Essence Made with love – essence advent kalender dag 6 + 7

door Mariska
essence made with love essence advent kalender

banner passief inkomen membership rowena rousseau

Ik loop een dagje achter met de Essence advent kalender, maar dat komt omdat er andere artikelen eerst waren ingepland. Eigenlijk ook stiekem een beetje omdat het accessoire wat op 6 december achter het deurtje zat, niet genoeg was om een artikel over te schrijven. Ik bedoel… een nagelvijltje.. Wat ga ik daar in zoveel woorden over schrijven? 😉 Maar hij is wel schattig en past precies bij de komende feestdagen, heel schattig! Al gebruik ik zo’n vijl eigenlijk nooit vind ik hem wel erg leuk en ga ik hem zeker bewaren. Handig zo’n pocket vijltje voor onderweg. En je vind Essence Made with love!

Lees ook: Essence Kiss under the mistletoe – essence advent kalender dag 8

Essence Made with love – essence advent kalender dag 6 + 7


Essence Made with love is de volgende lak die ik tegen kwam in mijn Essence advent kalender. Het is een super lichte nagellak die neigt naar wit, maar als je goed kijkt zit er een beetje een gloed overheen. Het is óf echt heel erg licht roze of het is een beetje een gebroken wit gloed. Zal vast aan mijn ogen liggen, maar ik zie het niet goed, haha. Moet zeggen dat ik dit soort lakjes ook eigenlijk nooit draag.

essence made with love essence advent kalender


De nagellak is ook heel erg dun van structuur en vind hem niet zo fijn lakken. Dit had ik ook al eens bij een hele lichte lak van Essie. Misschien ligt het wel aan bepaalde ingrediënten die gebruikt worden voor zo’n hele lichte kleur nagellak? Ik weet het niet. Essence Made with love dekt in ieder geval zeker niet in één laagje en heeft er minstens twee nodig zoals je ziet op de foto. Alhoewel hij met die twee lagen nog steeds niet helemaal volledig dekt, durfde ik het niet aan om nog een derde laag aan te brengen. Dat zou echt een rotzooi worden en er lelijk uit zien.

Ja de lak is op zich wel leuk, maar ik denk niet dat ik hem vaak zal dragen. Essence Made with love is daarentegen wel een hele mooie lichte kleur die me aan sneeuw doet denken. Leuke variatie als je terug kijkt op de nagellakken die al geweest zijn 🙂

Related Posts

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.