Essence Sweet caramel sweets – essence advent kalender dag 2

by Mariska
essence sweet caramel sweets

banner passief inkomen membership rowena rousseau

Gisteren hebben jullie de mooie Essence See you in my dreams galaxy lights top coat kunnen zien uit de advent kalender van dit jaar. Dan is het nu tijd voor voor het tweede lakje uit de kalender. Dit keer is het Essence Sweet caramel sweets. Het is geen top coat dit keer, maar een nude creamy lak zonder verdere poespas. Je moet er van houden! Zelf moet ik er nog best aan wennen…

Lees ook: Essence wake up & make-up producten

Essence Sweet caramel sweets

De naam Essence Sweet caramel sweets is zeker wel een naam die bij deze lak past, gezien de kleur van de nagellak. Hij doet mij ook echt denken aan caramel. Je kunt er dan ook wel bij bedenken dat het een echte nude lak is. Nude lak kan heel erg mooi staan, maar zelf zou het niet mijn eerste keus zijn. Hij is niet heel licht en neigt toch wel een beetje naar lichtbruin. Je ziet hieronder twee foto’s die gemaakt zijn met een net andere lichtinval. Zo zie je prima hoe nude of lichtbruin die eigenlijk is 🙂

essence sweet caramel sweets
essence sweet caramel sweets 2 » DoorMariskaHet is absoluut een lak waar je van moet houden, maar die wel heel chique kan staan. Een nude lak geeft ook vaak gewoon een mooie verzorgde indruk zonder al teveel poespas. Een leuke toevoeging vind ik het wel en als ik al voor deze lak zou kiezen, dank denk ik dat ik hem zou opleuken met een mooie top coat.
Enige nadeel van dit lakje is dat hij niet volledig dekt in een laag. Vele lakjes hebben dan niet maar zelf vind ik dit jammer. Met een tweede laagje eroverheen dekt hij wel prima en zie je ook de tips van je nagels niet meer. Met een enkel laagje zie je wat kale plekjes op je nagels en zie je ook de tips van je nagels er doorheen.

Wederom is deze Essence Sweet caramel sweets niet los verkrijgbaar en zat hij in de Essence advent kalender van 2015. Hij is zelfs speciaal gemaakt voor de Essence advent kalender!

Lees ook:
essence hug me it’s cold outside hand cream set
Essence Perfect match & # lucky

Related Posts

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.