Essence Kiss under the mistletoe – essence advent kalender dag 8

by Mariska
essence kiss under the mistletoe 2

banner passief inkomen membership rowena rousseau

Vanmorgen hebben jullie dag 6 en 7 kunnen zien die ik had samengevoegd en dat betekent dat dag 8 nu aan de beurt is! De nagellak die ik achter deurtje nummer 8 vond is Essence Kiss under the mistletoe. Een super leuke naam die er wat mij betreft weer helemaal in thuis hoort. Niet alleen de naam van deze lak is heel erg leuk, maar ook de kleur past er precies bij!

Lees ook: Essence Kiss me Freddy

Essence Kiss under the mistletoe – essence advent kalender dag 8

essence kiss under the mistletoe
essence kiss under the mistletoe
essence kiss under the mistletoe
Essence Kiss under the mistletoe vind ik er goed bijpassen door zijn naam (duh!) maar ook de kleur vind ik leuk gekozen. Zelf ben ik totaal geen fan van groen dus ik denk zomaar dat ik hem niet zo snel zal gaan dragen, maar deze groen doet mij wel denken aan een dennenboom. Laten we het dennenboom groen noemen om het makkelijk te maken! Nu ik naar de foto’s kijk lijkt het misschien wel een beetje tegen blauw aan te zitten maar dit is in het echt helemaal niet zo. Hij is gewoon echt heel donkergroen. Ik denk dat je met deze kleur groen ook een hele mooie nail art kunt maken voor de kerst, gecombineerd met goud en rood!

De lak dekt al in een laagje heel goed! Pluspuntje! Ook droogt hij lekker snel op en kun je snel weer naar de wc 😉

Lees ook:
Essence Winter Dreamin’ oogschaduw palette + blush & highlighter
Essence wake up & make-up producten

Related Posts

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.