Etos Pink Sugar

etos pink sugar

De sugar lakjes lijken wel weer een hit te worden en ik vind het eigenlijk wel erg leuk zo’n textuur erin. Vorige week dat ik een aantal lakjes van Etos kocht zag ik deze ook staan. Een mooie redelijk felle kleur roze met deze sand textuur. Ik was benieuwd en nam hem mee natuurlijk! Kijk mee naar Etos Pink Sugar.

Lees ook: Etos Forever Love

Etos Pink Sugar

Zoals ik al zei is het een mooie felroze lak (waar ik gek op ben!) met de sand structuur. De naam zeg het al ‘sugar’ en het lijken dan ook echt op suiker korreltjes om het makkelijk uit te leggen. Denk dat de nagellak liefhebbers onder ons wel weten wat ik ermee bedoel! Ik hoop dat jullie het net zo mooi vinden als dat ik vind en jullie de foto’s ook mooi vinden natuurlijk 🙂 je ziet op de foto’s echt mooi en goed hoe de lak is.

De foto’s

etos pink sugar

Mijn mening

Mijn mening is vooral dat ik blij ben met dit lakje (ja alweer! ;)) omdat hij roze is, maar ook omdat ik deze combinatie nog niet heb van de sand style en felroze. Ben hem nog niet eerder tegen gekomen. In principe zou je met een laagje toe kunnen, maar ik heb er 2 van gemaakt voor de zekerheid zodat ik zeker wist dat het goed zou gaan dekken en dat doet het dan ook.

Informatie

Dit lakje is verkrijgbaar bij Etos en kost ongeveer €2,49 wat dus lekker budget is. Hij is ook in meerdere kleuren verkrijgbaar en die heb ik dus toegevoegd aan onderstaande shoplet zodat je hem lekker makkelijk kunt aanschaffen! 🙂 Ook zie je daar de Matte Velvet en Cupcake lakjes die ik laatst heb geswatched 🙂 handig toch! Als je het via onderstaande shoplet doet krijg ik er een kleine commissie voor, maar de prijs blijft voor jou hetzelfde! Bol.com handelt het daarbij gewoon op de manier af zoals je gewend bent 🙂

Lees ook:
Etos Sunny Breeze eau de toilette
Etos herfst lakjes, Smoke, My Chocolonely & Mysterious Black

COMMENTS

  • Hmm ik vind hem net wat te glanzend denk ik

  • Gave kleur! Denk alleen wel dat ik het lakje mooier had gevonden als er nog een glitter doorheen had gezeten.

  • ik vind de kleur heel gaaf maar de sugar structuur wat matig

  • Ik vind deze qua textuur toch wel mee vallen.

  • Ik vind de kleur echt heel erg mooi, maar de textuur vind ik persoonlijk wat minder.. Ik hou het toch liever bij simpele nagellak zonder textuur 🙂

  • Leuk kleurtje, ik ben alleen niet zo van het sand effect!

  • Please Post Your Comments & Reviews

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *