Essence Sparkle Sand Effect – 163 Essence Hey nude!

by Mariska
essence hey nude

banner passief inkomen membership rowena rousseau

Essence Hey Nude! Op het moment dat ik vernam dat Essence ook met de soort sand lakjes kwam was ik enthousiast! Deze wilde ik hebben! Eerder had ik er twee besteld via Ebay, maar die zijn van OPI en een stuk duurder. Essence is natuurlijk lekker budget en keek ik naar uit. De lichte en de donkergrijze heb ik kunnen kopen, de rode was op. Die komt er trouwens nog wel, hoor! Nu laat ik je Essence Hey Nude zien.

Inhoudsopgave

Lees ook: 3x essence shine last & go nail polish (3 nieuwe kleuren!)

Essence hey nude

essence hey nude
essence hey nude
essence hey nude

Essence hey nude is een hele lichte kleur die wel wat meer laagjes vraagt voor een dekking. Een laagje is compleet doorzichtig en dat is helemaal zonde. Op de onderstaande foto’s heb ik zelfs 3 laagjes gebruikt om het enigszins een beetje te laten dekken. De dekking is natuurlijk niet zo heel goed, omdat het een hele lichte kleur is. Maar, het sand effect is wel erg goed vind ik! De naam “Sparkle Sand Effect” kan ik er zeker in terug vinden, ook omdat er glitters inzitten. Dit zijn wat grovere zilveren glitters, maar ook zilveren shimmer wat de combinatie met de lichte kleur echt heel leuk maakt.

Deze foto is in direct zonlicht gemaakt. Zo zie je hoe de glitter en shimmer eruit zien. Misschien had ik zelfs nog kunnen proberen om de foto’s nog meer van dichtbij te maken, maar volgens mij vind mijn camera dat niet zo leuk.

Deze is gemaakt in de schaduw. Ook hier zie je wel redelijk het effect, alleen zullen de glitter en shimmer minder mooi uitkomen dan in het zonlicht.

Al met al ben ik wel blij met dit lakje. Sowieso vind ik het sand effect echt heel erg leuk en zal ik, wanneer er meer komen deze ook zeker gaan aanschaffen. De donkergrijze heb ik al en die zal ik ook binnenkort online zetten.

Te koop bij Kruidvat.

Wat vinden jullie van deze lakjes van Essence? Of hebben jullie er al een paar?

Related Posts