Etos Matt Velvet Pink

door Mariska
etos matt velvet pink

banner passief inkomen membership rowena rousseau

Gisteren zagen jullie een lak uit de ‘Etos Matt Velvet Pink’ categorie van Etos, maar nu heb ik er weer een. Dit is Etos Matt Velvet Pink. Deze kleur is dan ook wel echt pink te noemen! Persoonlijk vind ik deze wel meer mat lijken, alleen krijg je dat zo lastig op de foto’s. Ik heb het toch geprobeerd, want deze vind ik leuker als die van gisteren!

Lees ook: Etos Sunny Breeze eau de toilette

Etos Matt Velvet Pink

etos matt velvet pink

Dit is wel echt een hele mooie kleur en neigt van de zogenoemde ‘Pink’ toch wel een beetje naar bordeaux. Ook lijkt deze wel meer mat dan de lak van gisteren. Op de foto’s zie je het een beetje. Ik heb vooral foto’s gemaakt in het zonlicht om het te laten zien, maar ook zonder flits en niet in de zon. Zoals je ziet is het vol van glitter (I like!) met dan een soort van matte finish. Hij droogt ook redelijk snel en ik heb op de foto’s twee laagjes gebruikt. Dan dekt deze helemaal goed.

De foto’s

etos matt velvet pink
etos matt velvet pink
etos matt velvet pink

Mijn mening

Ja ik ben zeker heel erg blij met deze lak en blij dat ik deze ook heb meegenomen. Deze vind ik mooier overkomen (qua naam sowieso) dan Matt Velvet Red die je gisteren zag. Deze doet meer eer aan zijn naam en ik vind ook wel dat deze matter overkomt als de vorige. Dit is voor mij in ieder geval een toevoeging aan mijn stash. Door de kleur, maar ook zeker door het speciale effect. Een glitter lak met een matte finish ben ik nog nooit eerder tegen gekomen namelijk.

Informatie

Ik heb deze gekocht bij Etos voor een prijs van €2,49 want natuurlijk heel erg budget is. Dit lakje is een hele leuke toevoeging aan je stash denk ik. Ook dit flesje bevat 5ml en werkt gewoon heel erg fijn. In de Matt Velvet lijn heb je deze, Red (van gisteren) en nog een blauwe. Die heb ik ook en laat ik later zien.

Lees ook:
Etos body mist Evening Kiss & Forever Love
Etos Spicy Mandarin

En wat vinden jullie van deze lak?

Related Posts

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.