Essence The night of magic – essence advent kalender dag 4

by Mariska Groot

En we zijn bij dag 4 aanbeland van de Essence advent kalender voor dit jaar. Vergeleken met de vorige drie lakjes Essence see you in my dreams (Galaxy lights top coat), Essence Sweet caramel sweets en Essence Do you hear the jingle bells? is dit wel een heel ander lakje. De vorige waren meer glitterig en goudachtig en deze is dus heel erg donker! Essence The night of magic is namelijk een hele donkerblauwe nagellak. Dit vind ik altijd wel heel erg mooi en volgens mij heb ik zo’n eentje niet in mijn stash. Je moet er van houden!

Essence The night of magic

essence the night of magic


Essence The night of magic vind ik heel mooi en de kleur is echt diep donkerblauw. Zelf vind ik dit een hele mooie kleur voor de herfst en de winter en buiten dat hou ik gewoon erg van de wat donkerdere kleuren op mijn nagels. Het valt dan zo lekker op dat je nagellak op hebt 🙂 In tegenstelling tot twee voorgaande lakken bevat deze lak geen glitter of shimmer en is het echt een creamy lak zonder poespas. Op de foto heb ik maar een laagje op en het viel mij direct op dat hij ook nog eens goed dekt met die ene laag. Ook droogt hij redelijk snel wat toch ook een groot pluspunt is.

essence the night of magic
essence the night of magicHoewel ik dit niet echt een lakje voor de kerst vind, vind ik de naam The night of magic wel heel erg leuk bedacht. Qua naam past hij er wel helemaal bij. Kerst is toch altijd een magisch feest en dat zal altijd wel zo blijven.
Essence The night of magic is niet los te koop en zit, voor zover ik weet, alleen in deze advent kalender.

Tip: Ik kocht deze Essence advent kalender voor €19,99 bij Trekpleister in Purmerend! Wellicht zijn ze bij verschillende filialen nog aanwezig 🙂

Lees ook:
Essence Made with love – essence advent kalender dag 6 + 7
Essie After Sex, nagellak voor kerst?
Essence the little x-mas factory super rich hand cream review

Related Posts

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.