You are here: Home » Mariska's Life » Foto blog 9 oktober 2015

Foto blog 9 oktober 2015

Het is alweer een tijdje geleden dat ik mijn dagelijkse bezigheden liet zien in de vorm van een plog. Eigenlijk vind ik plog echt een rotwoord en heb al verschillende namen gehad, maar ik denk dat ik het maar gewoon heel simpel bij foto blog houd. Lekker makkelijk en iedereen begrijpt het. Zeker met de datum erachter denk ik! Goed… ik ging een dag naar mijn werk, laat zien wat ik heb gegeten en wat ik eigenlijk normaal gesproken doe op een vrijdagavond na een drukke dag op het werk. Ultiem genieten! Wellicht dat de dagen die ik ga foto bloggen op den duur interessanter worden 🙂

De avond ervoor was ik naar de Lidl geweest en ik vind de ham kaas croissants die ze daar verkopen echt de lekkerste! Dus ik bewaarde er eentje en nam deze mee naar het werk als een soort van ontbijt.

Later kwam er een collega die zei dat er tompoucen waren en ja, sorry, daar zeg ik geen nee tegen. Dus kom maar op!

En dit is hoe mijn bureau er een beetje uit ziet. Een grote bende maar ik wil wel alles bij de hand hebben zoals je ziet. Inclusief een blikje energydrink die wederom van de Lidl is. Die is met cassissmaak en vind ik tegenwoordig weer heel lekker.

Ik liep even naar beneden door de showroom en maakte deze foto. Een aantal van jullie wisten natuurlijk al waar ik werk.. als je het nu nog niet weet 😉 dit zijn trouwens de barbecues!

Op een gegeven moment hadden we er niet zoveel zin meer in en keken we uit naar de tijd dat we zouden stoppen. Normaal is dat 17:00 maar op vrijdag stoppen wij om 16:00 om daarna af te sluiten met z’n allen in de showroom voor een borrel.

Eigenlijk neem ik nooit een borrel, maar nu had ik er echt trek in en nam een Safari cola! 🙂 Heerlijk zoek was ‘ie.

En toen was het zo rond half 6 toen ik naar de bus liep om naar huis te gaan. Kijk het uitzicht! Het uitzicht is gemaakt vanaf de bushalte waar ik op- en uitstap en je kijkt dan naar de Zaanstreek zeg maar. Met dit soort weer is het heel mooi. Met slecht weer zie je echt de buien soms ook aankomen.

En wachten..

Ik stap altijd over in de Noord Beemster, beter bekend gewoon in de Beemster polder voor sommigen 😉 Daar kwam dus de bus die ik nodig had naar huis niet opdagen. Altijd vervelend als je gehoopt had op tijd thuis te zijn.

En toen was ik eindelijk thuis en plofte ik op de bank. Broertje was al thuis en tv aan het kijken.

Daarna ging ik maar eens eten ‘maken’. Het was gewoon een kant en klaar maaltijd die ik in de magnetron deed. Het was boerenkoolstamppot met rookworst. ZO LEKKER!

Daarna had ik geen zin meer om in de huiskamer te zitten en ging lekker in mijn bed liggen, onder de dekens met de laptop en wat lekkers. Ik keek GTST via de KPN app, heel handig!

Daarna keek ik op YouTub weer een aantal filmpjes en klikte ik door naar nieuwe kanalen om die ontdekken. Zo kwam ik uit bij CrocoJill en vind haar echt leuk 🙂 dus ben haar gaan volgen en keek wat filmpjes van haar. De eerste video die ik keek ging over haar zus Ellen die kanker heeft. Ik kreeg er echt een brok van in m’n keel.

Deze chocoladeletter had ik in één keer opgegeten en daarna was ik dus blij. Dus nam ik deze schaamteloze selfie.

Ook was ik vlog camera’s aan het bekijken; oftewel te bekijken op YouTube welke camera’s nu welke kwaliteit hebben. De Canon G7X vind ik echt zo’n mooi ding en daar schreef ik spontaan een artikel over gisteravond. Mocht ik ooit gaan vloggen (vind ik nog een beetje te eng denk ik), dan staat deze zeker hoog op mijn wishlist.

En toen was het zo rond 00:30 en besloot ik maar om te gaan slapen. Evengoed nog best wat gedaan, maar toen vielen m’n ogen echt dicht.. Gelukkig kon ik uitslapen vanmorgen! Alhoewel het evengoed al 9:00 was wat ik dan niet echt uitslapen vind. Daarna ben ik nog meer YouTube filmpjes gaan kijken, heb ik statistieken van m’n blog bekeken, lekker onder de douche gestaan, koppie thee gedronken en deze foto blog in elkaar gezet! Hopelijk vonden jullie het leuk om te zien!

Lees ook:
Mijn week in foto’s #1
Mijn week in foto’s #6
Risico gaat mis, inkomsten, bezoekersaantallen.. klaar mee!
2 haar accessoires voor dun / fijn haar

Volg:
Mariska
Mariska

Bedankt voor het bezoeken en lezen van het artikel en ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat. Met meest actief ben ik op Twitter, Instagram en Facebook!

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook