Essie Beyond Cozy

by Mariska
essie beycond cozy

banner passief inkomen membership rowena rousseau

Ook ik heb een aantal lakjes gescoord van Essie waaronder de prachtige Leading Lady die ik weggeef in een winactie, maar ook onder andere deze prachtige zilveren lak, Essie Beyond Cozy. Deze heb ik op eerdere blogs al voorbij zien komen in swatches en wist meteen dat ik deze absoluut wilde hebben! Ik vind hem super mooi! Heb twee foto’s gemaakt waarop je goed kunt zien hoe mooi die is.
Ik zou zeggen, als je hem ziet bij de Big Bazar (waar ze nu met veel korting zijn!) neem hem dan mee. Je krijgt geen spijt!

Lees ook: Essie After Sex, nagellak voor kerst?

Essie beyond cozy

essie beyond cozy
essie beyond cozy

Hij lakt erg fijn en dekt in twee laagjes. Een laagje dekt hij niet volledig en zie je dus je nagel er doorheen. Wel ben ik een beetje verbaasd over de snelle droogtijd van dit lakje. Voor mijn gevoel zat hij er nog maar heel kort op voor ik alles weer kon doen. Bijvoorbeeld naar de wc.. de rits.. en de knoop.. je snapt me 😉

Deze heb ik trouwens niet bij Big Bazar gekocht, maar bij beautyvoordeelshop.nl waar er ook een aantal van Essie te koop zijn voor een leuke prijs. Iets duurder dan Big Bazar, maar alsnog een fijne prijs. Trouwens, ze hebben daar veel meer mooie en leuke kleuren nu, dus neem nog even een kijkje 🙂
Ik betaalde voor Beyond Cozy €6,14 en ook voor Leading Lady. Essie koop je bij bol.com.

Lees ook:
Essie leading lady

Wat vinden jullie van dit lakje?

Related Posts