essence matt effect lipgloss – Silky Red

door Mariska

banner passief inkomen membership rowena rousseau

In het makeup tasje van Essence zat ook een mooie rode lipgloss met een matt effect. Hier was ik erg benieuwd naar. Deze heb ik vandaag opgedaan en besloot dat ik er een artikel over ging maken. Je kunt hem nu namelijk winnen 😉 het is een hele mooie fel rode lipgloss die echt heel erg opvalt. Je moet er van houden, maar ik vind hem echt heel erg leuk! De foto’s zijn gemaakt met mijn nieuwe camera.

Lees ook: Jeffree Star Velvet Trap lipstick The Perfect Red

Essence matt effect lipgloss – Silky Red

Hij zat dus in het Essence makeup tasje die bij Trekpleister eenmalig te verkrijgen was. Ik was er benieuwd, net als de vorige lipgloss, hoe dat nu precies zou staan. Ik vind deze ook erg leuk! De andere was meer framboos kleur en deze is echt heel erg rood. Hij heeft ook echt het matte effect en dat vind ik juist zo leuk. Als je het opendraait komt er een heerlijk geur (vind ik!) je tegemoet. Ik moet erg denken aan karamel en dat is echt heerlijk!

Longlasting, silke lipcream for a soft matt finish.
mat = een must! als je van deze lip trend houdt, zijn de zijdezachte, matte, langhoudende lipglosses ideaal voor jou. de lichte mousse-achtige texture houdt urenlang op de lippen zonder ze uit the drogen. bijzonder gemakkelijk in gebruik dankzij de platte applicator.

Op de volgende foto’s zie je de essence matt effect lipgloss – Silky Red op mijn lippen. Duidelijk te zien dat ik nog even moet oefenen met het mooie aanbrengen, haha! Alhoewel ik wel denk dat je er een goed beeld van krijgt van hoe hij er uit ziet. Misschien dat ik eens een full face moet maken, maar of ik dat durf?

Ingrediëntenlijst

HYDROGENATED DIDECENE, TALC, POLYBUTENE, SILICA DIMETHYL SILYLATE, CERA ALBA (BEESWAX), DIMETHICONE, DIMETHICONE/VINYL DIMETHICONE CROSSPOLYMER, DISTEARDIMONIUM HECTORITE, C26-28 ALKYL DIMETHICONE, SODIUM SACCHARIN, PENTAERYTHRITYL TETRA-DI-T-BUTYL HYDROXYHYDROCINNAMATE, AROMA (FLAVOR), COUMARIN, MAY CONTAIN: CI 15850 (RED 6/RED 7 LAKE), CI 19140 (YELLOW 5 LAKE), CI 42090 (BLUE 1 LAKE), CI 77491, CI 77492, CI 77499 (IRON OXIDES), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE).

Informatie

Deze is te verkrijgen bij zowel Kruidvat als Trekpleister met een uitgebreid Essence schap. Het heeft een fijne zachte applicator en bevat 4.5ml aan product. Als je deze kleur toch te fel vind zijn er nog twee andere kleuren te verkrijgen 05 Velvet Rose en 06 Soft Nude.
De prijs ligt meestal tussen de €3,00 en €4,00 wat lekker budget is.

Wat vind je van deze lipgloss? En uiteraard van de foto’s 😉 ?

Related Posts

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.