Fietsen voor mijn beweging + WIN! (supercoole fiets!)

geschreven door Mariska Groot

Al eerder liet ik jullie weten bezig te gaan met afvallen. Iets wat ik best lastig vind en eigenlijk is de methode die ik had bedacht niet succesvol gebleken. Ook de sportschool niet trouwens. Maar omdat ik wel in beweging wil blijven heb ik voor mezelf besloten meer de fiets te pakken. Naar de supermarkt fietsen deed ik al maar misschien moet ik gewoon vaker een rondje om. Of op de fiets een paar haltes verder fietsen naar de bus. Ieder beetje helpt én zeker met het mooie weer dat eraan komt, heerlijk!

Fietsen voor mijn beweging

Het lijkt me best fijn om ’s ochtends vroeg op de fiets een kwartiertje te fietsen naar de bushalte en alvast lekker wakker worden en uitwaaien. Zelf heb ik een ‘opoefiets’ (omafiets) en dat is mijn maatje. Hij is paars. Maar, omdat ik zo enthousiast ben over mijn maatje de omafiets, mag ik er ook eentje weggeven aan een van mijn lezers! Hoe tof is dat? Oké kijk mee!

fietsen voor beweging


Zoals ik al zei wil ik meer gaan fietsen en ik vind het leuk als jullie dat natuurlijk ook gaan doen! Daarom mag ik in samenwerking met fietsenopfietsen.nl iemand deze bovenstaande, mooie en relaxte fiets geven! Ik zal je de specificaties laten zien zodat je zeker weet dat de fiets ook voor jou geschikt is:

Wielmaat: 28 inch
Draadloze verlichting (d.m.v. batterijen led)
In hoogte verstelbaar stuur
In hoogte verstelbaar zadel
Reflector voor en achter inclusief witte streep op de banden voor de veiligheid.
Bagagedrager inclusief snelbinders
Comfortabel modern zadel
Zachte handvaten
Lak doek kettingkast
Stevig stalen frame
Jasbeschermers
Klapstandaard
Luxe bel

Dus zou jij het leuk vinden om net als ik ’s ochtends op de fiets naar school, werk of bushalte te fietsen, onder het genot van een lekker muziekje of gewoon de fluitende vogeltjes? Dan kun je natuurlijk een gokje wagen. Je moet er wel iets voor doen! Mocht deze fiets niet helemaal in jouw smaak liggen dan kun je ook even kijken voor een andere natuurlijk. Er zijn bijvoorbeeld ook de zogenaamde transport fiets dames. Die zijn helemaal in en hebben een bagagedrager op de voorzijde van de fiets wat het makkelijker maakt om zware tassen mee te nemen. HALLOOO VOLGESHOPTE TASSEN!

Wat moet jij doen om kans te maken op deze omafiets?

– Laat een reactie achter met jouw favoriete locatie om naar toe te fietsen
– Volg mij op Bloglovin en Facebook

Ik ben ontzettend benieuwd naar jullie reacties en hopelijk vinden jullie deze actie net zo tof als dat ik hem vind! Oh ja, de 28inch fiets is de normale maat voor een volwassen mens. Voor het geval dat.. 😉 Je kunt meedoen tot en met zondag 14 juni 2015 en ik zal de winnaar mailen!

TIP: lees eens het ebook met daarin tips en feiten voor een gezonde rug.

Lees ook:
Cursus voor bloggers, de leukste op een rij!
De meest chille banken voor in je huiskamer
Favorieten (dark chocolate, Daniel Wellington en lekkere geur)
WIN: zelf ontworpen CaseApp telefoon hoesje

You may also like