Favorieten Augustus 2015

by Mariska

banner passief inkomen membership rowena rousseau

Het is vandaag de laatste dag van de maandag augustus en ik vond het leuk om weer eens een favorieten artikel online te zetten met daarin producten die ik veel gebruik. Van een aantal hebben jullie de review al online gezien en van een product nog niet. Neemt niet weg dat die heel erg fijn is en ik hem vaak gebruik. Dan heb ik het over de Puur Shea Olie van Secrets by Nature. Kijk mee naar mijn favorieten van Augustus 2015.

Favorieten Augustus 2015

favorieten augustus 2015

Essence sponge nail caring oil

Hier heb ik al een review over geschreven en het product is ook echt een grote favoriet geworden. Als ik nagellak verwijder van mijn nagels of bijvoorbeeld bij het swatchen komt hij heel goed van pas. Het verzorgt de nagelriemen en ook op de foto zien je nagelriemen er mooi en verzorgd uit als je het op de foto terug ziet. Heel erg fijn spul en lekker budget! Je kunt op de titel klikken op de review te lezen.

Yves Saint Laurent Manifesto

Helaas is hij alweer bijna op maar de geur is zeker een grote favoriet! Het is een beetje een mysterieuze geur die wel lang blijft hangen en waar je écht van moet houden. Zelf is Aliën van Thierry Mugler een grote favoriet van mij en ik denk als jij daar ook van houd dat je deze parfum ook lekker vind. Echt budget is hij niet, maar de prijs meer dan waard! Ik heb er al een artikel over geschreven en je kunt klikken op de titel op er heen te gaan.

Puur shea olie van Secrets by Nature

Deze kreeg ik opgestuurd van Agnetha van Secrets by Nature. Zelf had ik nog geen eerdere ervaring met shea olie dus ik was erg benieuwd. Het is bijvoorbeeld goed voor haar en voor de huid, echter trekt het wel heel langzaam in. Dat is dus wel even oppassen als je het op je huid smeert maar het wordt er wel heel zacht van en voed de huid ook goed. Mijn haren zijn door het kleuren (en ontkleuren) best droog geworden en ik smeer het dus ook in mijn haar. Dat werkt perfect. Je moet alleen niet teveel gebruiken omdat het er anders best vet kan uit zien.
Voor een flesje van 100ml betaal je maar €6,95! Hier vind je het!

Essence stay all day concealer

Al ben ik nog steeds niet thuis in de wereld van de concealers, deze vind ik wel erg fijn. Ik schreef er ook al een review over die je kunt lezen als je op de titel klikt. Hij is vrij goedkoop, dekt (bij mij) heel erg goed en is ook fijn in gebruik. Pluspunt is dat hij heel erg licht is en dus ook goed voor mijn huid!

Catrice wenkbrauw setje

En als allerlaatste, wederom al een review over geschreven, de Catrice wenkbrauw set. Een product die door heel veel mensen al gebruikt wordt en ook bij mij op mijn favorieten lijstje terecht is gekomen. Mijn wenkbrauwen zijn echt heel blond en zonder het op te vullen of bij te tekenen zie je praktisch geen wenkbrauwen bij mij. Ziet er best raar uit als je het niet gewend bent. De lichtste kleur van de twee is waar ik mijn wenkbrauwen mee op vul en de donkere kleur gebruik ik de laatste tijd wel vaker om het verder op te vullen. Ja, als deze op is ga ik hem zeker opnieuw aanschaffen!

Related Posts

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Adblock Detected

Please support us by disabling your AdBlocker extension from your browsers for our website.