Met deze 5 tips kun jij jouw huis op een goedkope manier decoreren

by Mariska Groot

Iedereen wil graag dat zijn huis er van binnen gezellig uit ziet. Je huis decoreren kan op een goedkope manier! Wanneer je gasten over de vloer krijgt, wil je graag dat ze een sfeervol huis binnenstappen. Dit kan door je huis te decoreren. Alleen kan het decoreren van je huis soms best duur zijn. Om ervoor te zorgen dat je toch op een goedkope manier je huis kan decoreren vind je hieronder vijf manieren om geld te besparen bij het decoreren van je huis.

1. Hergebruik meubels

Wanneer je je huis gaat decoreren hebben mensen al snel het idee dat ze van alles nieuw moeten kopen. Maar je kunt ook heel goed hergebruiken. In plaats van bijvoorbeeld nieuwe meubels te kopen, kun je oude meubels hergebruiken en zelfs upgraden. Geef ze een nieuwe look met bijvoorbeeld een nieuwe laag vert. Of koop nieuwe bekleding of handgrepen voor je meubels, Dit bespaart geld en is ook nog eens duurzaam.

2. Huis decoreren: koop tweedehands

Met deze 5 tips kun jij jouw huis op een goedkope manier decoreren
Met deze 5 tips kun jij jouw huis op een goedkope manier decoreren

Zoals net al werd gezet hoef je dus niet alles nieuw te kopen. Tweedehands winkels en markten zijn vaak schatkamers voor meubels en decoratie. Je kunt er namelijk unieke items vinden die je niet zomaar bij in de woonkamer ziet staan. Daarnaast zijn deze items vaak ook een stuk goedkoper dan nieuwe producten. Naast dat je een dagje kringlopen kunt afstruinen, kun je ook online op zoek gaan naar tweedehandswinkels of een kijkje nemen bij Marktplaats.

3. Maak zelf decoratie

Maak zelf decoratie voor in je huis. Zo kun je zelf kussenslopen, gordijnen of kunstwerken maken. Er zijn online allerlei verschillende soorten tutorials online beschikbaar die je kunnen helpen bij het maken van je eigen decoratie. Zo bespaar je geld en heb je items in de woonkamer staan die je niet in de winkel kan kopen.

4. Verkoop oude decoratie

Misschien heb je wel een erfenis geërfd en heb je enorm veel decoratie gekregen die je niet mooi vindt, maar wel veel waarde hebben. Je kunt er dan voor kiezen om deze waardevolle decoratie te verkopen bij Feddema. Het geld wat je dan verdient met de verkoop, kun je dan weer uitbesteden aan nieuwe of tweedehands decoratie. Kijk, dat is een mooie manier van je huis decoreren op een goedkope manier.

5. De kracht van kleine decoratie

Vergeet de kracht van kleine decoratie niet. Je hoeft niet veel geld uit te geven aan grote meubelstukken om je huis te decoreren. Soms kunnen juist kleine decoratieve items een groot verschil maken. Denk bijvoorbeeld aan kaarsen, kussen, planten, fotolijstjes of boeken. Deze kleine decoraties kunnen de sfeer in je huis compleet veranderen!

Related Posts

1 comment

Avatar van Maaike
Maaike 16 april 2023 - 23:43

Heel leuke en handige tips!

Reply

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.