Essence lipgloss Baby dolls favourite

door Mariska

banner passief inkomen membership rowena rousseau

Deze kleur lipgloss zat samen met Silky Red ook in de etui van essence. Het leek mij dus wel eens tijd om ook deze uit te proberen en te laten zien op de blog. Deze is wel totaal iets anders dan de rode matte variant. Deze glimt, bevat shimmer en is wat steviger van structuur. Tja, wat vind ik van deze Essence lipgloss Baby dolls favourite?

Ik moet zeggen dat toen ik deze kleur zag, ik had gedacht dat het meer een ‘barbie roze’ kleur zou zijn, maar dat is het dan weer helemaal niet. Hij valt niet op.

Lees ook: essence My Power Is trend edition

spiegeltje spiegeltje aan de wand! de lipglosses met ‘spiegel glans effect’ hebben een hoge kleurdosering en zijn verkrijgbaar in zowel subtiele als opvallende tinten. de flock applicator met reservoir geeft precies de juiste hoeveelheid textuur aan de lippen, zodat deze zacht aanvoelen en prachtig glanzen.

Essence Lipgloss Baby Dolls Favourite

essence lipgloss baby dolls favourite

Links zie je mijn ‘naakte’ lippen en rechts zie je het product op mijn lippen. Je ziet dat hij een beetje kleur afgeeft in het licht roze, maar niet super veel. Je ziet hem dus wel, maar valt niet op. Ook zie je dat hier toch wel shimmer in zit verwerkt. Wat mij wel opviel is dat de structuur vrij plakkerig is en dat vind ik niet fijn. Dat was bij Silky Red totaal niet het geval.

essence lipgloss baby dolls favourite

Dit is de applicator en die is wel heel erg fijn met aanbrengen. Als je teveel product pakt dan wordt hij al snel erg plakkerig. Met minder product is dit minder, maar wel een minpunt vind ik. Ook zit er, in tegenstelling tot de andere, hier niet echt een fijne smaak aan. Het is meer een beetje een chemische smaak vind ik persoonlijk. Wat mij ook opvalt is dat er heel snel bubbeltjes in de tube / verpakking komen waar het in zit.

essence lipgloss baby dolls favourite

Ingrediënten

POLYBUTENE, OCTYLDODECYL STEAROYL STEARATE, VP/HEXADECENE COPOLYMER, TRIETHYLHEXANOIN, TRIISODECYL TRIMELLITATE, ISOCETYL STEARATE, DIISOSTEARYL MALATE, SILICA DIMETHYL SILYLATE, GLYCERYL BEHENATE/EICOSADIOATE, PHENYLPROPYLDIMETHYLSILOXYSILICATE, TOCOPHERYL ACETATE, PENTAERYTHRITYL TETRAISOSTEARATE, DIETHYLHEXYL SYRINGYLIDENEMALONATE, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, MICA, TIN OXIDE, TALC, AROMA (FLAVOR), MAY CONTAIN: CI 15850 (RED 6/RED 7 LAKE), CI 19140 (YELLOW 5 LAKE), CI 42090 (BLUE 1 LAKE), CI 45410 (RED 28 LAKE), CI 77491, CI 77492, CI 77499 (IRON OXIDES), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE).

Mijn mening

Dit is niet een product die ik echt zal gaan dragen, sowieso vanwege de smaak (beetje chemisch) en ook de structuur. Hij is mij te plakkerig en daarom zal ik sneller grijpen naar bijvoorbeeld een lipbalsem of een andere lipgloss die minder plakkerig is. Voor een look is hij leuk, maar daarna zal ik hem er weer heel snel af halen. Nee, niet mijn favoriet.

Kennen jullie deze lipgloss? Of hebben jullie een andere favoriet (van essence)?

Related Posts

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.