You are here: Home » Media, internet en tv » Het geheime project van Astrid (miss Sentinelli) en mij is online!

Het geheime project van Astrid (miss Sentinelli) en mij is online!

blogwise.nl blog community logo

Zo, eindelijk kunnen we het bekend maken wat het project is geweest waar Astrid en ik achter de schermen mee bezig zijn geweest. In november besloten wij een zakelijke lunch te plannen (klinkt heel interessant, haha!) en dat was eigenlijk heel erg leuk. Sowieso volgen wij elkaar echt al jaren via Social Media en onze blogs en dit zou de eerste keer zijn dat we elkaar gingen ontmoeten. Best wel spannend. Dat was heel erg leuk en we zaten daar om een idee met elkaar te bespreken en om te kijken of het iets zou worden. Heel veel ideetjes besproken en opgeschreven en uiteindelijk is dit wat het is geworden: BLOGWISE.nl!

We hadden wat namen bedacht, maar eigenlijk werden we het er direct binnen een paar minuten over eens dat het blogwise.nl moest gaan worden. Gelukkig, want een naam is natuurlijk best belangrijk. Blogwise is simpel, modern en de naam verklapt ook waar het overgaat. Een naam die als het goed is ook wel blijft hangen. Uiteindelijk hebben we de naam gelijk geregistreerd, WordPress erop gezet en we konden beginnen!

Blogwise.nl – wat kan je verwachten?

Wat Astrid en ik met Blogwise willen doen is daar een online bloggers community van maken. Wij zijn beiden al veel jaren actief in de blogwereld en hebben dan ook best wat kennis wat wij kunnen delen. Dat is ook precies wat we willen doen. We willen onze kennis delen op het gebied van bloggen, SEO, zakelijke kant, fotograferen en ook bijvoorbeeld gratis stockfoto’s die bloggers kunnen gebruiken voor hun blog. Hoe we het laatste gaan vormgeven weten we nu nog niet precies, maar het komt er op neer dat we er echt een naslagwerk van willen maken waar iedereen terecht kan en ook een blog zou moeten kunnen starten met onze hulp. De blog moet alleen nog goed gevuld worden en daar zijn we achter de schermen hard mee bezig. Het wordt een platform voor zowel de beginnende blogger als de gevorderde blogger.

Waar kun je ons volgen?

Natuurlijk hebben we direct Social Media accounts opgezet om niet alleen naamsbekendheid te creeeren, maar natuurlijk ook een plek om onze artikelen en foto’s te kunnen delen. We hebben een Twitter account, Facebook, Instagram, Pinterest en een mail lijst waar je je op kunt abonneren om op de hoogte te blijven.

Ik hoop dat jullie ons gaan volgen en iets aan onze kennis hebben! 🙂 Oh ja, we houden onze eigen blogs gewoon hoor! Je kunt mijn blogtips natuurlijk ook nog lezen 🙂

Lees ook:
Ik ga mijn hart volgen!
Zo krijg je meer interactie op je blog, 6 super tips!
Bloggers YouTubers en bekende mensen op Snapchat
Zo krijg je snel meer bezoekers op je blog!

Volg:
Mariska
Mariska

Bedankt voor het bezoeken en lezen van het artikel en ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat. Met meest actief ben ik op Twitter, Instagram en Facebook!

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook