Goose Creek Lavender Vanille een rustgevende geur

door Mariska
goose creek lavender vanilla

banner passief inkomen membership rowena rousseau

Goose Creek Lavender Vanille (oftewel lavendel en vanille) heb ik afgelopen week leren kennen. Normaal ben ik niet echt een liefhebber van lavendel omdat ik dat al snel associeer met een luchtverfrisser voor op de wc. Maar toen ik het doosje van deze geur waxmelt opende rook ik juist wel een hele lekkere geur. Lekker zacht en totaal geen idee dat je naar een luchtverfrisser ruikt. Ik probeerde hem uit!

Lees ook: Lavendel spray Action (net zoals Deep Sleep Dreamy Pillow Mist van The Body Shop?)

Goose Creek Lavender Vanille

Dit rustgevende aroma drijft je in een diep ontspannende stemming
Prominent scent notes:​​​​​
Top : Fresh Lavender, Violet, Rose
Mid : Red Fruits, Jasmine
Base: Amber, Cedarwood, Warm Vanilla

Zelf heb ik een paar waxbranders die je kunt branden met een waxinelichtje, maar ik heb ook een elektrische waxbrander. Deze is in principe net wat veiliger omdat je met stroom werkt in plaats van vuur van het waxinelichtje. De elektrische brander heb ik op mijn slaapkamer neergezet omdat hij wat meer sfeer geeft qua verlichting en ik het daar kan branden terwijl mijn kat vaak op bed ligt.

Het viel me op dat deze Goose Creek Lavender Vanille echt de perfecte mix is van lavendel en vanille. Ik vind dat niet perse één geur de overhand heeft. Het is een hele fijne maar zachte mix van geuren waarvan ik echt een ontspannen gevoel krijg. Sinds ik de geur heb zet ik begin van de avond mijn brander aan in de slaapkamer. Als ik in bed lig houd ik hem nog even aan voorde sfeerverlichting en dan blijft deze fijne zachte geur ook nog even in de slaapkamer.

Deze heerlijke geur is echt fijn als je een niet al te sterke en zachte, fijne ontspannen geur om je heen wilt. Of lekker op de slaapkamer branden om daar het ontspannen gevoel te ervaren.

Related Posts