Fietsen voor mijn beweging + WIN! (supercoole fiets!)

Fietsen voor mijn beweging + WIN! (supercoole fiets!)

Al eerder liet ik jullie weten bezig te gaan met afvallen. Iets wat ik best lastig vind en eigenlijk is de methode die ik had bedacht niet succesvol gebleken. Ook de sportschool niet trouwens. Maar omdat ik wel in beweging wil blijven heb ik voor mezelf besloten meer de fiets te pakken. Naar de supermarkt fietsen deed ik al maar misschien moet ik gewoon vaker een rondje om. Of op de fiets een paar haltes verder fietsen naar de bus. Ieder beetje helpt รฉn zeker met het mooie weer dat eraan komt, heerlijk!

Fietsen voor mijn beweging

Het lijkt me best fijn om ’s ochtends vroeg op de fiets een kwartiertje te fietsen naar de bushalte en alvast lekker wakker worden en uitwaaien. Zelf heb ik een ‘opoefiets’ (omafiets) en dat is mijn maatje. Hij is paars. Maar, omdat ik zo enthousiast ben over mijn maatje de omafiets, mag ik er ook eentje weggeven aan een van mijn lezers! Hoe tof is dat? Okรฉ kijk mee!

fietsen voor beweging

Zoals ik al zei wil ik meer gaan fietsen en ik vind het leuk als jullie dat natuurlijk ook gaan doen! Daarom mag ik in samenwerking met fietsenopfietsen.nl iemand deze bovenstaande, mooie en relaxte fiets geven! Ik zal je de specificaties laten zien zodat je zeker weet dat de fiets ook voor jou geschikt is:

Wielmaat: 28 inch
Draadloze verlichting (d.m.v. batterijen led)
In hoogte verstelbaar stuur
In hoogte verstelbaar zadel
Reflector voor en achter inclusief witte streep op de banden voor de veiligheid.
Bagagedrager inclusief snelbinders
Comfortabel modern zadel
Zachte handvaten
Lak doek kettingkast
Stevig stalen frame
Jasbeschermers
Klapstandaard
Luxe bel

Dus zou jij het leuk vinden om net als ik ’s ochtends op de fiets naar school, werk of bushalte te fietsen, onder het genot van een lekker muziekje of gewoon de fluitende vogeltjes? Dan kun je natuurlijk een gokje wagen. Je moet er wel iets voor doen! Mocht deze fiets niet helemaal in jouw smaak liggen dan kun je ook even kijken voor een andere natuurlijk. Er zijn bijvoorbeeld ook de zogenaamde transport fiets dames. Die zijn helemaal in en hebben een bagagedrager op de voorzijde van de fiets wat het makkelijker maakt om zware tassen mee te nemen. HALLOOO VOLGESHOPTE TASSEN!

Wat moet jij doen om kans te maken op deze omafiets?

– Laat een reactie achter met jouw favoriete locatie om naar toe te fietsen
– Volg mij op Bloglovin en Facebook

Ik ben ontzettend benieuwd naar jullie reacties en hopelijk vinden jullie deze actie net zo tof als dat ik hem vind! Oh ja, de 28inch fiets is de normale maat voor een volwassen mens. Voor het geval dat.. ๐Ÿ˜‰ Je kunt meedoen tot en met zondag 14 juni 2015 en ik zal de winnaar mailen!

TIP: lees eens het ebook met daarin tips en feiten voor een gezonde rug.

Lees ook:
Cursus voor bloggers, de leukste op een rij!
De meest chille banken voor in je huiskamer
Favorieten (dark chocolate, Daniel Wellington en lekkere geur)
WIN: zelf ontworpen CaseApp telefoon hoesje
[gesponsorde post gesponsordepost=””]

Mariska

Bedankt voor het bezoeken en lezen van het artikel en ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat. Met meest actief ben ik op Twitter, Instagram en Facebook!

76 reacties op “Fietsen voor mijn beweging + WIN! (supercoole fiets!)

 1. Mijn favoriete plek om naartoe te fietsen is mijn huis. Maar daarvoor moet ik natuurlijk eerst van huis vertrekken. Ik vind het altijd heerlijk om na een dag werken / studeren weer naar huis te fietsen en mijn zoontje weer te zien. Eerst even op de fiets gedachten verzetten, uitwaaien, en dan weer thuis begroet worden door een breed lachend smoeltje van eigen makelij. Laatstgenoemde zou graag ook eens meegaan op de fiets, maar daarvoor moet mijn stadsfiets (rammelbak) eerst plaatsmaken voor een steviger exemplaar. Vandaar dat ik graag meedoe met deze winactie! x

 2. Als ik deze prachtige fiets win dan ga ik heerlijk fietsen in het bos hier en dan door naar het Centrum om heerlijk te shoppen. Kan alles mooi voorop zetten…haha Ik ga heel hard duimen

 3. Waar ik het liefst heen fiets? Het maakt me eigenlijk niet uit… รกls ik maar kan fietsen. Fysio wil dat ik fiets, hell; IK wil dat ik fiets!!!!! Weg! Uit mijn 4 muren, ik lig al zoveel (60% vd dag, chronisch…..)… Moet in beweging blijven. Boodschappen doen gaat niet eens zonder mn fiets. En nu… nu ben ik gisteren bijna aangereden door een auto, en daardoor gevallen. Gevolg dat mijn fiets kapot is. Echt heel erg kapot… De meneer is er snel vandoor gereden en ik heb geen getuigen. Kan wel janken…. Nu echt heel heel heel erg hard een fiets nodig. Dus eerlijkheid gebiedt me te zeggen dat ik nu pas op je site, je blog, je FB, je bloglovin kom aanwaaien. Puur door de winactie *bloos*. Maar hey, daarom geef je ook iets weg; om volgers te krijgen. Here I am!!! En ik vind het ook superleuk hoor, moest je alleen wel eerst vinden ๐Ÿ˜› Nu hoop ik ondanks dat ik nu pas onder de steen vandaan ben en als groentje op je site rondsnuffel tรณch een kansje mag maken. Lifestyle & Beauty is geweldig, en ik blijf lekker hangen hier, maar een fiets is nu efkes veel harder nodig, ghighi. En nu duimpjes draaien. 6e versnelling en 24/7 enzo.

 4. Ik vind het echt een fiets voor de dagelijkse zaken: een kop koffie bij een vriendin, de dagelijkse supermarktbezoekjes, de kinderen naar school brengen, uit eten zodat we ook met een borrel op weer veilig thuis komen, een middagje speeltuin en nog veel meer.
  En mijn favoriete bestemming? Op de fiets naar dat lekkere restaurant! Mijn lief laten fietsen en ik lekker achterop!
  Bloglovin en Facebook volg ik!

 5. Wat een enorm leuke actie zeg!!! Hij komt ook echt op het juiste moment, omdat ik al een tijdje de fiets van mijn vriend gebruik omdat de mijne het een beetje opgegeven heeft.
  Mijn favoriete plek om heen te fietsen, is het huis van mijn opa en oma (dus ook eigenlijk mijn favoriete mensen om heen te fietsen ๐Ÿ˜‰ ). Zij wonen zo`n 7 km bij ons vandaan, een prachtig stukje door de weilanden en het groen. Ook bij hen thuis is het een oase van rust, met een mooie grote tuin vol groente en fruit en zoveel snacks dat je wel naar huis moet fietsen om het allemaal weer te verbranden ๐Ÿ˜‰

 6. Jeetje wat een mega gave winacties. Normaal zijn winacties leuk omdat het zulke leuke hebbedingetjes zijn, maar deze winactie is ook nog eens mega functioneel.
  Mijn favoriete locatie om naartoe te fietsen? De dagelijkse dingen: de stad, de sportzaal, het station, het park enz. Mijn fiets trouwe tweewieler is hier een tijdje geleden onder handen genomen door iets/iemand. Het ding fietst nog, maar daar is het dan ook mee gezegd. Deze fiets zou dus als geroepen komen, dat zou dan mijn nieuwe stalen ros worden waarmee ik gewoon mijn dagelijkse dingen kan doen.
  Ik volgde je al via Bloglovin’ en ik ben je ook gaan volgen via Facebook.

  Liefs, Sara.

 7. Wat een gave actie, ik maak graag kans en heb alle verplichte dingen gedaan.
  Mijn favoriete plek om naartoe te fietsen is zeker weten het strand!
  Liefs! X

 8. Wouw wat een toffe actie! Ik doe heel graag mee. Ik hou van fietsen en ik ben eigenlijk nog opzoek nar een nieuwe fiets ๐Ÿ™‚ eigenlijk fiets ik overal heen (voor al naar school) maar mijn favoriete plek om naar toe te fietsen is naar hardewijk (24 km) omdat het zoveel verschillende dingen heeft. Een beetje stran, mooi uitzocht over bootjes, een gezellig drop en als je iets verder fiets kom je in de stad zwolle (ook leuk ๐Ÿ˜‰ so fingers crossed!
  Liefs. Jonne

 9. Toffe winactie Mariska! Ik doe graag mee ๐Ÿ˜€ Mijn favoriete locatie om naartoe te fietsen is het winkelcentrum, waar ik al mijn beautyspulletjes scoor <3 En een minder favoriete, maar soms noodzakelijke, locatie is het busstation.. Omdat ik voor mijn studie met de bus naar Utrecht moet. Ik rijd nu nog op een goedkope krakfiets, maar als ik deze fiets zou winnen zou ik veel vaker gaan fietsen ๐Ÿ˜€

 10. heeej, Fietsen heeft inderdaad vele voordelen, al moet ik heeeeel eeerlijk toegeven dat ik toch net iets vaker de auto pak. Dom, slecht voor het mileu, en mijn portemonnee. Ik heb gewoonweg een heeeeele oude fiets, maargoed hij voldoet nog aan de functiebeschrijving haha. Hij brengt me van A naar B dus hij gaat zeker nog niet weg. Wel zal ik natuurlijk dolgraag een nieuwe fiets willen, maar daar heb ik de centen niet voor helaas. Vind het heeerlijk om af en toe even lekker uit te waaien op de fiets, vooral een warme zomerdag en dan savonds als het wat koeler word lekker de fiets te pakken. Ook zal ik wel op de fiets naar mijn werk kunnen, maar ivm tijdgebrek doe ik dit eigenlijk nooit. Nouja tijdgebrek niet alleen, trap me ook als een gek in de ronde om een paar meter vooruit te komen hahaha… Waar ik echt nog eens op de fiets heen zou willen is de zinloosgeweldmuur, hier vlak in de buurt. Erg bijzonder ,
  Echt een hele waanzinnige actie, heb alle verplichte stapjes doorlopen en maak heeeeeeeeeeeeeeeeel erg graag een kansje.
  Groetjes en een fijn weekend! Ilsiee

 11. Superleuke winactie! Ik doe dan ook heel, heel graag mee ๐Ÿ™‚

  Samen met mijn vriend fiets ik superveel. We wonen in het centrum van Utrecht maar zijn er veel vaker buiten te vinden. We fietsen bijvoorbeeld naar Amelisweerd en naar allerlei andere parken in de buurt. Zeker nu het zomerseizoen eraan komt pakken we veel vaker de fiets.

  Nu heb ik al een gammele stationsfiets met terugtraprem, maar die doet het helaas niet zo goed. Ik fietste laatst bijna een belader van de Albert Heijn aan omdat ik niet tijdig kon remmen. Daarom zou deze fiets zeer welkom zijn met veilige remmen om zo weer heerlijk buiten de stad te kunnen fietsen, zonder mensen aan te rijden ๐Ÿ™‚

  Liefs,

  Shalane

 12. Wat goed dat je meer aan het fietsen bent. Dat helpt echt! Ik viel ooit 8 kilo af omdat ik iedere dag 2 uur fietste (naar werk en terug). Ik kreeg er super slanke benen van haha!

  Ikzelf heb een hele fijne fiets, maar doe graag mee voor mijn man. Op deze fiets kunnen we zo te zien ook makkelijk een kinderzitje installeren en nu we sinds een paar dagen geen auto meer hebben is het belangrijk om allebei een goede fiets te hebben.
  Ik ben je overal gaan volgen ๐Ÿ™‚

 13. Lijkt me heel fijn om deze fiets te mogen winnen ivm dat ik voor stage bij mijn vriend zijn ouders ga intrekken voor de helft van de tijd, mijn stage is op 15 minuten fietsen afstand en 20 minuten met het openbaar vervoer… omdat een studenten ov gratis is en ik helaas financieel geen fiets kan bekostigen en er 1 heb thuis, maar die nodig heb voor de schooldagen, ben ik bang dat ik deze dagen door moet brengen in de bus/metro terwijl ik dat kleine stukje liever zou fietsen. En buiten dat, het is heerlijk om met lekker weer te fietsen, dat kunnen mijn vriend en ik nu ook niet samen. Dus ik ga duimen! Ik volg je via bloglovin en ik heb speciaal hiervoor een facebook account aangemaakt omdat ik dit zo’n toffe winactie vind! ( mijn naam is er alleen totaal anders ivm een stalker, maar ik zou het zo voor je aan kunnen tonen ๐Ÿ™‚ )

 14. Wat een mooie fiets! Ik heb er gewoon geen en wil er wel erg graag eentje om samen met mijn hond te gaan fietsen, zo hebben we beide genoeg beweging en het is eens wat anders dan altijd wandelen ๐Ÿ™‚ Als deze winactie ook geldt voor Belgie doe ik graag mee ๐Ÿ™‚

 15. Wauw wat tof dat je dit weg mag geven!!
  Sinds ik ben verhuisd kan ik fietsen naar mijn werk en ik vind het heerlijk! Maar mijn fiets is een beetje een oud barrel en is ook nog eens stuk. Een nieuwe zou dus erg goed uitkomen! Ik volg je al op bloglovin en nu ook je nieuwe Facebook pagina!

 16. Sowieso de afsluitdijk!!! Dat heb ik altijd al een keer willen doen. Helaas kan ik het niet met mijn huidige fietsje doen, die is helaas gejat in Amsterdam vandaag ๐Ÿ™ en ik raak nogal gehecht aan fietsen, aangezien ze me toch altijd van a naar b brengen. Ik heb er dan ook een hekel aan als ik ineens met het openbaar vervoer moet. Duurt veel langer en is veel minder gezond! Dus met deze fiets zou ik weer door alle straatjes van Amsterdam kunnen fietsen en hopelijk ook de afsluitdijk, zodat ik het verre Friesland eens kan gaan bewonderen ๐Ÿ˜€

 17. Wat een super leuke winactie! Ik hoe overigens niet mee te doen in loting want ik krijg volgende week mijn nieuwe fiets :-).
  Ik fiets zelf iedere dag, naar mijn werk en terug naar huis.. Ik vind dit heerlijk! ’s Ochtend kom ik helemaal wakker op mijn werk aan en ’s middags/ ’s avonds ben ik als ik thuis ben ook meteen ’thuis’. Ik heb mijn werk alweer lekker naar mij neer kunnen leggen en kan dan genieten van wat de avond nog te brengen heeft.. Verder probeer ik ook geregeld een goede rond te lopen van in ieder geval 5 km. Heerlijk gevoel om hier de zondagochtend bijv. mee te starten!:)

 18. Ik zou heel graag eens een lange fietstocht maken over de Veluwe! Dat lijkt me echt heel erg mooi, en dan natuurlijk ondertussen ook mooie foto’s maken van de natuur! Met deze fiets zou dat vast goed komen!

 19. Suuperleuke winactie! Hele mooie fiets ook! Volg je al op Bloglovin’ en nu ook weer op FaceBook hehe. Kon je niet zo snel vinden haha! Nu ben ik weer mooi op de hoogte.
  Die mooie fiets zou mij wel passen… Dus ik maak graag een kansje! Nu maar hopen….en Fingers Crossedd!
  Liefss,

 20. Wat is dit een toffe winactie zeg! Ik fiets iedere dag en als het mooi weer is zelfs met plezier. Meestal fiets ik naar school, maar mijn favoriete locatie om naar toe te fietsen is toch het winkelcentrum of naar mijn opa & oma’s huis!

 21. Wat een leuke actie, ik hou ervan als mensen anderen motiveren om te gaan bewegen, mensen blijven veels te veel binnen tegenwoordig! Wat ik lekker vind is om de fiets te pakken met mn vriend en ergens lekker heen te gaan fietsen om te lunchen of vervolgens te gaan wandelen op het strand.

  liefs!

 22. Lastig he, als methodes om af te vallen toch niet zo fijn blijken als je had gehoopt. Ook hier loop ik er tegen aan en zal ik straks die zwangerschapskilo’s echt weer kwijt moeten raken… Fietsen is een goed idee! Daarom waag ik natuurlijk ook graag een kansje!

  Ik zie mezelf – straks, na de bevalling haha – weer heerlijk naar het strand fietsen met op den duur een vrolijk ventje in een kinderstoeltje voorop. Ik kan niet wachten! Fietsen is momenteel een hel, maar hopelijk gaat dat straks weer een stuk beter. Een nieuwe fiets daarbij zou leuk zijn. ๐Ÿ˜‰

 23. Oeeeh wat een leuke winactie! Het liefst fiets ik naar mijn vriend toe. Met de fiets die ik nu heb word dat nog een hele opgave. Mankeert van alles aan. Nu dus elke keer treinen. Op de fiets is het dan bijna twee uur maar dat vind ik niet zo heel erg haha. Leuke blog heb je! Ik volg je ๐Ÿ™‚

 24. Oehoeh, wat een leuke actie, ik doe mee! Ik zou eindelijk de moeite nemen om naar school te fietsen. Tot nu toe neem ik altijd de bus, hoewel het best wel te fietsen is. Maar mijn huidige fiets houdt dat lange fietstochtje niet vol denk ik, haha. En het is natuurlijk goed voor de conditie!

 25. Allereerst wat goed van je, ondanks dat het moeilijk is (maar hey, alles kent z’n ups&downs), dat je fanatiek bezig bent met sporten!

  Ik heb toevallig m’n fiets vorig jaar verkocht, een oud ding van 12jaar oud, om vervolgens te sparen voor een nieuwe. Nu hebben we een huis gekocht en is een fiets niet helemaal prioriteit.

  Het lijkt me heerlijk om naar m’n werk te fietsen, op zondag naar het park met de picknick mand voorop en m’n snuut in de zon!

  Succes met je doelen behalen, you can do it!

 26. Wat een leuke actie! Mijn moeder probeert al tijden een fiets voor me te winnen. Ik zie het steeds op FB langskomen ๐Ÿ˜‰
  Ik woon in Amsterdam maar ga nog heel graag naar mijn ouders in Brabant. Mijn vader moet veel fietsen om genoeg beweging te krijgen, maar nu kunnen we niet samen fietsen! Ik heb namelijk geen fiets bij mijn ouders. Daar zou hij heel welkom zijn ๐Ÿ™‚
  Een vader en dochter ding ๐Ÿ˜€

 27. okรฉ okรฉ komt een heel verhaal. Eerst; foto’s.
  https://scontent-ams2-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xpt1/v/t1.0-9/11140081_10202738602705619_8139837380826551749_n.jpg?oh=873bdcdc618c3a3812126744b99b5c7c&oe=56079D8F &
  https://scontent-ams2-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xpa1/v/t1.0-9/1969334_10201902876892996_7439929666817492383_n.jpg?oh=bab926efdb24a563a227148d72599f0c&oe=55FF3858
  Probleem; allebei (haha ja) zijn niet in mijn bezit en daarom kan ik niet met een geweldig awesome foto gevoel meer door Amsterdam racen. Amsterdam. Met een camera in mijn hand om alle kleine en scheve gebouwtjes op de foto te zetten. Dat is mijn favoriete plek om naar toe te fietsen. Dus hierbij. Mijn favoriete plek met gebrabbel haha. (sorry aber not so sorry)

 28. Oh wat een leuke winactie!! Zou dit graag willen winnen mijn fiets is helaas gestolen ook al had ik hem goed op slot gezet, dat heb je in een studentenstad ๐Ÿ™ .. Lijkt me super handig om naar de stad en naar de supermarkt te fietsen ๐Ÿ™‚

 29. Wat een gave winactie! Ik doe heel graag mee. Ik ben al een tijd op zoek naar een nieuwe fiets. De mijne valt echt bijna uit elkaar. Dan kan ik eindelijk ook weer normaal fietsen en misschien ook wel van de zomer op mijn nieuwe fiets naar mijn werk fietsen. ๐Ÿ™‚

 30. Wauw wat gaaf dat je deze weg mag geven zeg! Ik wil ook een gokje wagen, ik kan wel een goede fiets gebruiken namelijk haha! Ik woon in haarlem, vrij dichtbij allemaal prachtplekken om te fieten! Berg op berg af, ik zie mezelf wel gaan, hihi. Ik heb al wel een fiets, maar die stort zowat in elkaar elke keer is er weer wat mee.. maar ja daarvoor zijn dit soort win acties. Laten we hopen dat dit mijn geluks momentje is dat zou super cool zijn!

  Liefs, Lisette

 31. Wauw wat een ontzettend gave actie zeg! Dit zie je toch maar zelden. Ik doe heel graag mee! Met de fiets zou ik heel graag eens door onze Hollandse Betuwe willen fietsen. Ik woon op een kleine afstand, dus het is een bereikbaar doel met de fiets en hoe leuk is dat op deze mooie fiets! Na een lange tijd, heb ik eindelijk weer de energie en de lust om erop uit te gaan (Post partum depressie). Nu zijn we vol bezig met een onderzoek naar ADHD, waar ik vandaag voor de eerste test met een 10 voor ben ‘geslaagd’. Dus even lekker uitwaaien met deze fiets zou heerlijk zijn!

 32. Ik wil ook meer gaan fietsen om af te vallen, ik ben al goed bezig. Ik heb alleen zelf helaas geen fiets. Het eerste waar ik naartoe zou fietsen is de plek waar mijn verloofde mij ten huwelijk heeft gevraagd 2 jaar geleden, prachtige plek!

 33. Oh wat super tof zeg dat je deze fiets mag weggeven! Normaal sla ik winacties over, maar ik waag het erop omdat ik ook een nieuwe fiets nodig heb. Waarvoor ik hem zou gebruiken? Voor school! Ik ben ook bezig met afvallen en ik doe er serieus waar 2 uren over om met het openbaar vervoer naar school te gaan. Met de auto is dit 20 minuten, en op de fiets een uurtje. Om tijd te besparen wil ik graag in de zomer fietsen, maar met mijn roestbak die ik nu heb lukt dit gewoon niet…

  Anyway, ik volg je op Facebook en Bloglovin en ik hou mijn vingers gekruist!

  1. Aanvulling: ik heb geen auto, geen geld voor een auto en voor het rijbewijs omdat ik alleen van mijn stufi leef en op mezelf woon. Het is te doen, maar ik houd niks over omdat ik ook geen werk heb. Op je 19e werk vinden is echt lastig.

 34. Niet voor mij maar voor mijn lieve vriend zo dat hij elke dag op zijn eigen fiets naar zijn favoriete plek kan fietsen ( de sportschool) hoeft hij niet meer op mijn mini fietsje met zijn knieรซn in zijn nekโ˜บ๏ธ

 35. Tja ik fiets elke dag op mijn barrel naar de Action (andere kant van het dorp). Maar wat zou ik graag een fietstocht willen maken naar China. Die reis staat al vanaf kind op mijn wensenlijst der lijsten… aangezien ik niet durf te vliegen is de fiets natuurlijk ook een optie. Duurt ff, maar dan heb je het wel meegemaakt zeg, poehee!

 36. Wat een toffe actie! Sinds ik op kamer zit, mis ik echt ’n fiets hier haha. Oh en in de zomervakantie ga ik met een goede vriend van mij van Den Bosch naar Noord Spanje fietsen, heb er mega veel zin in, nu alleen nog een fiets haha. Maar mijn reis zou dus naar Spanje gaan.

 37. O daar kan ik een extra zitje op zetten en met al mijn kindjes een rondje fietsen en aansluitend bij de ijssalon voorbij.

 38. Oooh wat een leuke winactie en mooie fiets! Zou ik graag kans op maken! Waar wil ik er dan mee naartoe fietsen? Heel veel.plekken eigenlijk wel, wij fietsen namelijk erg graag! Vanaf deze zomer zullen onze fietstochjes echter helemaal.anders zijn, omdat wel dan een zoontje hebben en naar een heel ander deel van NL verhuizen. Van de bossen naar duingebied. Ik heb er veel zin in en hoop dank deze fiets mee mag verhuizen ๐Ÿ™‚

 39. Super leuke actie ik volg je op Facebook en bloglovin!
  Ik doe alles op de fiets na me werk na afspraken . Helaas begint me fiets echt kapot tegaan en is ie aan vervanging toe dus ik zou m zeker kunnen gebruiken!

  Liefs daphne

 40. Oh naar Zandvoort met Kids vanuit aalsmeer of naar oma’s in Amstelveen en aalsmeer en
  Waar eigenlijk.niet naartoe…

 41. Ik doe alles op de fiets (qua ergens naar toe rijden enz dan he haha) omdat ik geen rijbewijs heb. Dus van de boodschappen, kindje naar school brengen, lekker een stukje fietsen door Hengelo, op visite naar vrienden. Mijn huidige fiets heb ik al bijna 8 jaar en is hard aan vervanging toe dit zou dus echt helemaal perfect zijn. Ik volg je overal al ๐Ÿ™‚ En wens natuurlijk iedereen veel succes met deze gave win actie xxx

 42. Ik waag zeker een gokje ๐Ÿ˜‰ Ik volg je op Bloglovin en Facebook.

  Ik zou graag een fiets willen winnen omdat ik dan mijn dochtertje wat makkelijker naar de peuterspeelzaal kan brengen. Ik heb sinds 2012 geen fiets meer en word nu wel eens tijd.

 43. wauw wat een geweldige actie! ik fiets altijd het liefst naar mijn moeder, omdat dat zo’n heerlijke vertrouwde route is, of in de zomer naar het park, lekker uitwaaien en dan tegen een boom aanploffen met een goed boek!

 44. Oeeh wat een toffe winactie!
  Ik fiets erg regelmatig (woon-werk verkeer) en daarnaast vind ik het leuk om naar Kasteel de Haar te fietsen (in Haarzuilens). Het is een heel mooi stukje fietsen en met een mooie eindplaats!
  Ik volgde je al via Bloglovin en nu ook via Facebook (Dinja van den Broek)

 45. Heerlijk fietsen in de polders! m’n vriend woont 9 km verderop ik mis alleen nog een goede fiets! dit zou veel gezonder zijn dan de auto pakken van m’n ouders. ik kan wel wat conditie gebruiken….. haha!
  super leuke win actie !!

 46. Wat leuk dat je dit weg mag geven!
  Ik heb nu een oud barrel en ik ga over 1,5 week verhuizen naar Amsterdam. Het liefst fiets is mijn nieuwe stad elke dag door, overal heen en allerlei nieuwe plekken ontdekken. Dus een nieuwe stalen ros zou wel van pas komen!

  Ik volg je op Bloglovin & Facebook!
  Xx

 47. Super gaaf zeg dat je dat zomaar weg mag/kan geven!!

  Ik ben bijna afgestudeerd (master communicatie) en dat betekent ook dat het barreltje wat ik nu heb vervangen mag worden voor een volwaardige volwassen fiets!!

  Ik woon zelf in Enschede en hier heb je een prachtig natuurgebied genaamd Het Rutbeek. Mijn vriend en ik pakken in de zomer wel eens (stiekem) de auto om hierheen te gaan en een prachtig rondje om de waterplas te lopen (ong 1,5u lopen). Maar hoe mooi zou het zou zijn als we samen op de fiets konden gaan. Eindelijk een comfortabele fiets en dan ook nog eens wat doen aan de love-handles ๐Ÿ™‚ 2 vliegen in รฉรฉn klap dacht ik zo.

  Nog maar even wachten in spanning dus hihi

 48. Wat een leuk stukje heb je geschreven, ik fiets eigenlijk maar zelden. Niet zo vaak als ik zou willen, maarja door tijdgebrek en een oud roestijzer pak ik toch net even iets vaker de auto. Mocht ik de heeeeeeeeeeeeeeeeeeele gelukkige winnares van de fiets zijn zal ik zeker minstens 3x in de week naar mijn werk fietsen, niet dat ik dan geen tijdgebrek heb haha. maar een goede fiets, sjah dat motiveert toch meer dan zo’n krakkemikkig ding haha.. Ook woont mijn oma hier een 5tal kilometer verderop, ze is dol op fietsen en zal dan zeker eens met haar een tochtje gaan maken! ๐Ÿ˜€
  Alle verplichte stapjes doorlopen, en nu maar duimen!
  fijne avond!

 49. Wauw dat is een leuke winactie!! Ik doe graag mee! Ik volgde je al op Bloglovin en nu ook op FB. (My little Happiness en Lesley van de Langkruis ). Mijn Favoriete locatie om naar toe te fietsen is eigenlijk Londen haha maar aangezien dat wel heel erg ver is het natuur gebied bij mij in de buurt, De pan. Hier loop ik heel vaak met mijn hondje Zoe. Tijdens het hoogte punt van mijn depressie heeft het wandelen hier me ook extra goed geholpen!

 50. Ik zou raag naar mijn werk willen fietsen maar 35 km is ietsjes te ver ๐Ÿ˜‰

  Ik fiets vaak mee met mijn hardloopmaatjes, dan fiets ik hier door het park.
  niet bijzonder maar wel ee mooie locatie.

 51. Leuke winactie zeg, ik doe heel graag mee! Het liefst fiets ik naar de stad om even naar de H&M te gaan ofzo, maar ik fiets het vaakst gewoon naar school, haha.

  Ik volgde je al op Bloglovin en Facebook.
  Liefs,
  Eva

 52. O’j a nu het weer ook weer beter wordt vind ik het heerlijk om te fietsen.
  Voorop de fiets kan een mooie fietsmand of tas want ik fiets regelmatig naar de supermarkt voor de nodige boodschapjes.
  Mijn Oma fiets is inmiddels 20 jaar en ik zou hem graag willen vervangen voor dit mooie exemplaar.
  Ik volg je op Bloglovin & Facebook.

 53. Wat een mooie actie is dit. En een die op een perfect tijdstip komt voor mij. Ook ik wil iets aan mijn conditie gaan doen en hoop nu dat deze fiets daar een bijdrage aan kan leveren. Ik volg je via bloglovin’ en facebook.

 54. Wat een leuke winactie, ik doe graag mee want mijn fiets is net kapot gegaan haha.

  Ik fiets het liefst naar de stad om lekker te shoppen of naar mijn ouders om wat te drinken en bij te kletsen.

  Ik volgde je al op FB en Bloglovin ๐Ÿ™‚

  Nu ga ik hard duimen! Xxx

 55. Deze fiets wil ik al tijden! Maar heb nu net een andere fiets gekocht gezien het budget, maar die kan ik altijd weer verkopen zou ik deze kunnen winnen!

  Gezien ik al 2 jaar geen fiets heb gehad, op de racefiets na, weet ik niet zo goed plekken om naar toe te fietsen, maar stiekem wil ik wel wat vaker naar mijn werk kunnen fietsen. Verder is in Friesland heel veel mooi gebied om rond te fietsen! Plus ik 14 juni jarig dus zou super leuk cadeautje zijn dan natuurlijk! :p

  Veel plezier met deze winactie, want hij is echt supergaaf!

  Agneta

 56. Gaaf! Ik doe supergraag mee. Wij staan op het punt om vanuit de randstad te gaan verhuizen naar Drenthe en daar heb ik absoluut een fiets nodig. In de randstad zit alles op de hoek en kan ik lopend boodschappen doen en shoppen, maar straks niet meer, dat wordt fietsen!

 57. Wat tof zeg, ik ben toch wel een mooi-weer-fietser. Het hoeft niet warm te zijn maar wel droog. Het liefst fiets ik naar het ‘dorp'(centrum) dat is ongeveer een 15 minuten fietsen. Of naar mijn vriendin en dan lekker aan de thee en kletsen maar. Ik kan wel een nieuwe fiets gebruiken, die van mij is nu echt een ‘barrel’ wel lekker want je hoort me al van verre aankomen (bagagedrager zit los ;))

 58. Wauw wat een leuke actie! Ik ben namelijk heel hard op zoek naar een nieuwe fiets, want op de mijne is het niet voorruit komen.
  Waar ik naar toe ga fietsen? Als Groningse ( fietsstad nr 1 ) doe ik alles op mijn fietsje, lekker door de stad en met wind mee de stad uit en het Hoogeland op, prachtig is het hier!
  Veel succes met je blog en ga je zeker volgen, niet omdat dat “moet” maar omdat ik de rest van je blog ook heel aansprekend vind.

 59. Het leed dat afvallen heet. Dit was voorheen altijd mijn slogan. Maar nu ik sinds een tijdje flink sport, vind ik het niet meer zo erg.
  Voorheen was mijn favoriete plek om naar toe te fietsen nergens. Ik pakte, zelfs voor kleine stukjes, de auto. Nu pak ik het anders aan en doe ik alles op de fiets. En ik vind het heerlijk.
  Een favoriete plek om naar toe te fietsen heb ik niet. Life is a journey and not a destination. En bij het fietsen gaat het mij net zo. En ik hoop nog veel kilometers te mogen maken. Een mooie blitse fiets maakt dat natuurlijk wel een stukje leuker ๐Ÿ™‚

 60. Oei, wat een mooie fiets! Die zou ik zeker willen winnen. Mijn hema fiets heeft het na 12 jaar trouwe dienst begeven en nu moet ik alles lopend doen of mijn moeders fiets lenen, niet altijd even praktisch.. ik ben sinds kort ook bezig om fitter te worden (voeding, zwemmen en kettlebell krachttraining, super leuk!) en mijn favo bestemming om naartoe te fietsen is het zwembad om lekker te sporten!
  Deze fiets winnen zou mij daar erg in helpen, dan kan ik ook ns met mn moeder een eind fietsen als cardio!

 61. Ik fiets het liefste door de bossen. Ik woon vlak bij de Loonse en Drunense duinen waar mooie fietspaden doorheen lopen heerlijk om tot rust te komen

 62. Wat goed van je dat je vaker de fiets gaat pakken.

  Ik zelf ben echt afhankelijk van mijn fiets, ik doe er alles mee, boodschappen, stukken fietsen naar het bos met mijn hond.
  Helaas kreeg ik vorige maand een klap band, en kan ik er voor nu even helemaal niks mee. De fiets is ook al 10 jaar oud, dus een nieuwe komt zeker heel goed van pas.

  Als ik deze fiets win zou dat helemaal een cadeau zijn want 14 juni ren ik de lady’s run in Rotterdam!

  Anyway, ik volg je waar ik kan (Facebook, Instagram, twitter en bloglovin) onder de naam Dailynailsart.

 63. Ohhhh wat een leuke – originele winactie! Ik doe zeker mee want heb geen eigen fiets – momenteel fiets ik op mama’s fiets maar nu die ook weer een baan heeft.. Trouble!

  Mijn favoriete locatie om naartoe te fietsen in de ijssalon in een ander dorp (+7km fietsen van mijn woonplaats) daar fietste ik altijd vroeger met mijn vader en broertje heen om dan een kaarsje in de kerk op te steken voor opa en daarna er schuin tegenover een ijsje te eten – en dan weer terug naar huis. Nu doe ik het heel soms in de zomer nog weleens maar dan steek ik een kaarsje aan voor m’n tante, – wat ik hopelijk deze zomer nog steeds kan / mag doen voor haar.

  Maar om een lang verhaal kort te maken – dat is dus mijn favoriete plekje. En daar omheen zijn nog veel locaties waar ik tegenwoordig veel te weinig een bezoekje aan breng… Lastig als je een fiets moet delen (en die van mijn broertje is zo anoying met die stang in t midden hahaha)! – ik volg je al op BL en FB <3

  Ik ga duimen, nogmaals leuke winactie! Liefs, Bernadet

 64. Ooooh wat gaaf! Ik heb ook en omafiets gehad, hij is gestolen toen mn huisgenootje destijds deze fiets vergat op slot te zetten nadat zij hem had geleend. Ik gebruik mn fiets eigenlijk voor alles, maar het liefst fiets ik lekker naar katwijk aan zee. Dit is meer dan 10 km, maar dan ben je ook ergens! Ik volg je al via alle social media ๐Ÿ™‚
  Groetjes, Tessa

 65. Mijn favoriete locatie om naartoe te fietsen is het saunacomplex in mijn woonplaats. Na zo’n bezoek heb ik ook altijd extra energie waardoor ik wat harder fiets. ;o) Mijn fiets is onlangs gestolen (station) en ik moet me nu zien te redden met een oudje waar zowat iedere week wel iets mis mee is. Een fiets winnen zou echt super zijn.

 66. Wat een geweldige actie! Ik houd van fietsen en doe dat zeker 5 a 6 keer per week. Naar mijn werk en ook in mijn vrije tijd fiets ik graag. 28 inch perfect voor mijn korte lengte ๐Ÿ™‚ Ik zou naar de Kralingse plas in Rotterdam fietsen. Daar genieten van de mooie wolkenkrabbers en aan het water kan je lekker relaxen!

 67. Mijn favo plek om naar toe te fietsen is naar mijn opa&oma en naar de A-Strang (rivier in Duitsland). Ik kom graag bij mijn opa en oma want ze zijn de liefste mensen die ik ken, zoals bij iedereen wel is denk ik haha. ๐Ÿ™‚ Ze zijn ook altijd super blij als ik er ben, vooral het laatste jaar nu het wat minder gaat.

  Verder kom ik graag tot rust bij de rivier, om even alles weer op een rijtje te zetten. Fietsen helpt heel erg voor mij om mijn paniekaanvallen en benauwdheid onder controle te houden in stressvolle periode’s. Even lekker uitwaaien..

 68. Wat een toffe winactie! Gaaf dat je dit mag weggeven. Ik hoef hem niet te winnen *ben wel op zoek naar een nieuwe fiets, maar omafietsen zijn niet mijn ding* dus ik gun hem iemand anders! Succes iedereen ๐Ÿ™‚

 69. Mijn favoriete plek om naar toe te fietsen is natuurgebied: “Het Twiske”. Dat ligt tussen Zaandam en Amsterdam-Noord en is schitterend! Als ik even de drukke stad wil ontvluchten en wil genieten van de natuur maar ook nog eens iets aan mijn conditie wil doen is “Het Twiske” een perfecte plek om naar toe te fietsen. Het heeft daar alles: rust, natuur, water, bossen en ook nog plekken om te recreรซren.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.