Essie Snap Happy

by Mariska
essie snap happy

banner passief inkomen membership rowena rousseau

Vandaag weer een nagellak swatch op de blog, worden jullie er al gek van? 😉 Dit keer een mooie lak van Essie. Een lak die heel erg mooi rood is. De foto’s heb ik met mijn 50mm lens gemaakt en met het +2 close up filter daarop om te kijken of dat mooier zou worden van dichtbij. De kleuren heb ik wel een beetje aan moeten passen om de ‘werkelijke kleur’ te laten zien. Moeilijk hoor! Oordeel zelf… Essie Snap Happy!

Essie Shades On & Pool Service

Essie Snap Happy

essie snap happy


Sowieso ben ik erg fan van het merk Essie. Eerder kocht ik er nooit iets van, omdat ik er niet ‘zoveel’ geld voor uit wilde geven voor een lakje. Op een gegeven moment zag ik het met 50% en 30% korting en toen nam ik mijn eerste lakjes mee. Over de kwaliteit ben ik super tevreden! Op de foto’s draag ik dan wel 2 laagjes, maar met 1 laagje kom je ook makkelijk weg. De dekking is zo goed! Ook brengt hij fijn aan, is de substantie fijn en is het kwastje ook erg fijn. Oh ja, hij droogt ook snel Ă©n dat zonder sneldrogende top coat. Aanrader!

De foto’s

Natuurlijk hoop ik, dat jullie op een paar schoonheidsfoutjes na, de foto’s ook weer mooi vinden om te zien! Tips en/of opmerkingen zijn altijd welkom natuurlijk. Wat vind je mooi, wat vind je minder mooi?

essie snap happy
essie snap happy
essie snap happy4 » DoorMariska
essie snap happy5 » DoorMariska

Mijn mening

Mijn mening is dat iedereen eigenlijk eens een keer minstens 1 lakje moet gebruiken om te testen van Essie, om te zien wat voor een fijn merk het is. Echt, als je het te duur vind, kijk dan eens bijvoorbeeld bij DA. Zij hebben geregeld korting op lakjes van Essie van 30% tot 50% korting. Meestal zijn dit van de verlopen collecties, maar hey, daar zitten ook zeker mooie kleuren tussen! Als je een lakje koopt zonder korting dan is deze ongeveer €11,00. Essie is ook te koop bij bol.com

Essie Snap Happy lijkt niet meer te koop te zijn helaas. Gelukkig zijn er wel mooie andere alternatieven.

Lees ook:
Essie After Sex
Essie Peach side babe

Related Posts

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.