Filmpje: Mijn eerste filmpje, hoe wat en waarom!

Zo! Vanavond heb ik mijn eerste, ruim 5 minuten durende filmpje online gezet. Ik had natuurlijk al laten merken dat ik dit heel graag wilde doen maar dat ik toch op bepaalde punten nog wel een beetje angstig ben. Vanavond merkte ik dat ik alles aan de kant had gezet qua onzekerheid en het gewoon wilde doen. Kabam! Direct ben ik gaan zitten en deed ik mijn verhaal(tje).

Klik hier als je de video niet kunt zien en je kunt je natuurlijk ook direct abonneren!

Mijn camera heeft wel in HD gefilmd, alleen hij is niet heel erg scherp jammer genoeg. Ik moet nog even uitvinden hoe je dat precies doet met een Canon 600D. Wel liefde voor het uitklapbare schermpje en de programma’s Adobe After Effects en Adobe Première!

14 Reacties

 1. 20 juli 2015 / 22:00

  Stoer dat je het gewoon gedaan hebt! Lekker doen wat jij leuk vindt 🙂

 2. 10 juli 2015 / 12:15

  Wat leuk om je eens op film te zien! Ik heb zelf tot nu toe een paar filmpjes gemaakt, omdat het inderdaad zo gek is om enthousiast te doen tegen een camera! Maar uiteindelijk gaat het steeds beter. Wat praat je leuk 🙂 Je hoeft helemaal niet onzeker te zijn. xx
  Lees het laatste blogbericht van Suzanne – 8x Beauty confessionsMy Profile

  • Mariska
   Auteur
   10 juli 2015 / 16:05

   Dank je wel Suzanne 😀 Vind de reacties die ik overal ontvang ook echt zo lief en leuk 😀

 3. Marjoleine
  10 juli 2015 / 11:34

  Wat een goed filmpje! Ik durf het wel, maar nog niet met mijn eigen stem erin haha

  • Mariska
   Auteur
   10 juli 2015 / 16:03

   Vond ik ook wel lastig, maar uiteindelijk ben jij de enige die het anders hoort 🙂 Iedereen die jou kent, die hoort jou immers al op die manier zoals jij op het filmpje staat. 😀

 4. 10 juli 2015 / 11:26

  Meis, je bent een topper! Super leuk filmpje! Je bent een mooie vrouw en je hebt mij ook geïnspireerd! Ik wil snel beginnen met filmpjes maken hihi. Alle onderwerpen die je noemde zijn echt leuk! Ik kijk graag uit naar jouw filmpjes!

  • Mariska
   Auteur
   10 juli 2015 / 16:01

   Dank je wel ♥ lief! gewoon doen.. ik heb het ook gewoon in een keer gedaan.

 5. Manon
  10 juli 2015 / 10:20

  Goed dat je ermee gaat beginnen! Ik durf het nog niet

 6. Jonne
  10 juli 2015 / 01:39

  wat een leuke video!
  liefs. Jonne

 7. 9 juli 2015 / 23:57

  Wat stoer dat je dit gedaan hebt! 🙂
  Go girl!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.