GROOT NIEUWS: Nieuwe domeinnaam

GROOT NIEUWS: Nieuwe domeinnaam

Hi allemaal! Als jullie nu denken dat je op doormariska.nl bent heb je het mis.. ik heb namelijk een nieuwe domeinnaam! De nieuwe domeinnaam is Cashualtoday.com en daar wil ik natuurlijk graag iets over vertellen. Het hoe, wat en waarom. Alle artikelen die je op doormariska.nl kon vinden staan gewoon op deze nieuwe blog, ze hebben allemaal een doorlink gekregen en als het goed is krijg je geen fouten. Mocht dit wel zo zijn dan hoor ik dat natuurlijk graag, zodat dit aangepast kan worden. Dus kort samengevat: alles is hetzelfde, het heeft alleen een nieuwe naam!

Waarom?

Sinds begin 2013 had ik mijn blog doormariska.nl, waar ik heel veel plezier heb beleefd aan het bloggen. Met die naam kon ik ook over een breed aantal onderwerpen schrijven en dat is ook wat ik wilde. Nu hadden mijn zusje en ik het erover gehad om misschien samen verder te gaan, zij gaat dus bij mijn blog ‘in’. We vonden dat de naam ‘doormariska’ dan niet meer echt goed deed, er komt namelijk iemand bij met de naam Simone, mijn zusje. Dan ga je op zoek naar een nieuwe domeinnaam en dat is nog niet heel erg makkelijk. We wilden iets wat breed is qua onderwerpen, wat bij ons past en ook een beetje pakkend én niet te moeilijk. Allebei zijn we casual types en wij houden enorm van Johnny Cash.. CashualToday.com was geboren! Met behulp van mijn lieve en behulpzame host justhost.nl hebben we deze naam vandaag laten registreren en heb ik zelf (met wederom de goede hulp van de host) overgezet naar de nieuwe domeinnaam. Het was een werk, maar het is me gelukt! 🙂 doormariska.nl blijft bestaan en ook online, maar daar worden geen artikelen meer geupload. Je ziet als het ware alleen de indexpagina en zodra je op een bericht klikt kom je naar de nieuwe blog.

Nieuw logo

Bij een nieuwe naam hoort ook een nieuw logo en deze hebben wij vanmiddag samen gemaakt. Wij wilden graag een logo wat bij ons zou passen en een soort western lettertype. Heel veel was veel te druk, maar ik geloof dat we met deze een hele mooie hebben gevonden. In de tekst eronder wilden we een sierlijker lettertype en deze past daar prima bij, vinden wij. Dus zowel de naam als het logo passen precies bij ons! We kunnen evengoed schrijven waarover wij willen en dat is ook helemaal de bedoeling.

Wat veranderd er precies?

Eigenlijk alleen de naam en het logo zijn veranderd. De namen van mijn social media blijven gewoon @doormariska, zoals dit vanaf het begin is geweest. Persoonlijk vind ik het nogal een gedoe om alles weer te veranderen. Als ik bijvoorbeeld ergens gelinkt ben, dan kloppen de links niet meer en dat wil ik voorkomen. En daarbij, doormariska is natuurlijk een beetje standaard. Natuurlijk komt mijn zusje er dan bij en zal zij ook artikelen gaan schrijven. De gastbloggers Lonneke, Talitha, Ricardo en Femke zullen gewoon blijven gastbloggen 🙂

Wij vinden dit een hele leuke stap en hopen op deze manier weer veel plezier te vinden om door te gaan. Nu ben ik het plezier nooit verloren op mijn andere blog, maar soms ben je gewoon toe aan verandering. Ik hoop dat jullie dit een leuke verandering vinden en natuurlijk onze blog blijven bezoeken! Ben erg benieuwd naar jullie reactie 🙂

Doormariska.nl zal niet meer worden geupdate, maar je kunt voor alle oude artikelen die hier zijn én de nieuwe artikelen terecht op cashualtoday.com!

Mariska

Bedankt voor het bezoeken en lezen van het artikel en ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat. Met meest actief ben ik op Twitter, Instagram en Facebook!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *