Essence See you in my dreams galaxy lights top coat – essence adventkalender dag 1

essence see you in my dreams galaxy lights top coat

Vorig week heb ik mezelf de Essence adventkalender 2015 cadeau gedaan! Niet eerder kocht ik zo’n kalender maar leek me toch erg leuk deze aan te schaffen. Hij was te vinden bij de Trekpleister in Purmerend voor €19,99. Goed, nu ga ik dus de lakjes laten zien die erin zitten. Dit ga ik per dag doen! Zelf dacht ik dat dit bij iedereen hetzelfde was, maar dat is dus niet zo. Wat ik begrijp is dat iedereen een andere volgorde heeft 🙂 leuk! Ik ga aftrappen met Essence See you in my dreams Galaxy Lights top coat. Een prachtige top coat die ik nog niet eerder had gezien en waarvan ik nog geen soortgelijke heb in mijn stash.

Lees ook: Nail Art Hibiscus Roze

Essence See you in my dreams Galaxy Lights top coat

essence see you in my dreams galaxy lights top coat


Essence See you in my dreams Galaxy Lights top coat is een super mooie top coat! Wat mij betreft doet hij zijn naam ook echt eer aan. Zelf heb ik hem nog niet geprobeerd als top coat maar wel gewoon direct op mijn nagels. Ook dan zie je het effect wel goed en geeft het je nagels gewoon een mooie glans (met glittertjes!) en heb je als het ware een blanke nagellak met nét ietsje meer. Staat heel lief maar ook heel er chique. Natuurlijk heb ik foto’s gemaakt van de lak op mijn nagels, al was dat best nog een lastig klusje..

essence see you in my dreams galaxy lights top coat
essence see you in my dreams galaxy lights top coatOf dit Essence See you in my dreams Galaxy Lights top coat een lak is die ik vaak zal gaan dragen? Nee, ik denk het niet. Ik hou meer van de wat opvallendere kleuren. Wel denk ik dat deze heel mooi staat boven op een donkere lak, bijvoorbeeld een zwarte. Denk dat je dan een heel mooi effect kunt creëren.

Lees ook:
Geometric Peachy Nail Art
Nude Marble Nail Art

Deze top coat zit exclusief in de Essence advent kalender van 2015 en is niet los te koop.

10 Reacties

 1. 12 december 2015 / 14:45

  Mooie topcoat! Ik denk inderdaad dat deze over een donker lakje erg mooi zal zijn! Zo los zou ik deze hooguit dragen naar bijvoorbeeld een sollicitatie gesprek of als je een baan hebt waar je geen opvallende nagellak mag dragen
  Lees het laatste blogbericht van Roxanne – Strike a Pose oktober 2015My Profile

 2. 5 december 2015 / 12:30

  Aah die is echt mooi! Ik twijfel steeds meer of ik de kalender ook maar ga aanschaffen haha, zag hem namelijk gister nog in de winkel staan..
  Lees het laatste blogbericht van Rilana – Recept: Maizena koekjesMy Profile

 3. Miranda
  4 december 2015 / 13:49

  Wat een mooie topcoat!

 4. Daphne
  2 december 2015 / 21:04

  Tot nu toe zie ik bij iedereen wat anders , erg leuk! Ik heb na 2 dagen 2 topcoats eruit gehaald ben benieuwd wat ik morgen aan tref.
  Lees het laatste blogbericht van Daphne – Essence Advent kalender: Dag 2.My Profile

 5. 2 december 2015 / 21:04

  Wauw, erg mooie nagellak! Ik houd van basic, dus dit zou een perfecte zijn voor de kerst

 6. Chantalle
  2 december 2015 / 20:56

  Wat een leuke top coat!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.