Essie Ski Chic winter 2015

by Mariska
essie ski chic winter 2015

banner passief inkomen membership rowena rousseau

Essie heeft eerder de Essie Taking Center Stage Fall 2015 collectie uitgebracht en nu is het alweer tijd voor de Essie Ski Chic winter 20015 collectie. Weer 6 prachtige kleuren waarvan er zeker een aantal favorieten bij zitten. Je vind rode tinten, 2 lichte kleuren en 2 echte eye catchers. Ik laat in dit artikel alle 6 de nieuwe kleuren zien uit de Essie Ski Chic winter 2015 collectie.

Lees ook: Essie Miss Fancy Pants

Ik ben tevreden over de foto’s, heb wat nieuwe dingen geprobeerd. De laatste foto’s zijn iets minder omdat ik die kleuren anders niet mooi in beeld kreeg.

Essie Ski Chic Haute Tub

essie ski chic winter 2015
essie ski chic winter 2015

Laat ik maar direct met een van mijn favorieten beginnen en dat is Haute Tub! Het is een donkere lak die echt wel pikzwart is en waar hele mooie paarse shimmer in verwerkt zit. Dit lakje dekt in 1 laagje en lakt ook erg fijn. Zelf vind ik dit soort kleuren heel erg mooi, net als bijvoorbeeld Frock ’n Roll die in de herfstcollectie zit. Je moet wel van het donkere houden maar juist met die paarse shimmer erin maakt het best speciaal.

Essie Ski Chic Apres-Chic

essie ski chic winter 2015
essie ski chic winter 2015
essie ski chic winter 2015

En ook dit is echt een super mooie lak! Hij was lastig op de foto te zetten omdat door de lampen en de flits het nogal weerkaatste, vandaar de nog wat donkerdere foto als derde. Deze lak is op en top zilver en glittert er op los. Het is niet echt het folie effect omdat je de glitter wel echt ziet zitten. De lak lakt echt perfect in één laagje, dekt ook in één laagje en droogt ook best wel snel op. Deze vind ik ook prachtig en vind hem eigenlijk ook erg leuk voor de winter. Wat mij betreft past hij prima in de collectie.

Shall we Chalet?

essie ski chic winter 2015
essie ski chic winter 2015

Dit is wel een rode tint in mijn ogen maar is niet rood rood om het zo maar te zeggen. Het is een beetje een mengeling tussen rood, bordeaux en een bruintint. Heel apart maar wel leuk draagbaar al zou ik hem eerder toch in een herfst collectie vinden passen. De lak dekt op zich in één laagje maar een tweede laagje maakt het mooi af. Met de structuur van de lak had ik eigenlijk wel een beetje een probleem. Het leek namelijk wat dikker dan de andere lakken waardoor ik hem een aantal keer opnieuw heb moeten aanbrengen om het er mooi uit te laten zien.

Altitude Attitude

essie ski chic winter 2015
essie ski chic altitude attitude 1 » DoorMariska

Dit is dan de tweede rode tint die in de Essie Ski Chic collectie te vinden is. Ook deze is niet het klassieke rood maar neigt meer naar frambozenrood. Vind ik ook erg mooi altijd! Dekt toch wel in twee laagjes, een is net te kort en je ziet de tips van je nagels erdoorheen. Twee laagjes is dus echt aan te raden. Deze lakte wel prima!

Peak Show

essie ski chic peak show » DoorMariska
essie ski chic peak show 1 » DoorMariska

Peak Show lijkt op de foto’s wel een beetje wit maar dat is hij net niet. Er zit namelijk een hele lichtroze gloed overheen. Deze foto’s heb ik expres wat donkerder gelaten qua huidskleur en ook zonder flits gemaakt omdat de kleur anders niet goed over kwam. Nu kun je nog een beetje zien hoe hij eruit ziet. Het lakken was echt verschrikkelijk! Op een of andere manier vond ik de substantie totaal niet fijn en leek het misschien wel een beetje stroperig. Je hebt wel twee lagen nodig en de kans bestaat dat het dan nog niet goed dekt. Als je een derde laag nog aanbrengt dan wordt het waarschijnlijk niet mooi, tenminste dat was bij mij zo. Kleur is wel grappig, maar qua substantie vind ik hem totaal niet fijn.

Virgin Snow

essie ski chic winter 2015
essie ski chic virgin snow 1 » DoorMariska

En dan de laatste van de Essie Ski Chic collectie en dat is Virgin Snow. Dit is best een koele kleur die mij wel aan de winter doet denken. Naar mijn idee zit hij een beetje tegen lichtpaars aan en aan de andere kant toch een lichte blauwe tint. Wederom lakte dit lakje helemaal niet fijn en moest ik mijn best doen om het goed op mijn nagels te krijgen. De substantie leek een beetje hetzelfde als Peak Snow, erg jammer. Voor een goede dekking heb je wel twee laagjes nodig.

Info en verkrijgbaarheid

Je vind deze lakjes van Essie Ski Chic onder andere bij bol.com en de prijzen variëren daar. De adviesprijs is €9,99 maar kan dus hoger zijn omdat het bedrijf die het verkoopt dit zelf mag bepalen. Ook bij DA vind je vaak Essie nagellak! Hij zou al verkrijgbaar moeten zijn ook. De Essie lakjes bevatten 13.5ml aan product.

Lees ook:
ESSIE SPRING 2017
China Glaze Shocking Pink
Stamping – Nail Art

Related Posts

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.