You are here: Home » Media, internet en tv » Filmpje: Mijn eerste filmpje, hoe wat en waarom!

Filmpje: Mijn eerste filmpje, hoe wat en waarom!

Zo! Vanavond heb ik mijn eerste, ruim 5 minuten durende filmpje online gezet. Ik had natuurlijk al laten merken dat ik dit heel graag wilde doen maar dat ik toch op bepaalde punten nog wel een beetje angstig ben. Vanavond merkte ik dat ik alles aan de kant had gezet qua onzekerheid en het gewoon wilde doen. Kabam! Direct ben ik gaan zitten en deed ik mijn verhaal(tje).

Klik hier als je de video niet kunt zien en je kunt je natuurlijk ook direct abonneren!

Mijn camera heeft wel in HD gefilmd, alleen hij is niet heel erg scherp jammer genoeg. Ik moet nog even uitvinden hoe je dat precies doet met een Canon 600D. Wel liefde voor het uitklapbare schermpje en de programma’s Adobe After Effects en Adobe Première!

Volg:
Mariska
Mariska

Bedankt voor het bezoeken en lezen van het artikel en ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat. Met meest actief ben ik op Twitter, Instagram en Facebook!

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook