Essence ombre top coat Candy cane lemonade – essence advent kalender dag 5

door Mariska
essence ombre top coat candy cane lemonade

banner passief inkomen membership rowena rousseau

Ooit had ik wel eens een ombre top coat van Essence voorbij zien komen, maar wekte niet echt mijn interesse moet ik zeggen. Wel was ik verrast dat ik Essence ombre top coat Candy cane lemonade vond ik de Essence advent kalender op dag 5. Het product had ik dan ook niet in mijn bezit en was nu wel benieuwd of het ook echt werkt. Wat ik mij kan herinneren is dat de reviews die ik heb gelezen over een soort gelijke ombre top coat niet heel lovend waren. We zullen zien!

Lees ook: Essence Do you hear the jingle bells? – essence advent kalender dag 3

Essence ombre top coat Candy cane lemonade


Essence ombre top coat Candy cane lemonade is een beetje een waterig product, tenminste dat lijkt als je beweegt met het flesje. De structuur is dan ook best anders dan een stevige normale blanco top coat. Hij is wat rood / donker roze van kleur en dat zie je dan ook uiteindelijk op je nagels. Het is de bedoeling dat je een lichte kleur lak als basis neemt, en daarna laag voor laag, deze top coat eroverheen aanbrengt.

Zelf heb ik een witte nagellak gebruikt omdat ik die mooi licht vond en een goede lak om deze ombre top coat mee uit te proberen. Van de witte nagellak heb ik twee laagjes aangebracht om hem goed te laten dekken zodat je mijn nagels er niet doorheen zou zien. Vervolgens ben ik begonnen met mijn wijsvinger waar ik één laagje top coat overheen aanbracht, bij mijn middelvinger twee laagjes, bij mijn ringvinger drie laagjes top coat en vervolgens op mijn pink vier laagjes. Het is zaak om iedere laag top coat goed te laten drogen voor je de nieuwe aanbrengt.

essence ombre top coat


En hier zie je het resultaat. Dus van links naar rechts: één laag top coat, twee lagen top coat, drie lagen top coat en vier lagen top coat. Op zich is het best leuk uitgevonden, maar zelf ben ik er niet zo heel enthousiast over. Dat komt niet per se door het product, maar ik heb gewoon niets met deze ombre nagels (trend?) die er is of is geweest. Denk ook dat je alleen dit soort kleuren ombre top coat kunt gebruiken bij een witte nagellak als basis, omdat je anders totaal de kleur van de top coat verliest.

De naam, Candy cane lemonade vind ik wel heel erg leuk gekozen! Past mooi bij de aankomende feestdagen! Deze Essence ombre top coat is niet verkrijgbaar in de winkel, maar je hebt wel alternatief bij Kruidvat. Dat is namelijk de Blurry Up! Pastel Ombré top coat voor €1,99, mocht je benieuwd zijn en kijken of het iets voor je is 🙂

Lees ook:
Essence Kiss under the mistletoe – essence advent kalender dag 8
Essence Sweet caramel sweets – essence advent kalender dag 2

Related Posts

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.