Essence Jeans Sugar – Blue Jeaned

by Mariska
essence jeans sugar blue

banner passief inkomen membership rowena rousseau

Dit is ook een van de lakjes die ik heb meegenomen bij mijn laatste shop uitje bij de Kruidvat en Etos. Deze kocht bij de Kruidvat bij de 1+1 actie die er was op nagellak. normaal vind ik blauw niet zo speciaal, maar deze trok wel mijn aandacht. Voor de naam Essence Jeans Sugar vind ik apart en daarom verwachtte ik ook eigenlijk de bekende structuur van de sand style. Ik was heel benieuwd en de zon scheen, dus toch tegen de eerdere berichten in, vandaag een nagellak swatch van dit lakje!

Lees ook: OPI Yoga-ta Get this Blue!

Essence Jeans Sugar Blue Jeaned

Ziet hij er niet prachtig uit? Een mooie donkerblauwe kleur waar je ook duidelijke de mooie zilveren shimmer (zo noem ik het maar even) in ziet. Een super mooie combinatie vind ik en daarom trok hij ook mijn aandacht. Zoiets heb ik namelijk nog niet! Ook heeft hij dus de ‘sugar / sand’ style. Er zit een textuur in de lak als je eroverheen wrijft, maar dat hoef ik jullie vast niet uit te leggen. Ik denk dat jullie dit lakje ook wel heel erg mooi zullen vinden! Dit is een van de nieuwe lakjes die in het assortiment zitten van Essence. Natuurlijk heb ik weer een aantal foto’s gemaakt en de mooiste foto’s laat ik hier zien.

De foto’s

essence jeans sugar blue jeaned

Mijn mening

Ik zei al dat ik blij was met deze lak, maar nu dat ik bovenstaande foto’s zie wordt dan alleen maar meer. In mijn stash had ik nog niet zoiets dus ja, blij mee! Op de foto’s draag ik trouwens maar één laagje en dat betekend dat hij dus wel echt goed dekt. Ook droogt hij snel, dus je zou eventueel redelijk snel erachteraan een tweede laagje kunnen er op kunnen doen. Vooral in de zon vind ik hem echt super mooi zoals je op de foto’s ziet.

Informatie

Essence Jeans Sugar Blue Jeaned heb ik bij Kruidvat gekocht en kost minder dan €2,00. Hij bevat 10ml lak waar je dus lekker lang mee kunt doen. Hij lakt ook erg fijn, dus conclusief is; allemaal het lakje aanschaffen ook al hou je niet van de kleur blauw! 🙂

Lees ook:
Essence artikelen
Swatch Calvin Klein Sheer Sparkle
Catrice Haute Future – iROSEdescent

Related Posts

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.