Essie Taking Center Stage – Fall 2015 collection

by Mariska

banner passief inkomen membership rowena rousseau

Essie Taking Center Stage is de herfst collectie van 2015 met een zestal prachtige lakken. Een nagellak collectie die mooie warme kleuren bevat voor de herfst, maar ook een paar echte uitblinkers in de collectie heeft zitten. Zo heb je een mooie donkerrode en chique rode kleur, maar ook een hele mooi gouden kleur met veel shimmer. En wat dacht van je een blauwe met shimmer? Geloof me, het is prachtig! Ik laat ze alle zes aan je zien.

Lees ook: Essie Peach Side Babe

essie taking center stage fall 2015 collection

essie taking center stage
Van links naar rechts: color binge, with the band, in the lobby, bell-bottom blues, frock’n roll, leggy legend

Zoals we van Essie gewend zijn hebben ze hele fijne platte kwastjes en staat de naam van iedere kleur nagellak met een witte sticker op de dop. De flesjes zijn zoals altijd hetzelfde en de nagellak lakt enorm fijn. De structuur is precies goed en het droogt, met een laagje, ook vrij vlot. Wat mij betreft de pluspunten van Essie.

essie taking center stage


Ik denk dat er voor ieder wat wils in deze collectie zit. Mocht je niet van shimmer en glitter houden, kun je altijd kiezen voor de mooie rode kleur en de chique donkerrode / bordeaux in the lobby. Natuurlijk heb ik ze ook allemaal voor je geswatched.

Essie in the lobby

essie taking center stage


Essie in the lobby is een donkerrode lak die ook wel bordeaux genoemd kan worden. Zelf vind ik een bordeaux kleurige nagellak erg chique staan. Doet me altijd ook wel een beetje denken aan rode wijn of glühwein. Mooie warme kleur voor de herfst en winter. Dekt niet geheel in één laagje en heeft er twee nodig.

Essie leggy legend

essie leggy legend » DoorMariska


Essie leggy legend is een hele mooie goudkleurige lak met veel shimmer erin. Ook vind ik dit soort lakjes altijd leuk voor de kerst, maar dat is het (gelukkig!) nog lang niet. Deze lakt heel mooi in een laagje maar een tweede laagje kan natuurlijk geen kwaad. Op de foto draag ik een enkel laagje.

Essie with the band

essie with the band » DoorMariska


Essie with the band vind ik een lastige om eerlijk te zijn. Mijn eerste indruk was een beetje roestbruin, maar dan iets lichter. Op zich niet een kleur die ik direct zou kiezen om te dragen, maar smaken verschillen. Op de foto draag ik ook een enkel laagje en dat is zeker te doen.

Essie color binge

essie color binge » DoorMariska


Essie color binge is een toch wel rode kleur. Hij is niet zo mooi rood als een chique rode kleur, maar net iets lichter. Hij nijgt niet naar oranje, maar is gewoon licht rood denk ik. Denk dat ik hem zo het beste kan omschrijven. Ook deze dekt in een enkel laagje, net zoals ik op de foto heb gezet.

Essie bell-bottom blues

essie bell bottom blues » DoorMariska


Essie bell-bottom blues is wel een van mijn favorieten geworden uit de Essie Taking Center Stage collectie. Een mooie donkerblauwe lak die mooie shimmer bevat. Ergens was ik bang dat hij streperig zou lakken, maar dit was bij mij gelukkig niet het geval! Ja, hij is mooi en ook voor de herfst.

Essie frock’n roll

essie frock n roll » DoorMariska


Essie frock’n roll is toch wel de lak waar ik het meest benieuwd naar was. Ben op vele blogs al tegen gekomen en vond hem zo mooi op de foto’s die ik zag! En hij is inderdaad in het echt ook heel mooi. Je zou zeggen dat hij zwart is, maar ik meende ook wel een soort donkerpaarse gloed te zien en vooral veel shimmer. Donkere lak met shimmer vind ik echt heel mooi. En hij dekt ook nog eens in een enkel laagje zoals je op de foto kunt zien.

Essie taking center stage conclusie, info en verkrijgbaarheid

essie taking center stag3 » DoorMariska


Ja ik vind Essie taking center stage een hele mooie collectie die zeker wat eyecatchers erin heeft zitten zoals Frock’n Roll, mijn absolute favoriet. De kleuren zijn voor de komende wat koudere seizoenen prachtig en zeker mooi staan op je nagels. Het zijn echte herfst en winter kleurtjes en ik vind ze zeker goed gekozen. Deze lakjes zijn onder andere verkrijgbaar bij Bol.com en DA voor €9,99 per flesje.

Lees ook:
Essie After Sex, nagellak voor kerst?

Wat is jullie favoriet uit deze Essie taking center stage collectie?

Related Posts

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.