Favoriete tv progamma’s en series op dit moment o.a. Penoza

Als de herfst begint, dan begint er meestal ook een nieuw tv seizoen. Veel nieuwe seizoenen van series of hele nieuwe series soms. In de zomer gaat altijd alles maar op de herhaling. Nu kom ik op dit idee om te schrijven omdat ik vanavond (zondag 13 september.. ) achter kwam dat Penoza weer begint. Penoza is echt een van mijn favoriete series! Kijk mee!

Mijn favoriete tv programma’s en series

Penoza

Penoza dus! Dit zit ik op het moment dat ik dit type ook te kijken. Er zijn vaak Nederlandse series die niet zo heel goed gespeeld zijn, maar Penoza vind ik zeker een uitzondering. Sowieso vind ik het verhaal over de onderwereld, drugshandel en dat soort dingen erg interessant. Al jaren. En dit programma past precies in dit rijtje thuis. Prachtig! En ben dan ook benieuwd naar dit komende seizoen.

Ontvoerd

https://youtu.be/8LU6qf6SqkQ

Dit soort programma’s vind ik ook altijd erg interessant. John van den Heuvel flikt in het mijn ogen steeds weer om hele goede programma’s te maken waarvan Ontvoerd er een van is. Dit is altijd te zien op zondagavond en begint om 20:00. Lastig, want op dit moment zit ik dus Penoza te kijken en is Ontvoerd ook bezig (opnemen dan maar..). Heel mooi hoe hij kinderen weet te traceren met zijn team en ze terug te krijgen bij een van de ouders, waar ze thuis horen.

Gtst

https://youtu.be/SN3wTc5CG8M

Nog steeds behoort GTST ook tot mijn favorieten en kijk het dan ook iedere avond weer als ik thuis ben. Wij hebben ook RTL Lounge en daar is op zaterdag of zondag altijd zo’n GTST marathon waar ze alle afleveringen van de hele week weer laten zien. Erg handig 🙂

Expeditie Robinson

Expeditie Robinson keek ik eigenlijk nooit, ondanks dat iedereen er altijd laaiend enthousiast over was. Nu dat ik weet dat Teske mee doet kijk ik het wel. Ik ben erg benieuwd hoe zij het heeft aangepakt en moet zeggen dat ik het programma in zijn geheel nu ook wel leuk vind om naar te kijken.

Zwarte Tulp

Zwarte Tulp is een dramaserie die in eerste instantie alleen bij Videoland zou draaien, maar nu ook gewoon op de tv wordt uitgezonden. Dit zondagavond van 21:30 tot 22:30 op RTL4. Het gaat om het kweken van een zwarte tulp (wat bijna onmogelijk is..) en een moord die in het verleden is gebeurd. Twee families liggen met elkaar overhoop.

Teen Mom OG

Afgelopen 2 weken was ik thuis van mijn werk in verband met mijn terug gekomen buikklachten en dan ga je tv kijken. Eigenlijk volgde ik Teen Mom eigenlijk altijd wel een beetje als het op tv was en de afgelopen weken helemaal. Het kwam ook overdag. Teen Mom 1 is met Amber en Gary, Maci, Farah en Catelynn en Tyler. Teen Mom 2 is met Jenelle, Leah, Kailyn en Chelsea. Welke ik leuker vind weet ik niet precies eigenlijk. Allebei denk ik. De leukste personen vind ik in ieder geval Catelynn en Tyler, Chelsea en Maci.

Lees ook:
Even voorstellen + Netflix tips: Gastblogger Ricardo.
Netflix: 13 Reasons why
Videoland serie Echte Penoze
Wat vind ik van Fuller House op Netflix?
Reizen langs dodelijke locaties uit populaire misdaadseries

Welke tv programma’s en series zijn jullie favoriet?

Foto credit US Magazine

9 Reacties

 1. Fleur
  15 september 2015 / 21:05

  Ik heb maandag dus mijn eerste Penoza episode gezien, wel beetje midden in het seizoen begonnen haha! Maar het was echt een goede episode en lijkt me zeker een leuke serie om vanaf begin af aan te kijken. GTST gaat er echter bij mij niet in, vreselijk vind ik het haha!
  Lees het laatste blogbericht van Fleur – Aan de creep die besloot mij op straat te gaan volgenMy Profile

 2. 15 september 2015 / 20:47

  Ik kijk helemaal niets van deze series. Gtst ooit wel maar dat vind ik geen zak aan meer. Penoza wil ik nog wel zien op zich. Een leuke Nederlandse serie vond ik S1ngle!

 3. 15 september 2015 / 18:09

  Hey Mariska,

  Leuk om te zien wat je allemaal kijkt. Ik kijk Teen Mom OG ook :), ik volg hun al vanaf het begin en Maci is mijn favoriet 🙂 . Daarnaast kijk ik ook Expeditie Robinson 🙂 .

  Liefs!
  Lees het laatste blogbericht van Astrid – Gluten, darmen, gezondheidMy Profile

 4. Nicetobeout
  15 september 2015 / 16:34

  Teen mom en Expeditie Robinson zijn ook hier favoriet. GTST kijk ik amper meer terwijl ik vroeger altijd keek. Gelukkig kun je best een poos missen van deze serie en het weer goed oppikken haha.
  Ik vind House Rules Holland ook leuk om te kijken en zondag met Lubach. Kan ook niet wachten op een nieuw seizoen Boer zoekt vrouw want dat vind ik ook erg leuk.
  Lees het laatste blogbericht van Nicetobeout – Van der Valk hotel Harderwijk op de VeluweMy Profile

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.