6x leukste truien voor de kerst

het is bijna zover, de feestdagen staan voor de deur. De schappen van de winkels zijn gevuld met allerlei soorten kerstspullen. Van kerstballen tot kerstslingers en van lichtjes tot hele lichtslangen. Je kan het zo gek niet bedenken of het is wel ergens te krijgen. Niet alleen de accessoires voor in de boom zijn hoe gekker hoe beter,  ook de kerstkleding voor zowel mannen als vrouwen staan weer gestyled in de etalages. Van truien tot jurkjes en van rokjes tot de meest creatieve sokken en panty’s. Dit jaar zien we vooral ook de kersttruien , hoe fouter hoe beter!  Toch vind ik de kersttruien echt heel leuk. Hieronder de echte musthave truien om je kerstoutfit compleet te maken.

kerst

Trui Let it Snow

Deze let it snow trui is echt een super leuke combinatie met deze glitter legging. Zo is deze outfit extra feestelijk.  Dit is voor de gene die van opvallend houden.

kerst

Sneeuwpop kersttrui

Deze outfit is iets minder opvallend. Toch zien we bij deze trui weer de glitter legging terug komen alleen dan in het zwart. Wil je toch zo’n leuke trui en wil je niet te opvallend zijn dan kun je natuurlijk voor safe gaan met deze outfit.

kerst

Kersttrui Elfie

Deze trui vind ik echt ontzettend leuk! De trui is niet heel erg opvallend maar toch erg leuk voor kerst met deze opdruk.

Deze kersttruien vind ik super leuk. Op de foto zie je deze truien gecombineerd met glitter een legging, dat maakt de outfit natuurlijk helemaal af voor de kerst. Ook zijn deze makkelijk te combineren met bijvoorbeeld een leuk rokje. deze truien zijn er natuurlijk niet alleen voor vrouwen maar ook voor mannen. Nu weet ik dat de meeste mannen het echt helemaal niks vinden maar voor de mannen die dit wel zien zitten, hier een voorbeeld van wat er allemaal mogelijk is . Ook deze zijn natuurlijk weer eindeloos te combineren.

kerst

Kerstboom kersttrui

kerst

Foute kersttrui

kerst

Kersttrui H&M

Natuurlijk zijn er nog veel meer leuke dingen te shoppen voor de feestdagen. Zo zijn er ook veel leuke accessoires die je aan je outfit kunt toevoegen. Zo zijn er nog talloze oorbellen kettingen en armbanden die je kunt toevoegen om je outfit compleet te maken. wat je tegenwoordig ook veel ziet zijn panty’s met talloze verschillende motiefjes en prints. deze zijn weer erg leuk onder een mooi jurkje of een mooi rokje. De keuze is reuze zullen we dan maar zeggen. Ik ben benieuwd wat jullie echte musthaves voor de kerst zijn!

Mariska

Bedankt voor het bezoeken en lezen van het artikel en ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat. Met meest actief ben ik op Twitter, Instagram en Facebook!

4 Reacties

  1. 20 december 2016 / 13:42

    Heel leuk! Ik houd van foute kersttruien, het hoeft van mij niet zo formeel allemaal 🙂

  2. 19 december 2016 / 16:13

    Wat een leuke truien! Zelf heb ik er van de week eentje bij H&M gekocht met een glitterkerstboom erop (en ik heb hem vandaag ook gewoon aan #noshame).

  3. 19 december 2016 / 14:16

    Wat een leuke kerst truien zeg! Vooral de laatste zou ik wel willen hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *