Etos Strawberry Cupcake

door Mariska

Ik ga gelijk met de deur in huis vallen; ik heb weer nagellak gekocht en dat is echt een hele tijd geleden! Dus ik ging even langs de Etos omdat ik moest wachten op de bus en ook daar heb ik een leuk lakje gevonden! Namelijk ‘Etos Strawberry Cupcake‘, een mooie roze lak met spikkels (glitter) erin. De naam Strawberry Cupcake past er ook wel echt bij! Je hebt hem trouwens ook in het groen en blauw, maar dat zijn niet zo mijn kleuren.

Lees ook: Etos Spicy Mandarin – Make it a december to remember

Etos Strawberry Cupcake

etos strawberry cupcake
etos strawberry cupcake
etos strawberry cupcake

Het is dus een mooie roze lak met grove glitter erin en lakt op zich wel fijn. Het kwastje redelijk dun, wat ik wel fijn vind waardoor je heel secuur kunt werken. Wel vind ik de lak een beetje aan de dikke kant. Het is niet stroperig, maar toch wel dikker dan normale nagellak om het zo te zeggen. Hij dekt zeker niet in één laagje en heeft meerdere laagjes nodig. Op de foto’s heb ik zelfs 2 dikke lagen gebruikt. Eén laag ziet er eerder uit als een topcoat en dat is niet de bedoeling.

Mijn mening

Ja ik vind het echt een leuk lakje, weer eens wat anders dan de normale kleurtjes die ik allemaal heb. Dit is dus wel een toevoeging aan mijn stash en is wel echt een lakje die ik zal gaan gebruiken. Het lakje lakt ook fijn, alleen omdat hij natuurlijk redelijk slecht dekt en je meerdere laagjes nodig hebt, duurt het allemaal langer en dat vind ik persoonlijk wel erg vervelend. Maar dat neemt niet weg dat ik het toch een heel leuk lakje vind! Persoonlijk vind ik een dunner kwastje ook wel fijn. Je zit niet snel op je nagelriemen en aan op je vinger te lakken, wat ik snel heb met mijn ‘niet vaste hand’.
Op de foto’s zijn mijn vingers nog vrij vettig van de handcrème trouwens.

Info

Etos Strawberry Cupcake is te verkrijgen dus bij de Etos. Het lakje kost €2,49 en bevalt 5ml lak. Voor meer informatie en de twee andere kleuren kun je hier kijken.

Lees ook:
Artikelen over Etos producten

Kennen jullie dit lakje? En wat vinden jullie van deze lak?

Gerelateerde artikelen

17 reacties

Jorinda 25 april 2014 - 21:24

Wat een super schattig lakje =)
Echt een leuk lief kleurtje!
Liefs Jorinda

Reageer
Imke 25 april 2014 - 16:07

Heel leuk lakje

Reageer
Stéphanie 24 april 2014 - 19:57

Leuk kleurtje inderdaad!

Reageer
Danielleeee 24 april 2014 - 18:03

Wat een ontzettend schattig kleurtje !

Reageer
Cynthiiaa 24 april 2014 - 16:58

Ah, how cute zeg! Vooral de grove glitters erin.

Reageer
Tess Evea 24 april 2014 - 14:18

Wat schattig!

Reageer
Mandy 24 april 2014 - 14:12

Echt een lief lente-kleurtje!

Reageer
Bianca 24 april 2014 - 13:37

Ooh dit is echt een super lief kleurtje, I like ^^

Reageer
Julie 24 april 2014 - 12:31

Wat een liefelijk kleurtje!

Reageer
Kirsty 24 april 2014 - 12:24

Ik vind het echt een heel schattig lakje!

Reageer
Stephanie 24 april 2014 - 11:53

Heel leuk lakje!

Reageer
Mariska 24 april 2014 - 11:29

Lief kleurtje, en de naam is leuk

Reageer
femketje 24 april 2014 - 11:16

cute lakje 😀

Reageer
Nienke 24 april 2014 - 10:20

Ik heb de groene geprobeerd in de winkel, maar vond de dekking zo teleurstellend dat ik hem niet mee heb genomen.. Misschien dat het er wel gaaf uitziet over een soorgelijke kleur als basiscoat..

Reageer
Eline 24 april 2014 - 09:59

mooi kleurtje!

Reageer
Eline | Just Little Things 24 april 2014 - 06:58

Oh, ziet er heel leuk uit, vooral omdat er wat glitters tussen zitten!

Reageer

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.