Essence lipgloss Baby dolls favourite

door Mariska

Deze kleur lipgloss zat samen met Silky Red ook in de etui van essence. Het leek mij dus wel eens tijd om ook deze uit te proberen en te laten zien op de blog. Deze is wel totaal iets anders dan de rode matte variant. Deze glimt, bevat shimmer en is wat steviger van structuur. Tja, wat vind ik van deze Essence lipgloss Baby dolls favourite?

Ik moet zeggen dat toen ik deze kleur zag, ik had gedacht dat het meer een ‘barbie roze’ kleur zou zijn, maar dat is het dan weer helemaal niet. Hij valt niet op.

Lees ook: essence My Power Is trend edition

spiegeltje spiegeltje aan de wand! de lipglosses met ‘spiegel glans effect’ hebben een hoge kleurdosering en zijn verkrijgbaar in zowel subtiele als opvallende tinten. de flock applicator met reservoir geeft precies de juiste hoeveelheid textuur aan de lippen, zodat deze zacht aanvoelen en prachtig glanzen.

Essence Lipgloss Baby Dolls Favourite

essence lipgloss baby dolls favourite

Links zie je mijn ‘naakte’ lippen en rechts zie je het product op mijn lippen. Je ziet dat hij een beetje kleur afgeeft in het licht roze, maar niet super veel. Je ziet hem dus wel, maar valt niet op. Ook zie je dat hier toch wel shimmer in zit verwerkt. Wat mij wel opviel is dat de structuur vrij plakkerig is en dat vind ik niet fijn. Dat was bij Silky Red totaal niet het geval.

essence lipgloss baby dolls favourite

Dit is de applicator en die is wel heel erg fijn met aanbrengen. Als je teveel product pakt dan wordt hij al snel erg plakkerig. Met minder product is dit minder, maar wel een minpunt vind ik. Ook zit er, in tegenstelling tot de andere, hier niet echt een fijne smaak aan. Het is meer een beetje een chemische smaak vind ik persoonlijk. Wat mij ook opvalt is dat er heel snel bubbeltjes in de tube / verpakking komen waar het in zit.

essence lipgloss baby dolls favourite

Ingrediënten

POLYBUTENE, OCTYLDODECYL STEAROYL STEARATE, VP/HEXADECENE COPOLYMER, TRIETHYLHEXANOIN, TRIISODECYL TRIMELLITATE, ISOCETYL STEARATE, DIISOSTEARYL MALATE, SILICA DIMETHYL SILYLATE, GLYCERYL BEHENATE/EICOSADIOATE, PHENYLPROPYLDIMETHYLSILOXYSILICATE, TOCOPHERYL ACETATE, PENTAERYTHRITYL TETRAISOSTEARATE, DIETHYLHEXYL SYRINGYLIDENEMALONATE, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, MICA, TIN OXIDE, TALC, AROMA (FLAVOR), MAY CONTAIN: CI 15850 (RED 6/RED 7 LAKE), CI 19140 (YELLOW 5 LAKE), CI 42090 (BLUE 1 LAKE), CI 45410 (RED 28 LAKE), CI 77491, CI 77492, CI 77499 (IRON OXIDES), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE).

Mijn mening

Dit is niet een product die ik echt zal gaan dragen, sowieso vanwege de smaak (beetje chemisch) en ook de structuur. Hij is mij te plakkerig en daarom zal ik sneller grijpen naar bijvoorbeeld een lipbalsem of een andere lipgloss die minder plakkerig is. Voor een look is hij leuk, maar daarna zal ik hem er weer heel snel af halen. Nee, niet mijn favoriet.

Kennen jullie deze lipgloss? Of hebben jullie een andere favoriet (van essence)?

Gerelateerde artikelen

16 reacties

Dana 3 juni 2014 - 14:40

Jammer dat hij tegenvalt! Toch heb ik liever een lipstick 🙂

Reageer
Petra 3 juni 2014 - 07:56

Zelf ben ik niet zo fan van lipgloss, het is er bij mij altijd erg snel af en ik ben nou eerlijkgezegd niet het type wat elk uur voor de spiegel staat om lipgloss op te brengen….

Reageer
Sas 2 juni 2014 - 21:05

Jammer dat hij wat tegenviel. Hij staat je wel goed 🙂

Reageer
Julie 2 juni 2014 - 18:00

Ik heb eigenlijk vrij weinig lip producten van Essence en deze zal ik ook niet snel aanschaffen. Het plakkerige gevoel is geen probleem maar ik wil toch altijd wel een beetje kleur! 🙂

Reageer
Mariëlle 2 juni 2014 - 15:05

Ik heb hem ook maar bij mij plakt ie echt enorm!

Reageer
Aurelie 2 juni 2014 - 14:22

Ik vind de kleur erg mooi! Perfect voor een dagje waarop je een natural look wil creëren.

Reageer
me 2 juni 2014 - 12:45

Het resultaat op de foto’s spreek me totaal niet aan, ik sla over. Bedankt voor de review.

Reageer
Kimberley 2 juni 2014 - 12:25

Klinkt niet super, nee.

Reageer
Suzanne 2 juni 2014 - 11:44

Ik houd ook niet zo van plakkerig en chemisch. Ik sla deze dus even over.

Reageer
Meike 2 juni 2014 - 10:54

Als er iets is waar ik de rillingen van krijg is het wel plakkende lipgloss! Deze laat ik lekker liggen dus..

Reageer
Bertine 2 juni 2014 - 10:32

wat jammer! weten we ook weer dat we deze beter niet kunnen kopen!

Reageer
Manon 2 juni 2014 - 10:26

Jammer dat er geen kleur vanaf komt, hij glanst wel super goed!

Reageer
Bouchra 2 juni 2014 - 09:37

Hmmm, deze sla ik over. Wel mooie foto’s gemaakt ^^

Reageer
Mariska 2 juni 2014 - 09:51

Dankjewel Bouchra! 🙂

Reageer
Denise 2 juni 2014 - 08:19

Ik ben zelf ook helemaal geen fan van lipglossjes. Ik vind ze al snel te plakkerig en inderdaad de smaak is vaak veel te overheersend. Geef mij maar een mooie lipstick <3

Reageer

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.