essence longlasting lipgloss matt Velvet Rose

door Mariska

banner passief inkomen membership rowena rousseau

Sinds kort heb ik weer een lipgloss ontdekt die een mooie nude is en ik vaak zou gaan dragen. De kleur vind ik echt heel mooi, simpel en altijd draagbaar. Ik heb het over Essence longlasting lipgloss Velvet Rose. Deze komt uit ’the matt’ collectie. Zoals je dus vast snapt zal deze kleur en lipgloss mat opdrogen op je lippen. Ik heb hem getest en laat hem vandaag zien. Ben ik blij? Of ben ik er niet blij mee?

Lees ook: Catrice infinite shine lipgloss Pink Twice

essence longlasting lipgloss matt Velvet Rose


mat = een must! als je van deze lip trend houdt, zijn de zijdezachte, matte, langhoudende lipglosses ideaal voor jou. de lichte mousse-achtige texture houdt urenlang op de lippen zonder ze uit the drogen. bijzonder gemakkelijk in gebruik dankzij de platte applicator.

essence longlasting lipgloss matt velvet rose


Wat mij allereerst opvalt is dat de lipgloss een – vind ik – nogal standaard applicator heeft. Zelf heb ik daar geen problemen mee. Ook valt mij direct de geur op. Deze is lekker en is zoet. Je moet van het zoete houden en ik hou ervan! Dat laatste vind ik een pluspunt. Ook zie je dat de essence longlasting lipgloss matt Velvet Rose een soort van matte structuur heeft.

essence longlasting lipgloss matt velvet rose

Uiteraard heb ik daar een swatch van gemaakt. Zowel op mijn lippen als mijn hand. Door de flits lijkt het misschien wat glimmend maar dat is in het echt wel veel minder. Hij is wel ietwat mat, maar niet zo mat als ik had gehoopt. Zelf vind ik mat heel erg mooi en ik had dan ook gehoopt, zoals de naam zegt, dat essence longlasting lipgloss matt Velvet Rose echt heel erg mat zou zijn.

Hij heet zowel de naam ‘mat’ als ‘longlasting’. Beide vind ik niet echt toepasselijk. Mat is hij niet helemaal en longlasting vind ik hem al helemaal niet. Longlasting vind ik net zoals mijn Longlasting Hema lipstick maar dit niet. Hij blijft namelijk helemaal niet goed zitten. Ik heb er mee gegeten en gedronken en hij is zo van mijn lippen af. Dat is iets wat ik ontzettend jammer vind, maar de kleur vind ik wel mooi. Als je het niet erg vind om hem steeds bij te werken dan is het natuurlijk helemaal goed.

Ingrediënten

HYDROGENATED DIDECENE, TALC, POLYBUTENE, SILICA DIMETHYL SILYLATE, CERA ALBA (BEESWAX), DIMETHICONE, DIMETHICONE/VINYL DIMETHICONE CROSSPOLYMER, DISTEARDIMONIUM HECTORITE, C26-28 ALKYL DIMETHICONE, SODIUM SACCHARIN, PENTAERYTHRITYL TETRA-DI-T-BUTYL HYDROXYHYDROCINNAMATE, AROMA (FLAVOR), CI 15850 (RED 7 LAKE), CI 19140 (YELLOW 5 LAKE), CI 77491 (IRON OXIDES), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE).

Essence longlasting lipgloss matt Velvet Rose is ontzettend budget te noemen! Hij is online verkrijgbaar bij Kruidvat voor €2,39 en bevat 4.5ml aan product. Die heb je denk ik niet zomaar opgemaakt! Mocht je deze kleur niet helemaal mooi vinden dan heb je ook nog 06 soft nude, 07 silky red(eerder over geschreven) en 15 coral mousse.

Lees ook:
W7 Intastella
MUA Lip Switch Hot Fuchsia

Related Posts

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.