Essie Snap Happy

door Mariska

Vandaag weer een nagellak swatch op de blog, worden jullie er al gek van? 😉 Dit keer een mooie lak van Essie. Een lak die heel erg mooi rood is. De foto’s heb ik met mijn 50mm lens gemaakt en met het +2 close up filter daarop om te kijken of dat mooier zou worden van dichtbij. De kleuren heb ik wel een beetje aan moeten passen om de ‘werkelijke kleur’ te laten zien. Moeilijk hoor! Oordeel zelf… Essie Snap Happy!

Essie Shades On & Pool Service

Essie Snap Happy

essie snap happy


Sowieso ben ik erg fan van het merk Essie. Eerder kocht ik er nooit iets van, omdat ik er niet ‘zoveel’ geld voor uit wilde geven voor een lakje. Op een gegeven moment zag ik het met 50% en 30% korting en toen nam ik mijn eerste lakjes mee. Over de kwaliteit ben ik super tevreden! Op de foto’s draag ik dan wel 2 laagjes, maar met 1 laagje kom je ook makkelijk weg. De dekking is zo goed! Ook brengt hij fijn aan, is de substantie fijn en is het kwastje ook erg fijn. Oh ja, hij droogt ook snel én dat zonder sneldrogende top coat. Aanrader!

De foto’s

Natuurlijk hoop ik, dat jullie op een paar schoonheidsfoutjes na, de foto’s ook weer mooi vinden om te zien! Tips en/of opmerkingen zijn altijd welkom natuurlijk. Wat vind je mooi, wat vind je minder mooi?

essie snap happy
essie snap happy

Mijn mening

Mijn mening is dat iedereen eigenlijk eens een keer minstens 1 lakje moet gebruiken om te testen van Essie, om te zien wat voor een fijn merk het is. Echt, als je het te duur vind, kijk dan eens bijvoorbeeld bij DA. Zij hebben geregeld korting op lakjes van Essie van 30% tot 50% korting. Meestal zijn dit van de verlopen collecties, maar hey, daar zitten ook zeker mooie kleuren tussen! Als je een lakje koopt zonder korting dan is deze ongeveer €11,00. Essie is ook te koop bij bol.com

Lees ook:
Essie After Sex
Essie Peach side babe

Gerelateerde artikelen

23 reacties

Petra 5 juni 2014 - 19:31

Zelf heb ik nog nooit een lakje van Essie gekocht, en dat is simpel weg omdat ik de lakjes te duur vind….maar zie ik een lakje in de aanbieding of in een bak zoals bij Bigbazar en de kleur is top?…dan koop ik hem….Ik lees alleen maar goede dingen over het merk…

Reageer
Julie 4 juni 2014 - 14:58

Fel knalkleurtje! Al draag ik zelf nooit rode nagellak… 🙂

Reageer
NailTalk 4 juni 2014 - 14:01

Dat is wat je noemt ROOD! Gaaf!

Reageer
Simone 4 juni 2014 - 13:52

Mooi kleurtje!

Reageer
Eline 4 juni 2014 - 13:03

Wauw hij is heel mooi en super “bright”! X Eline

Reageer
Romy 3 juni 2014 - 23:49

Oeh, wat een mooi kleurtje!

Reageer
Wendy 3 juni 2014 - 23:41

Wat een prachtige rode kleur. Ik ben echt gek op rode nagellak. En Essie is inderdaad een geweldig merk. <3

Reageer
Tess 3 juni 2014 - 23:39

Mooi kleurtje, ik ben gek op rood!

Reageer
femketje 3 juni 2014 - 22:22

mooi kleurtje 😀

Reageer
Swatched 3 juni 2014 - 22:09

Ik hoor altijd goede dingen over Essie lakjes en inderdaad..soms kan je ze scoren met beste korting, maar zelfs voor de gewone prijs vind ik ze niet zo duur 🙂

Reageer
Eline 3 juni 2014 - 20:55

Wat een prachtig kleurtje, heel erg mooi!

Reageer
Lisanne 3 juni 2014 - 20:49

Mooi klassiek kleurtje. Wel jammer dat je camera zich vooral focust op het Essie flesje, in plaats van je nagels, hihi. 😉 Zelfs je camera kan z’n ogen niet van Essie af houden. 😛

Reageer
Mariska 4 juni 2014 - 09:21

Klopt ja, moet ik nog even mee oefenen 🙂

Reageer
Dionne 3 juni 2014 - 20:48

Wat een mooi, knallend rood kleurtje. Altijd leuk!

Reageer
Jaimy en Laura 3 juni 2014 - 20:46

Mooie kleur! Essie is één van mijn favoriete nagellak merken.

Reageer
Bianca 3 juni 2014 - 20:18

Mooie klassieke rode kleur 🙂

Reageer
Bertine 3 juni 2014 - 19:34

wat een prachtige klassiek rode kleur!

Reageer
Manon 3 juni 2014 - 19:16

Wat een mooie kleur

Reageer
Suzanne 3 juni 2014 - 19:12

Ik twijfel ook steeds vanwege de prijs. Hema bijvoorbeeld heeft bijna dezelfde kleurtjes maar dan een stuk goedkoper.. Dilemma. Misschien ga ik ooit overstag 😉 De foto’s vind ik heel mooi!

Reageer
Mariska 4 juni 2014 - 09:20

Dank je wel Suzanne! 🙂

Reageer
Meike 3 juni 2014 - 18:38

Leuk kleurtje! Essie is echt heel fijn inderdaad. Bij Big Bazar hebben ze ook wel eens Essie in de aanbieding 🙂

Reageer
Mariska 4 juni 2014 - 09:20

Klopt, deze heb ik ook bij Big Bazar vandaan! 🙂

Reageer

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.