Essence Sweet caramel sweets – essence advent kalender dag 2

essence sweet caramel sweets

Gisteren hebben jullie de mooie Essence See you in my dreams galaxy lights top coat kunnen zien uit de advent kalender van dit jaar. Dan is het nu tijd voor voor het tweede lakje uit de kalender. Dit keer is het Essence Sweet caramel sweets. Het is geen top coat dit keer, maar een nude creamy lak zonder verdere poespas. Je moet er van houden! Zelf moet ik er nog best aan wennen…

Lees ook: Essence wake up & make-up producten

Essence Sweet caramel sweets

essence sweet caramel sweets

De naam Essence Sweet caramel sweets is zeker wel een naam die bij deze lak past, gezien de kleur van de nagellak. Hij doet mij ook echt denken aan caramel. Je kunt er dan ook wel bij bedenken dat het een echte nude lak is. Nude lak kan heel erg mooi staan, maar zelf zou het niet mijn eerste keus zijn. Hij is niet heel licht en neigt toch wel een beetje naar lichtbruin. Je ziet hieronder twee foto’s die gemaakt zijn met een net andere lichtinval. Zo zie je prima hoe nude of lichtbruin die eigenlijk is 🙂

essence sweet caramel sweetsHet is absoluut een lak waar je van moet houden, maar die wel heel chique kan staan. Een nude lak geeft ook vaak gewoon een mooie verzorgde indruk zonder al teveel poespas. Een leuke toevoeging vind ik het wel en als ik al voor deze lak zou kiezen, dank denk ik dat ik hem zou opleuken met een mooie top coat.
Enige nadeel van dit lakje is dat hij niet volledig dekt in een laag. Vele lakjes hebben dan niet maar zelf vind ik dit jammer. Met een tweede laagje eroverheen dekt hij wel prima en zie je ook de tips van je nagels niet meer. Met een enkel laagje zie je wat kale plekjes op je nagels en zie je ook de tips van je nagels er doorheen.

Wederom is deze Essence Sweet caramel sweets niet los verkrijgbaar en zat hij in de Essence advent kalender van 2015. Hij is zelfs speciaal gemaakt voor de Essence advent kalender!

Lees ook:
essence hug me it’s cold outside hand cream set
Essence Perfect match & # lucky

8 Reacties

 1. 5 december 2015 / 12:29

  Ik vind het een erg mooi kleurtje, iets wat ik echt vaak op mijn nagels zou kunnen dragen omdat het lekker basic is! 🙂
  Lees het laatste blogbericht van Rilana – Recept: Maizena koekjesMy Profile

 2. 3 december 2015 / 19:10

  ht is inderdaad wel een kleurtje waar je even aan moet wennen,maar eigenlijk vind ik hem ook wel erg mooi….
  Lees het laatste blogbericht van Petra – Even een denkmomentjeMy Profile

 3. Daphne
  3 december 2015 / 07:45

  Ik ben zelf ook niet heel erg van de nude kleuren, het staat mij vaak niet. Toch kan het inderdaad wat je zegt wel heel mooi staan.
  Lees het laatste blogbericht van Daphne – Nailart: White Amethyst.My Profile

 4. 3 december 2015 / 06:59

  Ik hem heel mooi, alleen ik denk dat hij mij niet staat

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.