Essie Snap Happy

essie snap happy

Vandaag weer een nagellak swatch op de blog, worden jullie er al gek van? 😉 Dit keer een mooie lak van Essie. Een lak die heel erg mooi rood is. De foto’s heb ik met mijn 50mm lens gemaakt en met het +2 close up filter daarop om te kijken of dat mooier zou worden van dichtbij. De kleuren heb ik wel een beetje aan moeten passen om de ‘werkelijke kleur’ te laten zien. Moeilijk hoor! Oordeel zelf… Essie Snap Happy!

Essie Shades On & Pool Service

Essie Snap Happy

essie snap happy


Sowieso ben ik erg fan van het merk Essie. Eerder kocht ik er nooit iets van, omdat ik er niet ‘zoveel’ geld voor uit wilde geven voor een lakje. Op een gegeven moment zag ik het met 50% en 30% korting en toen nam ik mijn eerste lakjes mee. Over de kwaliteit ben ik super tevreden! Op de foto’s draag ik dan wel 2 laagjes, maar met 1 laagje kom je ook makkelijk weg. De dekking is zo goed! Ook brengt hij fijn aan, is de substantie fijn en is het kwastje ook erg fijn. Oh ja, hij droogt ook snel én dat zonder sneldrogende top coat. Aanrader!

De foto’s

Natuurlijk hoop ik, dat jullie op een paar schoonheidsfoutjes na, de foto’s ook weer mooi vinden om te zien! Tips en/of opmerkingen zijn altijd welkom natuurlijk. Wat vind je mooi, wat vind je minder mooi?

essie snap happy
essie snap happy

Mijn mening

Mijn mening is dat iedereen eigenlijk eens een keer minstens 1 lakje moet gebruiken om te testen van Essie, om te zien wat voor een fijn merk het is. Echt, als je het te duur vind, kijk dan eens bijvoorbeeld bij DA. Zij hebben geregeld korting op lakjes van Essie van 30% tot 50% korting. Meestal zijn dit van de verlopen collecties, maar hey, daar zitten ook zeker mooie kleuren tussen! Als je een lakje koopt zonder korting dan is deze ongeveer €11,00. Essie is ook te koop bij bol.com

Lees ook:
Essie After Sex
Essie Peach side babe

23 Reacties

 1. Petra
  5 juni 2014 / 19:31

  Zelf heb ik nog nooit een lakje van Essie gekocht, en dat is simpel weg omdat ik de lakjes te duur vind….maar zie ik een lakje in de aanbieding of in een bak zoals bij Bigbazar en de kleur is top?…dan koop ik hem….Ik lees alleen maar goede dingen over het merk…

 2. 4 juni 2014 / 14:58

  Fel knalkleurtje! Al draag ik zelf nooit rode nagellak… 🙂

 3. NailTalk
  4 juni 2014 / 14:01

  Dat is wat je noemt ROOD! Gaaf!

 4. Eline
  4 juni 2014 / 13:03

  Wauw hij is heel mooi en super “bright”! X Eline

 5. Romy
  3 juni 2014 / 23:49

  Oeh, wat een mooi kleurtje!

 6. Wendy
  3 juni 2014 / 23:41

  Wat een prachtige rode kleur. Ik ben echt gek op rode nagellak. En Essie is inderdaad een geweldig merk. <3

 7. Tess
  3 juni 2014 / 23:39

  Mooi kleurtje, ik ben gek op rood!

 8. Swatched
  3 juni 2014 / 22:09

  Ik hoor altijd goede dingen over Essie lakjes en inderdaad..soms kan je ze scoren met beste korting, maar zelfs voor de gewone prijs vind ik ze niet zo duur 🙂

 9. Eline
  3 juni 2014 / 20:55

  Wat een prachtig kleurtje, heel erg mooi!

 10. 3 juni 2014 / 20:49

  Mooi klassiek kleurtje. Wel jammer dat je camera zich vooral focust op het Essie flesje, in plaats van je nagels, hihi. 😉 Zelfs je camera kan z’n ogen niet van Essie af houden. 😛

  • Mariska
   4 juni 2014 / 09:21

   Klopt ja, moet ik nog even mee oefenen 🙂

 11. 3 juni 2014 / 20:48

  Wat een mooi, knallend rood kleurtje. Altijd leuk!

 12. 3 juni 2014 / 19:12

  Ik twijfel ook steeds vanwege de prijs. Hema bijvoorbeeld heeft bijna dezelfde kleurtjes maar dan een stuk goedkoper.. Dilemma. Misschien ga ik ooit overstag 😉 De foto’s vind ik heel mooi!

  • Mariska
   4 juni 2014 / 09:20

   Dank je wel Suzanne! 🙂

 13. Meike
  3 juni 2014 / 18:38

  Leuk kleurtje! Essie is echt heel fijn inderdaad. Bij Big Bazar hebben ze ook wel eens Essie in de aanbieding 🙂

  • Mariska
   4 juni 2014 / 09:20

   Klopt, deze heb ik ook bij Big Bazar vandaan! 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.