In tijden van de crisis kun je mij goedkoper inhuren! #helpelkaar

logo blog doormariska.nl

Deze tijden van de crisis raken mij als ondernemer ook. Reclame inkomsten zijn de inkomsten waar ik het van moet hebben en die vallen nu zo goed als weg. Bedrijven investeren er niet in, ergens logisch. Toch is het noodzakelijk dat ik een inkomen heb en andere ZZP’ers en kleinere bedrijven hier doorheen worden getrokken #helpelkaar

Wat bied ik aan?

Ik ben handig in WordPress, plugins installeren, verwijderen, wat codering, updaten, opmaak aanpassen in CSS en nog wat dingen. Adsense plaatsen op je website/blog bijvoorbeeld. Ook kan ik op mijn blog (en/of Instagram, Pinterest, Twitter en Facebookpagina tegen een kleine(re) vergoeding reclame plaatsen voor jouw dienst en/of onderneming.

Op die manier help ik de wat kleinere bedrijven en particulieren met het oplossen van een probleem of maak ik reclame waardoor er een win win situatie ontstaat voor beide partijen.

Heb je een idee of vraag? Mail me dan op info@doormariska.nl en dan komen we er wel uit!

Mariska
Mariska

Bedankt voor het bezoeken en lezen van het artikel en ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat. Met meest actief ben ik op Twitter, Instagram en Facebook!

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.