Filmpje: Action shoplog juli 2017 (o.a. DIY cactus!)

Filmpje: Action shoplog juli 2017 (o.a. DIY cactus!)

Ik was weer eens naar Action toe, omdat ik dit keer wel echt iets nodig had, haha! Natuurlijk nam ik ook weer allemaal dingen mee die ik eigenlijk niet nodig had en dat vond ik leuk om te laten zien in een filmpje. Ben benieuwd wat jullie ervan vinden 🙂 Ik zou het leuk vinden als jullie je abonneren om mijn kanaal en natuurlijk een duimpje omhoog doen als jullie de video leuk vinden!

– Cadeautasjes €0,49 per stuk
– Handdoek €1,39 per stuk
– Set van 3 theedoeken €2,79
– Design blok met stevig papier €2,49
– Postkaartenboekje €0,98 per stuk
– Da Vinci kleurpotloden €1,99
– DIY cactus met ledlampjes €2,89
– Dove douchegel 250ml €1,69

Klik hier als je het filmpje niet kunt zien.
Klik hier om je te abonneren op mijn kanaal

Mariska

Bedankt voor het bezoeken en lezen van het artikel en ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat. Met meest actief ben ik op Twitter, Instagram en Facebook!

Find me on: Twitter | Facebook

dit artikel kan affiliate links bevatten

3 Reacties

 1. 14 juli 2017 / 08:49

  Leuke shoplog! Ik ga zo naar het centrum dus ik heb eerst jouw filmpje bekeken voordat ik die kant op ga 😉 Ik vind de achtergronden erg leuk en ook de ansichtkaarten om zelf in te kleuren. Ik denk dat ik daar zometeen iemand heel blij mee maak als ze uit school komt 😉 Hopelijk zijn ze er nog . Fijne dag!

 2. 13 juli 2017 / 07:25

  Wat heb je veel leuke dingen gekocht! Vooral die inkleurkaarten vind ik mooi. Ik ben benieuwd naar het resultaat daarvan 🙂 En wat is die cactuslamp ook gaaf! Goed idee trouwens om scrapbookvellen als achtergronden op foto’s te gebruiken. Als scrapbooker heb ik heel wat papier liggen, maar daar had ik nog nooit over nagedacht 🙂
  Romy haar laatste blog bericht Het leven is niet te plannen (en dat is juist leuk!)

  • Mariska
   Auteur
   13 juli 2017 / 08:59

   Ben nu bezig met een kaartje aan het inkleuren voor iemand, en het is best leuk! Ja gewoon eens proberen met die vellen, werkt goed!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *