Shop mijn favorieten

Hema Amber & Cedarwood eau de parfum (vegan)
Bath & Body Works Pumpkin Snickerdoodle
Versace Crystal Noir
Dior Addict
Chanel Coco
Narciso Rodriguez Narciso
The Kelly Family 25 years later live
Dolce & Gabbana The One eau de parfum
YSL Manifesto
Hema Amber & Cedarwood eau de parfum (vegan)
Bath & Body Works Pumpkin Snickerdoodle
Versace Crystal Noir
Dior Addict
Chanel Coco
Narciso Rodriguez Narciso
The Kelly Family 25 years later live
Dolce & Gabbana The One eau de parfum
YSL Manifesto

essence matt effect lipgloss – Silky Red

In het makeup tasje van Essence zat ook een mooie rode lipgloss met een matt effect. Hier was ik erg benieuwd naar. Deze heb ik vandaag opgedaan en besloot dat ik er een artikel over ging maken. Je kunt hem nu namelijk winnen 😉 het is een hele mooie fel rode lipgloss die echt heel erg opvalt. Je moet er van houden, maar ik vind hem echt heel erg leuk! De foto’s zijn gemaakt met mijn nieuwe camera.

Lees ook: Jeffree Star Velvet Trap lipstick The Perfect Red

Essence matt effect lipgloss – Silky Red

Hij zat dus in het Essence makeup tasje die bij Trekpleister eenmalig te verkrijgen was. Ik was er benieuwd, net als de vorige lipgloss, hoe dat nu precies zou staan. Ik vind deze ook erg leuk! De andere was meer framboos kleur en deze is echt heel erg rood. Hij heeft ook echt het matte effect en dat vind ik juist zo leuk. Als je het opendraait komt er een heerlijk geur (vind ik!) je tegemoet. Ik moet erg denken aan karamel en dat is echt heerlijk!

Longlasting, silke lipcream for a soft matt finish.
mat = een must! als je van deze lip trend houdt, zijn de zijdezachte, matte, langhoudende lipglosses ideaal voor jou. de lichte mousse-achtige texture houdt urenlang op de lippen zonder ze uit the drogen. bijzonder gemakkelijk in gebruik dankzij de platte applicator.

Op de volgende foto’s zie je de essence matt effect lipgloss – Silky Red op mijn lippen. Duidelijk te zien dat ik nog even moet oefenen met het mooie aanbrengen, haha! Alhoewel ik wel denk dat je er een goed beeld van krijgt van hoe hij er uit ziet. Misschien dat ik eens een full face moet maken, maar of ik dat durf?

Ingrediëntenlijst

HYDROGENATED DIDECENE, TALC, POLYBUTENE, SILICA DIMETHYL SILYLATE, CERA ALBA (BEESWAX), DIMETHICONE, DIMETHICONE/VINYL DIMETHICONE CROSSPOLYMER, DISTEARDIMONIUM HECTORITE, C26-28 ALKYL DIMETHICONE, SODIUM SACCHARIN, PENTAERYTHRITYL TETRA-DI-T-BUTYL HYDROXYHYDROCINNAMATE, AROMA (FLAVOR), COUMARIN, MAY CONTAIN: CI 15850 (RED 6/RED 7 LAKE), CI 19140 (YELLOW 5 LAKE), CI 42090 (BLUE 1 LAKE), CI 77491, CI 77492, CI 77499 (IRON OXIDES), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE).

Informatie

Deze is te verkrijgen bij zowel Kruidvat als Trekpleister met een uitgebreid Essence schap. Het heeft een fijne zachte applicator en bevat 4.5ml aan product. Als je deze kleur toch te fel vind zijn er nog twee andere kleuren te verkrijgen 05 Velvet Rose en 06 Soft Nude.
De prijs ligt meestal tussen de €3,00 en €4,00 wat lekker budget is.

Wat vind je van deze lipgloss? En uiteraard van de foto’s 😉 ?

deel:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

15 Reacties

 1. Dana
  30 mei 2014 / 23:08

  Ik heb zelf de oude versie nog en de nieuwe, allebei onwijs goede producten en ik blijf ze graag gebruiken!

 2. 26 mei 2014 / 17:10

  Zelf ben ik niet zo van de rode lipkleuren, maar hij staat je wel goed!

 3. 24 mei 2014 / 23:41

  Thank you so much for the follow.
  Follow you back on bloglovin.
  Btw,I’m also on Instagram,maybe you like my account?
  Lovely greets from germany 😉

 4. Bianca
  24 mei 2014 / 23:13

  Mooie felrode kleur 🙂

 5. 24 mei 2014 / 18:26

  Dit is echt mijn favoriete rode kleur van het moment, vind het een hele mooie kleur!

 6. alexa
  24 mei 2014 / 18:03

  wauw wat staat ie je mooi!

 7. 24 mei 2014 / 16:19

  Ik vind hem niet echt mat als ik heel eerlijk ben. De kleur is wel mooi, dat wel. Rood is wel echt een oldtimer, maar blijft terugkomen voor jong en oud.

 8. Eline
  24 mei 2014 / 14:44

  Ik vind hem heel erg pretty!

 9. Romy | Big Cozy Sweater
  24 mei 2014 / 14:11

  Mooie gloss is dit, mooie foto’s met je nieuwe camera!

 10. merle
  24 mei 2014 / 14:05

  Oeh, mooie lipgloss.
  Lekker knal rood.

 11. Mariëlle
  24 mei 2014 / 13:46

  Ik vind hem mooi!

 12. 24 mei 2014 / 13:09

  Je hebt hele mooie foto’s gemaakt met je nieuwe camera! Zelf ben ik niet echt van de gloss maar meer van de lipstick. Liefs