Etos Strawberry Cupcake

by Mariska Groot

Ik ga gelijk met de deur in huis vallen; ik heb weer nagellak gekocht en dat is echt een hele tijd geleden! Dus ik ging even langs de Etos omdat ik moest wachten op de bus en ook daar heb ik een leuk lakje gevonden! Namelijk ‘Etos Strawberry Cupcake’, een mooie roze lak met spikkels (glitter) erin. De naam Strawberry Cupcake past er ook wel echt bij! Je hebt hem trouwens ook in het groen en blauw, maar dat zijn niet zo mijn kleuren.

Lees ook: Etos Spicy Mandarin – Make it a december to remember

Etos Strawberry Cupcake

etos strawberry cupcake
etos strawberry cupcake
etos strawberry cupcake

Het is dus een mooie roze lak met grove glitter erin en lakt op zich wel fijn. Het kwastje redelijk dun, wat ik wel fijn vind waardoor je heel secuur kunt werken. Wel vind ik de lak een beetje aan de dikke kant. Het is niet stroperig, maar toch wel dikker dan normale nagellak om het zo te zeggen. Hij dekt zeker niet in één laagje en heeft meerdere laagjes nodig. Op de foto’s heb ik zelfs 2 dikke lagen gebruikt. Eén laag ziet er eerder uit als een topcoat en dat is niet de bedoeling.

Mijn mening

Ja ik vind het echt een leuk lakje, weer eens wat anders dan de normale kleurtjes die ik allemaal heb. Dit is dus wel een toevoeging aan mijn stash en is wel echt een lakje die ik zal gaan gebruiken. Het lakje lakt ook fijn, alleen omdat hij natuurlijk redelijk slecht dekt en je meerdere laagjes nodig hebt, duurt het allemaal langer en dat vind ik persoonlijk wel erg vervelend. Maar dat neemt niet weg dat ik het toch een heel leuk lakje vind!

Persoonlijk vind ik een dunner kwastje ook wel fijn. Je zit niet snel op je nagelriemen en aan op je vinger te lakken, wat ik snel heb met mijn ‘niet vaste hand’.
Op de foto’s zijn mijn vingers nog vrij vettig van de handcrème trouwens.

Info

Etos Strawberry Cupcake is te verkrijgen dus bij de Etos. Het lakje kost €2,49 en bevalt 5ml lak. Voor meer informatie en de twee andere kleuren kun je hier kijken.

Lees ook:
Artikelen over Etos producten

Kennen jullie dit lakje? En wat vinden jullie van deze lak?

Related Posts

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.