Etos nagellak Soft Sea en Ultra Violet

by Mariska
etos nagellak

banner passief inkomen membership rowena rousseau

Drogisterij Etos verkoopt, zoals veel meer drogisterijen, ook hun eigen merk make-up en ook nagellak hoort daarbij. Ze hebben voor het voorjaar 2015 een aantal mooie kleuren toegevoegd waaronder Etos nagellak Soft Sea en Ultra Violet. Verder heb je de kleuren Coral Sugar, Bright Sea en Soft Sunshine. Deze kleuren zijn dus helemaal leuk voor de lente!

Snoepjes
Ook dit voorjaar zijn er weer verschillende soorten vrolijke nagellakken. Van snoeperig roze tot zonnig geel, met deze nagellak op je nagels kom je meteen in de voorjaarsstemming – zelfs als het weer niet meewerkt.

Lees ook: Etos body mist Evening Kiss & Forever Love

Etos nagellak Soft Sea & Ultra Violet

Van deze kleurtjes ontving ik de kleur Soft Sea en Ultra Violet. Twee leuke kleurtjes die goed draagbaar zijn en ondanks de wat donkere kleur ook prima in de lente. Misschien voor dagen zoals afgelopen week met regen, onweer en hagel bijvoorbeeld 😉 Ze zijn nét iets donkerder dan de mooie soft en pastel kleuren. Beide kleuren heb ik uiteraard geswatched op mijn nagels en draag daarvan 2 laagjes.

etos nagellak

Laten we dan maar beginnen met de mooie, ietwat donkerblauwe Soft Sea. De naam zegt het eigenlijk al een beetje. Is een mooie helderblauwe lak die eigenlijk niet echt super soft is. Bij soft verwacht ik een zachtere kleur die een beetje in de buurt komt van pastel. Dat is deze dan weer niet. Zelf houd ik niet echt van blauwe nagellak, dus ik denk dat ik hem niet zo snel zal dragen.

etos nagellak
etos nagellak
etos nagellak soft sea 2 » DoorMariska

Dan komen we bij de Etos nagellak Ultra Violet uit. Het is een lastig te omschrijven kleur omdat hij naar heel donker roze neigt en daarbij ook naar paars. Als je goed kijkt zie je in het flesje een mooie paars / roze shimmer zitten. Jammer genoeg komt deze alleen totaal niet over op je nagels zelf. Neemt niet weg dat het evengoed een prachtige kleur is!

etos nagellak ultra violet » DoorMariska
etos nagellak ultra violet » DoorMariska
etos nagellak ultra violet3 » DoorMariska

Beide dekken ze in twee laagjes. Een laagje is net iets te weinig en geeft naar mijn mening ook net niet voldoende dekking. Twee is dus perfect. De droogtijd is normaal en wat ik een pluspunt vind is het kwastje. Deze is vrij smal waardoor je precies kunt werken en ook makkelijk naast de nagelriemen kunt lakken. Ik ben er heel erg blij mee!

De lakjes kosten €2,49 per stuk en zijn verkrijgbaar, alleen bij de Etos. In deze lijn heb je ook nog een setje met nagelstickers. Deze kosten ook €2,49.

Lees ook:
China Glaze Flirty Tankini
Miss Sporty nagellak Clubbing Color quick dry (2 tinten roze)

Wat is jullie ultieme kleur voor de lente?

Related Posts

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.