Etos Colour Care lipstick in Candy Crush en La Vie En Rose

door Mariska

banner passief inkomen membership rowena rousseau

Etos heeft sinds kort enkele nieuwe kleuren toegevoegd aan de Etos Colour Care lipstick lijn en ik ontving er twee om te kijken of deze echt fijn zijn, hun belofte nakomt en of het natuurlijk ook draagbaar is! Draagbaar in de zin van de kwaliteit!

Lees ook: essence longlasting lipgloss matt Velvet Rose

Met verleidelijke namen als Kings Kisses en Peach on the Beach kun je de nieuwe Etos Colour Care lipsticks maar moeilijk laten liggen. Niet alleen de namen, maar ook de kleuren zijn om van te smullen! Zin in tropisch oranje? Of toch grungy bordeaux? Etos heeft het allemaal. En, helemaal fijn: de nieuwe tinten komen vast in het assortiment. Geen stress dus dat je favoriet uit het schap verdwijnt.

Ik ontving Candy Crush en La Vie en Rose. Candy Crush is echt een fuchsia roze kleur en La Vie en Rose is een mooie rode kleur, maar niet te fel. Naar beide lipsticks ben ik erg benieuwd geworden en heb ze getest. Maken ze beide hun belofte waar?

Volgens Etos zijn de lipsticks intens gepigmenteerd en zouden zij moeten zorgen voor een egale dekking in één laag. De kleur zou lang blijven zitten zonder de lippen uit te drogen door onder andere Vitamine E. De kleuren zouden allemaal tussen mat en glanzend in moeten zitten.

Etos Colour Care lipstick Candy Crush

Etos Colour Care lipstick in Candy Crush is een fuchsia roze kleur. Hij lijkt in de verpakking wel iets meer roze en feller dan dat hij uiteindelijk op de lippen zit. Wat mij opviel bij deze kleur is dat hij niet zo heel fijn aanbrengt. Hij lijkt wel een beetje stroef. Ook benadrukt Candy Crush de velletjes op mijn lippen. Bij deze lipstick heb ik dan ook niet het idee dat hij lekker zit, fijn voelt en goed verzorgd.

etos colour care lipstick
etos colour care lipstick


Links zie je de lipstick zonder flits en rechts met. Als je kijkt (en dan vooral links) zie je de velletjes zitten op mijn lippen. Ik vind dit geen fijne lipstick qua aanbrengen maar ook niet qua werking en hoe die eruit ziet.

Etos Colour Care lipstick La Vie en Rose

etos colour care lipstick

Bij La Vie en Rose was ik benieuwd of deze net zo stroef ging op mijn lippen en of deze ook de velletjes zouden laten opvallen. Maar alles viel mij mee! La Vie en Rose is namelijk heel fijn en wat romig van structuur waardoor die erg fijn aanbrengt. Hij dekt inderdaad goed in één laagje en de velletjes vallen niet op bij deze lipstick. Heel erg fijn!

etos colour care lipstick
etos colour care lipstick

Links zie je La Vie en Rose zonder flits en rechts zie je het op mijn lippen met flits. Etos omschrijft de kleur als ’tomaat rood’ en ik denk dat ik mij daar zeker wel in kan vinden. Ook blijft deze lipstick wel eventjes zitten. Hij overleeft een hapje en een drankje maar dient na een paar uur wel eventjes bijgewerkt te worden. Voor mij persoonlijk geen probleem gezien de prijs.

Naast Candy Crush en La Vie en Rose zijn de volgende kleuren ook beschikbaar:
Coral Charm – koraal rood
Kings Kisses – zonnig oranje
Summer Sweet – framboos
Peach on the Beach – fris perzik roze
Dark Diva – donker bordeaux
Juicy Gossip – rusty pink
Vampires Kiss – diep rood
Sensual Nude – beige roze

De lipsticks kosten per stuk €2,99 en zijn verkrijgbaar bij Etos. Na het openen zijn deze 36 maanden houdbaar. Wat ik erg jammer vind is dat de ingrediënten niet op de verpakking staan en deze ook niet terug zijn te vinden op de website van Etos. Wel wordt er op de verpakking aangegeven dat zij Vitamine E bevatten. Ook staat er niet op hoeveel gram product erin zit.

Pluspunten: budget, La Vie en Rose heeft fijne structuur, gemakkelijk te verkrijgen
Minpunten: Candy Crush heeft geen goede dekking en benadrukt velletjes, simpele verpakking waar geen ingrediënten op staan.
Conclusie: La Vie en Rose zou ik zeker aanraden, maar Candy Crush niet. De dekking van La Vie en Rose is fijn, de structuur is fijn en blijft een paar uur goed zitten. Deze zou ik dus ook aanraden!

Lees ook:
Essence Fancy Blush & Burgundy Spirit lipstick
Jeffree Star Gemini
L.A. Girl Frisky, Bazaar & Obsess matte pigment gloss

Related Posts

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.