Filmpje: Het hoge woord is eruit!

Op het moment van schrijven is het zaterdagavond, maar mag ik het nog niet openlijk communiceren op mijn social media. Dit heb ik zo afgesproken om niemand te passeren, logisch en vind ik ook totaal geen probleem. Op mijn persoonlijke Facebookpagina heb ik het al wel gedeeld, maar ik heb niemand in mijn vriendenlijst die het niet mag weten.

Aangezien ik toch meer wil gaan doen met YouTube leek het me leuk om dit in een filmpje te vertellen. Letten jullie wel even op mijn haar, want ik heb mijn haarstukje in, hoewel het niet gestyled is dit keer 😉

Lees ook:
Naast mijn eigen bedrijf een flexibele baan
Alopecia Androgenetica, hoe heb ik dit ontdekt?
Pinky Promise Media

11 Reacties

 1. Marilou
  15 september 2019 / 16:20

  Super stoer dat je deze keus gemaakt hebt! Juist in deze tijd waar je bij wijze van geprezen wordt als je het altijd maar druk hebt en veel werkt en veel geld verdient, is het knap als je anders beslist en je hart volgt. Kunnen veel mensen nog van leren hoor! Ook heel leuk dat je meer met youtube wilt gaan doen. Je hebt een hele prettige stem vind ik 🙂

 2. 11 september 2019 / 20:18

  Goede keuze, familie is zo dierbaar en belangrijk, daar kan geen job tegenop. Zo heb je meer tijd om met je vader te spenderen en dat is het allerbelangrijkst op dit moment lijkt mij!

 3. Ramona
  10 september 2019 / 22:52

  Heel veel succes!!!

 4. 10 september 2019 / 22:36

  Leuk filmpje. En wat een dappere keuze heb je gemaakt! Ik wens je heel veel succes. En ook leuk dat je kat in beeld kwam 🙂

 5. 10 september 2019 / 11:22

  super stoer hoor, ik denk dat je zeker een goede keuze hebt gemaakt! ik ben heel benieuwd hoe het je allemaal gaat verlopen!

  • Mariska
   Auteur
   10 september 2019 / 18:21

   Ik denk dat ik ook de juiste keuze heb gemaakt. De cirkel voelt echt heel erg rond op deze manier en daar gaat het om uiteindelijk. Ben benieuwd, dank je wel! 🙂

 6. 10 september 2019 / 09:57

  Wat super stoer en tof dat je deze stap weer zet! Succes! You can do this

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.