Heerlijke dikke en warme sjaal van Happiness boutique

by Mariska

banner passief inkomen membership rowena rousseau

Oh ik hou van sjaals en ben dan ook blij dat het weer echt weer is om sjaals te dragen. Zodra het ook maar een klein beetje koeler wordt draag ik een sjaal. Buiten het feit dat hij lekker warm moet zijn, zit het ook gewoon lekker. Ik vind eigenlijk veel fijner mét sjaal dan zonder. Sjaals heb ik eigenlijk genoeg, maar net niet van die hele dikke waar je je lekker in kunt verstoppen. Op een gegeven moment werd ik benaderd door Happiness boutique met de vraag of ik iets wilde uitzoeken. Nou, dat werd dus deze heerlijke dikke warme sjaal.

Lees ook: Waarom elke dag naar buiten gaan belangrijk is

Heerlijke dikke en warme sjaal van Happiness boutique

warme sjaal

Ik koos voor een sjaal met leuke kleuren en leuke print in plaats van die standaard dingen die ik normaal zou kiezen. Deze geruite, rode vond ik wel heel erg leuk! Het is ook geen kleine want hij is 196cm lang en 55cm breed. Heerlijk groot én dat maakt hem ook zo lekker warm omdat je jezelf er lekker dik mee kunt inpakken.

This soft scarf features a double sided plaid design with fringe adornments. Pair this scarf with a black dress or any casual or formal clothing for a modern look.

warme sjaal

De sjaal draag ik echt enorm vaak, zeker zo met dit koude weer. Voordeel aan dit koude weer is dat je je er naar kunt kleden. Je kunt je zo dik inpakken als jezelf wilt. Voordeel! De stof is ook fijn en hij laat geen jeuk of jeukerige plekken achter op mijn huid. Daar was ik eigenlijk bang voor maar dit is niet aan de orde. Hij is super fijn, lekker dik en de print is ook nog eens leuk! Score!

Happiness Boutique heeft gratis verzending én ze hebben een leuk ‘reward program’. Je kunt punten verdienen door jouw aankopen te delen bijvoorbeeld. Op die manier verdien je punten en met een bepaald aantal punten kun je leuke verrassingen ontvangen.

200 Receive a cool postcard from Berlin
450 Receive a surprise jewelry gift
550 Receive a piece of statement jewelry of your choice
1100 Receive a piece of clothing of your choice

Op dit moment is er ook een kortingscode actief! Met de code doormariska krijg je 10% korting. Als je deze code invoert bij het uitchecken krijg je dus 10% korting op bestellingen met een bedrag boven de €19,00. Je kunt deze kortingscode gebruiken tot 20 januari 2016. Dus mocht jij ook een warme sjaal zoeken, dan weet je hem nu te vinden 😉

Related Posts

Adblock Detected

Please support us by disabling your AdBlocker extension from your browsers for our website.