere soft linnen en flora. Beide lijnen hebben wederom de producten die je hierboven ziet, maar ook hebben ze geurstokjes in het assortiment die wel iets duurder zijn. De geurstokjes komen uit op €12,00.

Wat betreft de Flora lijn en de Soft Linnen lijn heb ik niet zoveel ervaring mee. Wel weet ik dat Flora een geur is die ruikt naar Jasmijn en Orchidee en de Linen lijn ruikt naar Mimosa en Viooltjes. De Flora lijn sprak mij eigenlijk niet zo aan terwijl ik op zich wel van Jasmijn hou. De Linen lijn is te vergelijken met een geur die je ruikt alsof je een pas gewassen schoon bed induikt. Linnen is wel lekker en fris, maar naar mijn idee komt er niet zoveel geur van de kaars af, die heb ik namelijk geprobeerd.

Als je eens een keer bij de Hema komt zou ik zeker even gaan ruiken als ik jou was. Ik denk dat veel mensen toch de Cedar lijn echt lekker gaan vinden. Toen ik hem voor de eerste keer rook vond ik dat hij iets weg heeft van de geur Aliën van Thierry Mugler (wat een van mijn favo geuren ooit is!).

Lees ook:
Kneipp Arnica voor soepele spieren
Hema Cedar shower gel, body cream & hand cream review
Yves Rocher orientaalse scrub met arganolie

Related Posts

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.