essence sponge nail caring oil

by Mariska
essence sponge nail caring oil

banner passief inkomen membership rowena rousseau

In mijn 1+1 Kruidvat shoplog liet ik al zien dat ik deze Essence sponge nail caring oil had besteld. Eerst dacht ik, omdat ik niet goed had gekeken, dat het dus hetzelfde was als de Essence sponge nail polish remover, haha! Lijkt er qua pot en spons aan de binnenkant heel erg op hoor. Maar goed, nu ga ik het hebben over een verzorgend middel in plaats van een nagellak remover.

Lees ook: Cien nagellak remover zonder aceton

essence sponge nail caring oil

Essence sponge nail caring oil

essence sponge nail caring oil

De essence sponge nail caring oil zit dus in een pot die je gemakkelijk vast houdt wat ik heel prettig vind. Hij is oranje van kleur en aan de voorkant zie je staat dat het om een verzorgend product gaat en niet om de nagellak remover die ik eerder zei. En ik was er erg benieuwd naar dus ik bestelde hem. Wel fijn als je vaak nagellak swatches maakt en het er steeds weer af moet poetsen. Dit zegt Kruidvat:

Doe je vingers een voor een aan in de opening van deze Essence Quick & Easy Nail Caring Oil Spons. De spons bevat amandel- en arganolie, die je nagels en nagelriemen verzorgen en hydrateren. Er blijft geen vettig laagje achter op je nagels.

essence sponge nail caring oil

Zoals je ziet zit er van binnen net zo’n makkelijk spons als bij de nagellak remover. Zelf vind ik dit fijn en heb ik nog geen punten kunnen ontdekken waarom ik deze spons niet fijn vind. Nu is het wel zo dat ik hem bij de nagellak remover rond draai en dat doe ik bij deze essence sponge nail caring oil niet. Eigenlijk is met iedere vingen één dip in het potje voldoende.

essence sponge nail caring oil

Dit is hoe mijn nagels en nagelriemen eruit zien als ze wel wat verzorging kunnen gebruiken.

essence sponge nail caring oil

En dit is hoe het eruit ziet als ik mijn vingers een voor een in de pot dip. In eerste instantie lijken ze wel vet maar zoals essence ook beloofd laat het geen vette laag achter. Wat mij wel ook direct opviel is dat hij lekker ruikt. Ga nu niet direct met je neus boven die pot hangen want dan is het nog steeds heel sterk, maar als het op je nagels en nagelriemen zit ruikt het heel verzorgend en zacht vind ik. Geen nare geur dus!

Wat ik zelf altijd nog even doe is het laagje uitsmeren en masseren op mijn nagelriemen. Dan wordt het wel net iets beter verdeeld ook nog.

essence sponge nail caring8 » DoorMariska
essence sponge nail caring5 » DoorMariska
essence sponge nail caring3 » DoorMariska

Zoals je hierboven kunt zien zit er dus arganolie in en amandelolie. Twee oliën die bekend staan om de verzorgende werking. Ik heb ook het idee dat dit spul ook echt goed zijn werk doet en dat is fijn. Eindelijk een belofte die waar gemaakt wordt. Ook zit er parfum in en dat zal de geur verklaren. Zelf vind ik dit niet vervelend.

De Essence sponge nail caring oil is verkrijgbaar bij Kruidvat en kost €2,99. Prima prijs als je het mij vraagt.

Conclusie

Het is prima spul en het werkt heel erg fijn. Zelf was ik zo’n soort potje al gewend door de nagellak remover die ik ook van Essence gebruik. Mijn nagelriemen en nagels ruiken lekker en zien er verzorgd uit als ik dit op mijn nagels heb. Wat enorm fijn is voor deze prijs! Ik raad hem dan ook zeker aan als je op zoek bent naar een fijne nagelverzorging met een fijne geur.

Lees ook:
Essence glitter in the air nail polish remover gel
Primark nagellak remover review

Kennen jullie deze essence spong nail caring oil al?

Related Posts

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.